|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   parna metla
12.4.2009 11:17:34   
tanjusi
http://www.neckermann.si/artikel/3275734/Clean-Maxx-parna-metla
http://www.neckermann.si/artikel/3402265/Parna-metla-Bob-Home
kaj bi izbrale, ali mogoče katero od teh dveh že imate in kako ste zaddovoljne?
Bi eno kupla sam me je strah da se ne bom nahecala.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: parna metla
12.4.2009 11:56:17   
Anonimen
Moja v.d. tašča je kupila tole prvo samo v Top-Shopu ... pa glede na to kak krš tam prodajajo, je tale zadeva presenetljivo fina za ploščice, parket in laminat čistit. No za tepihe res ni, pa čeprav v reklami kaže kako dobro tut tepihe spedena. Je pa itak prej treba tla fino presesat in potem greš s tem čez in se tla prav lepo šajnajo.

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2009 19:16:01   
gita10
jaz tudi imam ta prvo, uporabljam jo za laminat in ploščice za tepihe pač ne. Ampak če po pravici povem je ne bi še enkrat kupila. To lahko počistim tudi z navadno krpo in čistilom. Na reklami zgleda veliko bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2009 19:27:50   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

jaz tudi imam ta prvo, uporabljam jo za laminat in ploščice za tepihe pač ne. Ampak če po pravici povem je ne bi še enkrat kupila. To lahko počistim tudi z navadno krpo in čistilom. Na reklami zgleda veliko bolje.

Jaz se tudi več ne bi odločila za nakup, čeprav mi je sam učinek pare na bakterije všeč user posted image
Saj je ok za ploščice in zadovoljna sem, ker para z visoko temperaturo uniči veliko bakterij, da se naša mala lahko plazi po tleh...user posted image  Pa še možeka pršice dajejo, pa je para tudi za to dobra.

Ampak, ko smo si urejali stanovanje, smo zaradi premalo financ kupili nek poceni laminat in ne parketa in sedaj se mi zaradi te parne metle ponekod že poznajo stiki- kot bi se malo dvigoval. Para se namreč v vodo spremeni in traja 5 minut, da se posuši. Sedaj izmenično čistim s to parno metlo in takoj pobrišem tla še s staro brisačo na metli. Ker drugače nam bo kmalu laminat v luft vrglo user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2009 20:04:59   
Anonimen

Hmmm ... men je pa ravno zaradi tega fino, ker ne rabim tistega vedra s čistilom pripravljat in ga za sabo vlačit po stanovanju. Samo tiste 3dl vode v zadevico vlijem, počakam pol minutke, da se zadeva ogreje na delavno temperaturo in šibam gor in dol po stanovanju ... nobenega splakovanja in ožemanja, pa potem pomivanja vedra in to. Samo cunjo v stroj zabrišem in zadevo postavim v kot.

(odgovor članu gita10)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2009 22:54:18   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Hmmm ... men je pa ravno zaradi tega fino, ker ne rabim tistega vedra s čistilom pripravljat in ga za sabo vlačit po stanovanju. Samo tiste 3dl vode v zadevico vlijem, počakam pol minutke, da se zadeva ogreje na delavno temperaturo in šibam gor in dol po stanovanju ... nobenega splakovanja in ožemanja, pa potem pomivanja vedra in to. Samo cunjo v stroj zabrišem in zadevo postavim v kot.

Se strinjam z Otiko -mi imamo zdaj že ta drugo. Prvo sva kupila pri Tschibotu v Avstriji in, ko je ta crknila, sva takoj letela v Merkur po tisto iz Top shopa.

Laminat je zaenkrat preživel ... v kuhinji in na hodniku imava pa itak ploščice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2009 20:49:14   
EMILY 3
JAZ IMAM TOLE OD BOB HOMA IN SEM ZADOVOLJNA.PA ŠE PARA SE DA POŠTELAT,TAKO DA RECIMO JAZ MAM PARKET,NE MOČIM TAKO KER ZMAJŠAM PARO.EDINO MEN JE PADLA PO STOPNICAAH IN MI SE ZLOMIL TISTI ROČAJ KI LAHKO KABEL GOR NAMOTAŠuser posted image .DRUGAČ PA SEM ZADOVOLJNA.user posted image IN BI SE ŠE ODLOČLA ZA NJO....MOJA SVAKINJA PA MA TOTO IZ TOP SHOPA PA NI ZADOVOLJNA....PA ENA JE REKLA DA JI FEJST MOČI LAMINAT...MAM EN NASVET DAJ GOR DVE KRPICI,ALI PA KAKŠNO STARO BRISAČO,ALI PA TOTE KPRE NAVADNE ZA PO TLEH BRISAT....IN TI NEBO VEČ TAKO MOČLO.....user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2009 21:24:36   
benika
EMILY 3, dej prosim stisn tipko CAPS LOCK!!!! Velike črke na forumu pomenijo kričanje, kar ni dovoljeno na tem forumu! Saj vem, da znaš tud z malimi pisatuser posted image

Mi imamo doma metlo iz Top Shop-a. Sem zadovoljna z njo, vendar pušča precej vode za seboj in meni je laminat v otroški sobi na enem koncu že dvignilo. Pa na laminatu se potem poznajo sledi.

< Sporočilo je popravil benika -- 13.4.2009 21:25:21 >

(odgovor članu EMILY 3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2009 18:01:21   
EMILY 3
ja saj vem,ampak veš jaz tud sms pišem z vlik in mam takšno navado....no saj veš da nisem mislila kričat....user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2009 9:38:31   
tanjusi
http://www.neckermann.si/artikel/3275734/Clean-Maxx-parna-metla
sem naročila tole pa upam da bo ok.

(a camus)

(odgovor članu EMILY 3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2009 19:13:44   
atena1
pozdravljena,

jaz imam en sisten ki sčisti vse z navadno vodo,če te zanima,me kontaktiraj ali pošlji tvojo tel.št.Jaz jem vzela ta sistem zaradi našega švrka,ker se plazi po tleh in vse daje v usta

lp

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.4.2009 13:49:33   
tanjusi
metlo sem že dobila, mi je ok sem celo novo hišo pred vselitvijo počistla z njouser posted image (mater sem pridnauser posted image )
Eno vprašanje še kako perete krpo, na koliko stopinj?

(a camus)

(odgovor članu atena1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?