|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kranjčanke - informacije!!!
10.5.2005 20:06:36   
simi73

Sicer ne spada sem gor, pa vseeno upam, da mi boste lahko pomagale :).
Gorenjke in vse, ki poznate Kranj, rabim nujno informacijo, kako prideš z osebnim avtomobilom iz smeri Brnika do Glavnega trga oz. Prešernovega gledališča. Jutri moram nujno popoldne do tja, pa me bo mal časovna stiska basala in ne bi rada vozila okoli po Kranju:(. Ali je kje v bližini parkirišče, da lahko parkiram (bom pa tam med pol peto in peto).
Prosim vse, ki mi lahko pomagate z infor.
Hvala že vnaprej za odgovore:rozica::rozica::rozica:

simi
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.5.2005 21:13:39   
Tanyya
Iz Brnika se pelješ proti Kranju,skos naravnost do krožnega,ne moreš falit,zraven je Mercator,3 izvoz greš ven(se pravi da greš okol po krožnem) pri prvem semoforju desno,nato naravnost mino semoforja,greš čez 2 ležeča policaja,(na obeh straneh je avtobusna postaja),kakih 200 m naprej,nato boš pa že videla na levi strani most,samo je odprt samo za pešce.No,pojdi po glavni cesti(ovinek v desno) in na levi strani boš videla parkirišče(če bo kaj frej),do Prešernovega gledališča prideš potem tako,da greš čez tisti most,in na levi strani boš videla pošto.Za pošto je gledališče,mogoče malo naprej.Upam da se boš znašla.

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2005 21:18:43   
tjaga
Jaz bi jo takole pihnila proti Prešercu:

Od Brnika se pelješ proti Kranju in prideš do krožišča pri Mercatorju. Tam ubereš pot proti Škofji Loki (tretji izvoz), in se pelješ do prvega semaforiziranega križišča, kjer zaviješ desno. Po cca. 200 m je ponovno semaforizirano križišče, ki ga prečkaš in se pelješ naravnost, naravnost, naravnost, povoziš tri ležeče policaje (ali pa dva, nisem prepričana), in na levi strani zagledaš parkirišče (zraven slaščičarne Zamorček). Tam pustiš avto in jo pihneš levo čez most, mimo pošte in spet levo mimo cerkve. Pot te je pripeljala direktno pred Prešernovo gledališče.

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2005 21:19:36   
Maša26
Bom poskusila. V glavnem iz Brnika greš levo proti Kranju in greš naravnost ves čas, čez dve krožni križišči (pri drugem imaš na desni strani Mercator, Merkur, Petrol ipd.), potem je prvo križišče s semaforjem, greš še kar naravnost, imaš na levi bloke, potem greš še mimo ene črpalke naravnost, na naslednjem pravem križišču s semaforjem (vmes je še en semafor samo za pešce) pa greš na semaforju levo in potem spet naravnost, na levi boš imela spet bloke in v glavnem greš naravnost do tam, kjer boš imela na desni veliko parkirišče in še boxe za parkirat ob cesti in tam upam, da boš lahko parkirala. Potem greš naprej naravnost čez most in za mostom levo in boš prišla do Prešernovega gledališča. Če pa na tistem parkirišču ne bo prostora, je pa malo naprej pri mostu še eno parkirišče, saj boš videla.

Sliši se komplicirano, ampak po mojem je to najbolj enostavna pot.

Upam, da se boš najdla :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2005 21:32:05   
Maša26
:):):):):) Pa smo te zasule. Ja jaz sem tudi kolebala med tema dvema variantama, verjetno je pa res ta, ki ti jo priporočata tjaga in tanyya, boljša.

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2005 6:56:10   
simi73
Punce, super! Naj, naj, naj najlepša hvala. Pa vsaki en velik pušeljc :rozica::rozica::rozica::rozica:.

simi

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2005 7:10:44   
Nyah*
OOOOOO, Tanyya, tjaga in Masa26, a ve ste pa kranjcanke :bravo::bravo::bravo::bravo:!

Cudno, da se nikoli ne srecamo, ko sem jaz vsak dan v Kranju :)-:)-:)-:)-:)-!

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2005 7:20:47   
Maša26
Nyah, sem bila včasih, pa zgleda že predolgo ne več, ko napačne nasvete dajem :)-:)-:)-

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2005 13:17:02   
Tanyya
jaz nisem Kranjčanka,samo študiram tam,tako da slučajno za kako stvar vem kje se nahaja

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?