|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varovalna ograja
10.5.2005 19:48:45   
TINKI
Punce zanima me, če se kje dobi varovalna ograja za stopnice tudi daljša od 950 cm:zmeden: Mi imamo namreč odprtino na stopnišču 1,2m. Povsod kjer sem gledala (BC, sonček pikapolonica) je najdaljša 950cm.
LP:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Varovalna ograja
10.5.2005 20:24:20   
Anja167
Najbrž misliš 95 cm?

(odgovor članu TINKI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Varovalna ograja
10.5.2005 20:32:28   
TINKI
Ja hvala,:zmeden2: se popravljam 95cm.

(odgovor članu TINKI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Varovalna ograja
10.5.2005 20:57:13   
NinaŠ
Nisem je iskala, zato tudi ne vem kje bi jo lohk kupila....
Mogoče narejena po meri pri kakem mizarju? :zmeden:

(odgovor članu TINKI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Varovalna ograja
11.5.2005 14:37:10   
Suza
Mislim, da obstajajo dve dimenzije ograjic. To, ki jo ti omenjaš je takrajša. Mi smo za kupili ono drugo (daljšo) v Pikapolonici. Cena cca. 12.000,00 SIT. Malo pokliči po trgovinah.

(odgovor članu TINKI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Varovalna ograja
12.5.2005 10:17:44   
Lenči
Mi smo jo kupili v Ikei - in se da nastavljati po širini, tako da zagotovo ustreza tudi 1,2m široki luknji. Videla sem jih pa tudi v Mothercare-u.

Enga sončka, Lenči

(odgovor članu TINKI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Varovalna ograja
17.8.2011 12:30:16   
galjan2010
KVALITETNA OGRAJICA ZA PRIMERNO CENO:

http://www.bolha.com/varovala-za-otroke/zascitna-ograja-za-stopnice-varovalna-ograja-oglas1275968156

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?