|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M pa kar ni in ni
10.5.2005 14:11:36   
gaja*
Hej,
da povem, kakšno je stanje pri meni. Zadnjo M sem imela 28.03. Predvidoma bi mogla naslednjo dobit okol 29.aprila, pa sem tri dni prej imela nekoliko obarvano (rjavo) sluz - samo dva popoldneva.. In od takrat nič več... Nič ni bilo krvi, niti kaplice.
Ni mi slabo, nč me ne špika, nč ne boli, nobenga posebnega okusa, nobenga občutka,... NIČ!!! Sam jeza :grrr: in :(( me je še skup!!
Naredila sem tudi test, ki je bil -, pa zdaj še vedno nič...
Če nisem noseča, kdaj bi pa bil čas za to presneto :hudicek:, da pride??? Najkasneje? Če je to najdaljši cikel, sem že mimo... Če štejem dni, je danes že 43 dan.
Kakšna ideja?

LP,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   M pa kar ni in ni
10.5.2005 14:13:54   
Skorpija
Ojla! Vidim, da si tik pred poroko... Živci? Drugače pa ne vem - počakaj še malo ali pa kar zdaj pokliči G. Sem že včeraj nekje to pisala, pa vseeno - ko sva se midva selila je jaz nisem dobila 2 meseca, pač spremembe tako name vplivajo.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   M pa kar ni in ni
10.5.2005 14:16:31   
mujcek
psiha res povzroči marsikatero težavo; če boš bolj pomirjena, bi bilo dobro, da obiščeš G.

Drugače pa ti želim čim manj napetosti in veselo pričakovanje pomembnega dne :metulj:

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   M pa kar ni in ni
10.5.2005 14:24:00   
gaja*
Kaj pa vem, nimam občutka, da bi se tako psihično obremenjevala zaradi poroke. V bistvu se je prav veselim, nisem nervozna zaradi kakšnih stvari, ki so s poroko povezani. Sem kar pomirjena...
Mislite res, da je lahko to vzrok?

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   M pa kar ni in ni
10.5.2005 14:26:12   
mujcek
Lahko je to vzrok, lahko pa se je tvojim hormončkom malo zmešalo :zmeden2:

Jaz bi na tvojem mestu še kak teden počakala, če pa je ne bi bilo bi pa šla do G :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   M pa kar ni in ni
10.5.2005 14:29:22   
lenika
Mogoče si pa test delala prehitro in ti zato ni nič pokazal. Kdaj si ga delala? Poskusi še enkrat. Veliko sreče.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   M pa kar ni in ni
10.5.2005 14:29:51   
Skorpija
Ko sva se midva selila, tudi jaz nisem bla glih živčna ali pa preobremenjena, ampak bilo je nekaj novega, neka sprememba in name je vplivalo...

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   M pa kar ni in ni
10.5.2005 14:35:29   
gaja*
Test sem delala pred tremi dnevi.
Zdaj me skrbi samo to, da je še 3 tedne ne bo in bom mela grdo sitno :hudicek: ravno na poroki!!!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   M pa kar ni in ni
10.5.2005 14:41:48   
girly
sva že dve. jst sm mela zadnjo 26.3. in do danes še vedno ni sledu o :hudicek: in tud - test...jst bom še počakala, potem pa čez ene 14 do g. stopila, če je še vedno ne bo. glede na to, da tebe poroka čaka, je mogoče bolš, da greš kr zdej do g. in pač poveš kako in kaj in da je ne bi rada mela lih na poročni dan...pa ti bo kake tabletke dala in bo :hudicek: prišla :)-

srečno :rozica:

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   M pa kar ni in ni
10.5.2005 14:49:54   
gaja*
Girly, jst sem ravno 26.aprila bila pri G in sem dobila tabletke (Primolut nor), če bi jo slučajno hotela dobit na poroko... Da bi si prestavila!
Kaj naj grem še enkrat gor, pa rečem, da je sploh ni bilo? Bo mislu, da se norca delam...

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   M pa kar ni in ni
10.5.2005 15:01:27   
Skye
Galla enako se je meni zgodilo prejšnji mesec. M mi je prvič v življenju zamujala in jo imam že 13 let... in to za 5 dni. In tud nisem imela popolnoma nobenih znakov, da bo sploh prišla.....no in potem sem se enega jutra zbudila in glej ga zlomka...prišla je brez kakršnih koli znakov:grrr:

Jaz na nosečnost nisem pomislila, ker sem bila odsotna polovico meseca, tako da sva z :love: sam 3x :sloncek::sloncek::sloncek:, čeprav mi je njena zamuda moram priznati vlila malo upanja, da pa mogoče le kaj je...no izkazalo se je drugače;)

In točno vem kako se počutiš.....tud sama sem bila v tem času pravi živčni vrag.

Upam, da se pri tebi izteče drugače, in da boš naša nova srečka :nosecka:.

:miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   M pa kar ni in ni
10.5.2005 15:06:49   
gaja*
Kaj dam da bi bila nova :nosecka:... Ne vem, ledvico, levo roko... :)-:)- Ne sej ne,sam da bi že ugledala :modri: ali :roza:, ali pa dobila :hudicek:.
Ne bom nč :((, obljubim, sam nočem bit v tej negotovosti...

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   M pa kar ni in ni
11.5.2005 12:01:44   
girly
ti kr pejt še enkrat, čeprav verjento so živčki pred poroko, mogoče si pa :nosecka:. ti bo kri pregledal in boš potem 100% vidla kako in kaj

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?