Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (225. nadaljevanje) 10.5.2005 16:16:48
|
|
|
|
Anitka
|
mfnmeotjgeropgjkernhekrjzeriojzerštkeršg,sčprlwšprkipeojtirtjhtiohjkpekhšr :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: :ups: sem morala za začetek malce zaklet, ker sem napisala že cel roman, ki sem ga po neumnosti zbrisala :grrr::grrr::grrr: Zdaj pa začnimo... :rozica::rozica::rozica::rozica:Dober dan punce!:rozica::rozica::rozica::rozica: Kako ste kaj v tem turobnem vremenu? Le kdaj bo poletje? V tem gnilem :ups: vremenu se človeku še na sprehod ne da iti. Jaz že komaj čakam, da bo spet sijalo toplo sonce, ki bo s svojimi žarki priklical nove :nosecka::duda::nosecka::duda::nosecka::duda::nosecka::duda: na plan. Vam povem, da že ptički prepevajo o tem, da bodo kmalu spet začele nove nosečke kar deževati, tak da :nosecka::nosecka::nosecka: v 9nebesa pripravite se na invazijo nosečk. In kako sem jaz? :zmeden2::zmeden2: Da malce pomislim.... :zmeden2::zmeden2: Naj vam povem kot sem že PIKI 74 napisala, sem ravno danes na poti iz službe premišljevala, da bi "delanje" :duda: za nekaj časa popolnoma opustila in začela spet s stvarmi, katerim sem se zaradi "delanja" :duda: odpovedala. Pa ne rečem, da mi je zdaj za to žal. Mislim, da me razumete kaj želim povedati, a ne? Mislim,da bo še tako najbolje in bom začela spet živeti po starem. Živela in uživala bom vsak dan posebej kot da bi bil zadnji. Izkoristila bom vse kar mi bo ponujeno (seveda v mejah normale :)-:)-:)- ). :nosecka: BAMBI upam, da si že v redu in da si že nared za petek. In ti :nosecka: PIA 73 igraš še kaj Pokemon karte? :nosecka:TIA :miska::miska::miska::miska: da tvoje težave kmalu minejo in da se v petek vidimo. Punce in naj vam še povem, da me je kar malce sram :ups::ups: ko vidim, da se naša :rozica:ASTRA tako trudi okrog našega srečanja. Jaz nisem bila pol tako dobra organizatorka kot ti.:((:(( Punce lepo se imejte, vsem skupaj pošiljam en lep pozdravček in se beremo, vaša Anitka:pika:
|
|
|
|
ZA NAS (225. nadaljevanje) 10.5.2005 16:34:53
|
|
|
|
Skorpija
|
Anitka in ostale! Spet jaz - se vidi da sem cel dan v službi, izolirana od ljudi in zunanjih vplivov in me samo rr drži pokonci... Tudi jaz držim pesti za novo invazijo :nosecka: in se sprašujem kaj se z mano dogaja :zmeden2: M zamuja 2 dni ampak nič se ne dogaja, kot da so moji rodilni organi pobasali torbe in šli. Ne vem no, čakala bom še do konca tedna in če ne bo nič bom naredila test a si po pravici povedano ne obetam nič posebnega.. A je kdaj že kakšna med vamo razmišljala, da nam nagajajo kakšne bolezni alla klamidija ali kaj takega. Jaz nisem imela veliko partnerjev al pa ga srala okrog ampak kdaj me pa stisne - kaj če je kaj takega, kar se skriva v meni pa ne vem. A so kakšni znaki? Moja G vedno govori da je vse OK, film o moji maternici so že posneli :)- tudi OK, ampak zakaj, zakaj potem tako dolgo ni nič? Moram rečt, da midva živiva svoje življenje normalno, uživava vsak dan kolikor pač gre, ne štejeva, ne računava, seksava iz užitka, ampak na :duda: pa seveda kdaj pomisliva, kako le ne bi. In nič, nič, nič! Ah ja, kdaj me res kar ta žalostna prime. Držmo se punce a ne, kaj pa čmo drugega narest!!!!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (225. nadaljevanje) 10.5.2005 16:48:43
|
|
|
|
Kornelija
|
Tole grdo vreme nam pa vsem pokvari razpoloženje, a ne? Anitka ti kar uživaj in izkoristi vse kar ti je ponujeno:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Tako mlada deklica si še in vse lepo te še čaka, saj si rojena za čudovito mamico in tudi zate bo prišel ta čas. Mene pa nekaj špika na levi in na desni strani,nevem če je to znak za O, saj ponavadi bi naj samo na eni strani nastalo jajčece,kajne?:zmeden2: Astra -hvala ti ker se tako trudiš za naše srečanje:rozica::rozica::rozica::rozica: Vsem puncam pa želim, da se izpolni Anitkina napoved, da bodo :nosecka::nosecka::nosecka: kar deževale! LP Kornelija
|
|
|
|
ZA NAS (225. nadaljevanje) 10.5.2005 19:39:18
|
|
|
|
Pia73
|
Hajli, hajlo! Jaz sem kar v redu. Ja, pokemon karte še vedno laufajo ampak bolj z atijem kot z mano kar ne pomeni, da ne pridem na vrsto. :)-:)-:)- Sta pa bila v nedeljo moja dva moška v Parku dinozavrov v Avstriji. Moj sinko binko namreč obužuje dinozavre in jih zbira. Pa knjige o dinozavrih,.... Ni mi dolgčas. :bravo: Zadnje čase komaj kaj sledim tule na RR. ali se samo meni zdi, da se toliko dogaja? Grem malo povohljat še,.... :kuza::kuza::kuza: LP :nosecka: Pia73 in :duda: 29t 4/7
|
|
|
|
ZA NAS (225. nadaljevanje) 10.5.2005 20:39:36
|
|
|
|
biba77
|
Ojla! Evo mene se enkrat. :) Jap, sploh ne morem vec brez vas! :)- Punce, jaz sem po kosilu, okoli 16h, dol padla. :( Sem spala do 20.15. :zaspan::zaspan: Zdaj pa malo ponetkam po RR in grem... :muca: spat. :zaspan::zaspan::zaspan: Hmmm, Anitka, nic ne pisi, ker mi bo :ups::ups::ups:. Kaj je organizacija enega srecanja proti vsem tvojim 225. nadaljevanjem "Za nas" in vsem vzpodbudam in nasvetom in podpori? Zdaj pac imam dovolj casa in volje za to... :) Moram pa vas kregat - Cveke ste pa nepopravljive. Ce bi bilo srecanje cez en mesec, bi lahko imele na to temo naslov: "Petek trinajsti (101. nadaljevanje...)". :)-:)-:)- Skorpija:rozica:, ko sem jaz prisla v neplodnostno, je bil test na klamidijo v prvi rundi med vsemi drugimi. Zaradi pogostih vnetij in izcedkov. Pa je bil neg. :bravo::bravo::bravo: Kornelija:rozica:, dobro nam sloga tale Anitka, ha? Vam povem, da bom naslednje leto imela prav tezave, kako najti lokacijo za 9 avtov, 21 mamic in najmanj toliko :duda: (saj veste, se kaki dvojcki vmes:)). Takrat pa bom ziher klicala na pomoc... No, malce se ponetam, pa se poslovim do jutri. :miska:
|
|
|
|
ZA NAS (225. nadaljevanje) 11.5.2005 14:45:20
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj punce! Spet je tukaj optimistična :pika: Naj vam izdam, da se je izcedek nekam skril in ga že dva dni ni, tak, da sem spet dobila malce več upanja za naprej. In naj še povem, da sem postala skorajda nenasitna in moram cel čas nekaj jesti :)-:)-:)-:)- Pa cel čas se nekam čudno počutim. Zdaj pa ne vem ali je to samo psiha ali :zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden: Bomo videli nalsednji teden okrog petka. Morda pa.... Ne ne bom nič pisala. Skorpija test na klamidijo je tudi meni moja G naredila zelo hitro. Jaz dobra šlogarca?;);) Ja če vam pa rečem, da sem slišala in videla, da se začenja invazija nosečk. In evo že danes smo izvedeli za eno novo. Tak da za naslednje leto se kar pripravi glede srečanj. Se beremo še zvečer, Anitka:pika:
|
|
|
|
ZA NAS (225. nadaljevanje) 11.5.2005 16:24:16
|
|
|
|
biba77
|
Anitka, kateri dan si danes?? :zmeden2::zmeden2::zmeden2: Kaj bova skupaj cakali??:miska:
|
|
|
|
ZA NAS (225. nadaljevanje) 11.5.2005 16:25:35
|
|
|
|
Skorpija
|
Anitkaaaaaaaaaaaa - ja bom pestke držala, da bodo kar kosti ven pogledale! Nosečke pa spet kar dežujejo... Kako pa test za klamidijo zgleda? Ti pogleda to pri brisu od takrat, ko ve da se trudiš zanosit? Lepo popoldne!
|
|
|
|
ZA NAS (225. nadaljevanje) 11.5.2005 16:26:52
|
|
|
|
biba77
|
Skorpija, meni so kri vzeli za test na klamidijo. Sem sla z napotnico v laboratorij na ZZV.
|
|
|
|
ZA NAS (225. nadaljevanje) 11.5.2005 16:29:40
|
|
|
|
Skorpija
|
:zmeden2: Meni kri sicer iz drugih razlogov vsako leto jemljejo ampak to najbrž niso kar tako pogledal. Pa saj ne vem, kaj sem se zdaj na to tako zahaklala, ampak ko pravijo da ni nobenih znakov da jo imaš pol pa človeka kar zaskrbi, čeprav profil ženske za imet jo ravno nisem, vsaj po tistem ne, kar so o tem pisali...
|
|
|
|
ZA NAS (225. nadaljevanje) 11.5.2005 19:22:19
|
|
|
|
Anitka
|
Astra pri meni je 20. dan, naslednje M pa ne pričakujem tam nekje v sredo/četrtek. Upam, da sva obe majski srečki :nosecka::nosecka: :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
ZA NAS (225. nadaljevanje) 11.5.2005 20:27:08
|
|
|
|
biba77
|
Anitka, ti povem, midve bova srecni majcici!!! :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?