|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pot v porodnišnico
9.4.2009 11:21:56   
FLASK_A
Ali se je morala katera od vas mamic sama peljati v Puser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pot v porodnišnico
9.4.2009 11:31:07   
benika
Ne. Za take stvari obstaja rešilec. V takem stanju it na pot je totalno egoistično, nevarno zate, za otročka ter za vse druge udeležence v prometu. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2009 11:34:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ne. Za take stvari obstaja rešilec. V takem stanju it na pot je totalno egoistično, nevarno zate, za otročka ter za vse druge udeležence v prometu. 

Jaz to čist zastopimuser posted image Sej že zdaj nisem več za na cesto. Rešilca pa lahko pokličeš samo če ti voda odteče- drugače ga plačaš sam... Tako mi je bilo rečeno. Zdej me pa kar malo skrbi, ker moj user posted image ne dela ravno blizu doma, mojih staršev pa dostikrat tudi ni v bližini. Upam, da bo čez kakšen vikend akcija. Ali pa ponoči. Takrat bom vsaj koga lahko poklicala.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2009 11:36:45   
benika
Rešilca pa lahko pokličeš samo če ti voda odteče- drugače ga plačaš sam... Tako mi je bilo rečeno.

Prevoz porodnice je nujna stvar in zaradi tega ti ne bo nihče računal vožnje.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2009 11:41:10   
emaa
Če se začne porod, lahko kličeš rešilca, če nimaš koga drugega in ti ne more zaračunat, poleg tega imaš pa itak napotnico za rešilca. Kako bojo pa vedeli ali te kdo lahko pelje ali ne, kaj pa tisti, ki avta nimajo,pa se porod s popadki začne sredi noči, verjetno čaka do jutra na javni prevoz. Če se začne, kliči rešilca, konec debate. Pri prejšnji nosečnosti z dvojčki sem imela napotnico od 26 tedna, če bi se karkoli začelo, bi lahko klicala. 

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2009 11:53:22   
girly
če nimaš drugega prevoza, ti vožnja z rešilcem pripada! zato tudi dobiš napotnico...prevoz z rešilcem ni samo za nujne primere, gotovo si slišala, da nekatere vozijo tudi na razne preglede, če nimajo drugega prevoza, tako da kar brezskrbi pokliči.ne bo treba plačat ;)

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2009 13:45:23   
barika
mogoče taxi, če vse ostalo odpove user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2009 13:54:03   
Anonimen
o kakšni napotnici vi to govorite za rešilca v obeh nosečnostih nisem dobla napotnice za rešilca pa imam  1 uro vožnje do porodnišnice.  a ti jo to morjo dat al kako

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.4.2009 14:06:49   
Naja31
Jaz sem se v drugo sama peljala, ampak ne zato ker so bili znaki začetka poroda, ampak ker sem bila 7 dni čez PDP in so mi rekli, da se pridem pokazat. In sem potem rodila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.4.2009 14:08:00   
benika
Jaz sem v 1user posted image dobila poleg potrdila o PDP še napotnico za rešilca. V 2user posted image tega ni bilo več. Čeprav za moje pojme napotnice niti ne potrebuješ, saj se porod šteje za nujni primer. In ko se začne porod ni nujno, da ti takoj odteče voda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.4.2009 14:51:19   
AnciM
Meni so razložili, da sedaj ne dajejo napotnic v naprej. Ampak jo dobim brez problemov potem po porodu, če jo bom potrebovala. Baje je tako malo dejanskih prevozov z rešilcem, da se jim ne da več printat napotnic. Drugače pa JA, porod je nujna stvar in ti rešilca zagotovo ne bo potrebno plačat tudi, če ti voda ne odteče.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.4.2009 22:06:41   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Jaz to čist zastopimuser posted image Sej že zdaj nisem več za na cesto. Rešilca pa lahko pokličeš samo če ti voda odteče- drugače ga plačaš sam... Tako mi je bilo rečeno. Zdej me pa kar malo skrbi, ker moj user posted image ne dela ravno blizu doma, mojih staršev pa dostikrat tudi ni v bližini. Upam, da bo čez kakšen vikend akcija. Ali pa ponoči. Takrat bom vsaj koga lahko poklicala.

Pa rečeš, da ti je odtekla.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.4.2009 23:07:08   
ledenka
kako ne dajejo napotnic za rešilca? če sem jo pa dobila, rok mam čez 4 tedne user posted image  očitno kot pri vsem drugem je tud to odvisno od G.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2009 0:08:26   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kako ne dajejo napotnic za rešilca? če sem jo pa dobila, rok mam čez 4 tedne user posted image  očitno kot pri vsem drugem je tud to odvisno od G.

Jaz imam rok čez 3 tedne in nisem dobila napotnice za rešilca, ampak samo za P.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2009 7:50:16   
Isabellabina
Ja tole z napotnicami je sedaj malo čudno.Imam prijateljico ,ki je sestra pri G in pravi ,da se ne morjo zedinit ali bi še dajali napotnice ali bi jih po tanovem samo vpisali v zdravstveno kartico.Eni sedaj to že prakticirajo,ker menda so bolnišnice polne teh napotnic.
Drugače pa sem jo tudi jaz lansko leto dobila ravno en teden pred rokom .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.4.2009 9:14:58   
Anonimen
Jaz sem jo v prvi nosečnosti dobila vnaprej (pred 5 leti), pri drugi pa ne (pred 2 letoma). Ampak jaz ne bi imela kakšnih hudih zadržkov se sama peljat v porodnišnico, le da bi šla prej, denimo ko bi imela popadke na 10 minut, je pa res, da jo imam 15 minut vožnje stran.

(odgovor članu Isabellabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?