Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
TOYS'R'US - Avstrija - bonusi 11.4.2009 15:33:11
|
|
|
|
pikicak
|
Ola! Zanima me, če katera od vas kupuje kaj v avstrijskem Toys'r'us, Graz. Mi namreč kupuje že preklamano dolgo, še preden se je mali rodil in šele zdaj izvemo za tiste njihove zvezdice. Ker niso imeli rojstnega datuma od moje druge polovice, nama niso niti omenili tega. Zdaj, ko sva se pozanimala in včeraj po pošti končno dobila KAO ENE BONE, me zanima, kakšni ti boni so, ker ni nikjer nobenega zneska, v kakšni vrednosti je ta bom. Najbolj je pa hec to, da smo nabrali kar za 3300 tistih zvezdic. A mi lahko katera pove, ali bi moral ta bon priti kot npr. bon iz babycentra ali izgleda kako drugače. Poleg tega sem dobila še eno knjižico, kjer imaš možnost dodatnih popustov, v kolikor kupuješ določen izdelek, na katerega je že dana akcija . . . . ali pa tud ne. Prosim za odgovor! Hvala in lepe praznike!
|
|
RE: TOYS'R'US - Avstrija - bonusi 12.4.2009 21:30:20
|
|
|
|
biba26
|
Bonov kot so naprimer v Baby centru v Toysu ni,so samo ti kupončki,ki si jih dobila,če kupiš neko stvar in imaš pol recimo 5 e popusta. Brezveze,ker te dobesedno hočejo z temi kuponi prisilit v nakup.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?