|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost po 35-em letu starosti
10.5.2005 14:31:55   
buca
Živijo!:sloncek:

Pripravljam se na drugo nosečnost. Imam 38 let in konec poletja nameravava s partnerjem poskusiti zanositi. Želim se nanjo dobro pripraviti, tudi zaradi svoje starosti, zato me zanima ali imate kake izkušnje, nasvete glede prehrane, vitaminskih dodatkov, pregledov ipd.

Hvala za vsakršno pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.5.2005 14:37:02   
Anonimen
Ojla, tudi jaz sem stara 38, no, 39 bom avgusta Ko sem bila noseča, sem bila pa dobrih 34.
Vem to, da ti pripada brezplačen pregled plodovnice na Downov sindrom, kar krije zavarovalnica nosečnicam, ki so stare nad 37 let. Sicer sta bili pa dve moji znanki noseči v teh letih, ena drugič, ena tretjič, in je šlo vse normalno skozi. Ena znanka je prvič noseča sedaj, ko je stara toliko kot jaz.
Moje nosečnosti niso nič bolj spremljali, pa tudi počutje je bilo čisto O.K. Edino okrevanje po CR je bilo morda tudi zaradi let, kaj pa vem, malo počasnejše.

(odgovor članu buca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2005 14:56:59   
buca
Kake posebne priprave pred zanositvijo? Vitamini pa podobno.
Kadim ne, debela nisem, kri je ok, ginekološko ok,uz maternice ok, pred zanositvijo bomo še enkrat kri pa hormone pregledali. A sem kaj pozabila?

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2005 15:05:17   
kofetek2010
folno kislino, tablete Tifol ali kar multivitaminske, ki imajo folno kislino:)

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2005 15:50:34   
Pia67
Priprava? Hm, ne spomnim se, nori december, spontanost in ratalo je. Koncno. Stejem 38 let. Dodatke sem papala do 10. tedna, zdaj pa tudi nimam nobenih tezav, razen tega, da obcasno razmisljam koliko bom stara, ko bo otrok koncal solanje. ce to dozivim...

Srecno!
Pia

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2005 15:55:49   
Anonimen
O, pa še kako boš doživela, Pia67. Otroci starše pomladijo tako in drgače in jih spravijo v kondicijo :)- Pa k sivim lasem tudi :(

(odgovor članu buca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2005 17:57:51   
anajmad
Tudi jst se ti bom pridružila tam nekje konc poletja,če bo šlo vse po sreči.Posebne priprave???Ne vem,lani sem imela zelo grdo izkušnjo in so me dal na remont(laparo in histero).Ostalo bom pa vidla,ko bom imela pregled junija.Aja,stara bom pa 36 let.
en lp:morje:D.

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2005 8:16:41   
buca
Pia boš vidla kaj bo to fino!:bravo:

Meni bo kar prav prišlo, hči bo imela že 11 let ko bo dobila bratca ali sestrico in bo kul spet hodit v prvi razred po tolkih letih. Vse tisto izbiranje šolskih potrebščin, zavijanje zvezkov in knjig, šiljenje barvic......:)-

Itak pa deca starše pomladi!
Se mi zdi da bomo starševstvo "na stara leta" sprejeli bolj filozofsko, manj panično, bolj flegma no. Bolj z užitkom.

Sem pa pridna in jemljem že mesec dni folno kislino (folic b). Mimogrede...zakaj mora biti tako draga?

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2005 8:43:18   
Anonimen
"Se mi zdi da bomo starševstvo "na stara leta" sprejeli bolj filozofsko, manj panično, bolj flegma no. Bolj z užitkom."
Tole pa popolnoma drži. Meni se je moj mulc, kadar se je drl na vse pretege, že kot dojenček, zdel smešen... pa ga je minilo. Pa še zdaj mi je, ko trmari, večinoma smešen, tak majhen unikatek.

(odgovor članu buca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.5.2005 10:08:31   
kofetek2010
Splišni, nič čakat, hitro še enga razbojnika al razbojničko :)-

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.5.2005 14:52:07   
buca
jz si kar mislim, da če bo vse šlo kot po maslu, ok in sploh s ta drugim otročkom me bo kr zagrablo za imet še ta tretjega. samo kaj ko mi že malo časa zmanjkuje.8)

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.5.2005 15:18:56   
kofetek2010
o tem bi morale prej razmišljat, ne? 8) :)-

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.5.2005 15:52:35   
buca
ja kaj ko sem pa tolk čakala na tapravega očija

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.5.2005 18:01:04   
kofetek2010
a čakala? al iskala? :zmeden:

saj je vseeno, samo, da sta se našla 8)
mogoče bodo dvojčki in boš imela problem rešen - s starostjo se verjetnost večplodne nosečnosti povečuje 8)

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.5.2005 18:23:20   
urbancek
Zelim ti vso sreco.
Stara sem 36 let in pricakujem cetrtega otroka. Do sedaj k sreci ni bilo nic narobe. Opravila sem merjenje nuhalne svetline in je bilo vse vredu. Drugace pa hodim na redne preglede (1 x mesecno). Tifol, hrana s kalcijem pa je zelo priporocljiva.

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.5.2005 8:17:20   
buca
urbancek iskrena hvala. jaz najbrž ne bom uspela priti do četrtega otroka ampak kolikor jih bo bo super.

potiho sem tudi jaz že pomislila na dvojčke, glede na to da jih je med mojimi ožjimi predniki kar nekaj parov;). čeprav....pravzaprav pa to sploh ni pomembno, samo da sem dočakala in bom lahko spet mamica.leta gor al dol :bravo:

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.5.2005 8:47:09   
Amoss
Ne se sekirat.Moja znanka je rodila pri 42 letih, nosečnost vredu, porod naraven in mali je imel 4600, velik pa 42 cm.
Edino skozi nosečnost pravi da je bilo malo težje zaradi starosti, ampak je šlo.
Uživajte.

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.5.2005 14:14:06   
šnucika
Tudi jaz sem med bolj "TASTARIMI"....;)
Oktobra bom 36,sem pa v 10 t:nosecka:....
Upam samo še na vse v redu,na dobre rezultate pri NS in na lepo nadaljevanje nosečnosti,ki je moja prva.

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.5.2005 9:05:37   
buca
nič več se ne pripravljam na nosečnost.narazen gremo.
srečno vsem vam!

(odgovor članu buca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.5.2005 9:06:42   
Anonimen
O bog, ja kaj pa je sedaj, tako na hitro? Če ti lahko kako pomagamo... ti samo reci.

(odgovor članu buca)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?