Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj začnejo norice srbet? 8.4.2009 22:07:20
|
|
|
|
Petr_a
|
Nisem nič kupila,ker je bil že dovolj velik da je razumel da se ne sme praskat. Smo se večkrat dnevno tuširali
|
|
|
|
RE: kdaj začnejo norice srbet? 8.4.2009 22:08:49
|
|
|
|
živa
|
Moj je star 3 in se mu definitivno to ne bi dalo dopovedat, sploh ker je v fazi nasprotovanja in ignoriranja, kadar mu kaj ni povšeči. Če začnejo srbet, kdaj se to zgodi? Ob izbruhu, kak dan pozneje?
< Sporočilo je popravil živa -- 8.4.2009 22:09:26 >
|
|
|
|
RE: kdaj začnejo norice srbet? 8.4.2009 22:22:34
|
|
|
|
lelaval
|
Moje 3,5 letnica očitno niso srbele - sem jo skozi spraševala, če jo kaj srbi, pa je govorila, da ne. Tudi vročine ni imela, dočim starejša2 pa - pa tudi srbelo ju je. Je prebolela norice brez kakršnihkoli težav
|
|
RE: kdaj začnejo norice srbet? 8.4.2009 22:25:45
|
|
|
|
Petr_a
|
Moj jih je imel pri 2 letih
|
|
|
|
RE: kdaj začnejo norice srbet? 14.4.2009 19:07:48
|
|
|
|
luka jan
|
Mi smo jih pravkar preboleli, pa ni bilo neke panike. Sem pa res kupila peno ki jo omenjaš in ga ni nič srbelo. Imel je ene par dni malo vročine, potem pa so se začele norice sušit in sedaj počasi odpadajo. Sem vseskozi mislila da bo hujše to prebolevanje, pa je čist enostavno šlo skozi. Star pa je 3,5 let.
< Sporočilo je popravil luka jan -- 14.4.2009 19:08:26 >
|
|
|
|
RE: kdaj začnejo norice srbet? 16.4.2009 19:50:10
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz sem za PoxClin slišala same pohvale in ravno srbenje bi naj blažila...
|
|
RE: kdaj začnejo norice srbet? 26.4.2009 11:51:21
|
|
|
|
malla13
|
Živa , mi smo stari 18 mesecev in že imamo vodene koze oz. norice sem šla k zd. in sem dobila fenistil kapljice proti srbenju in kupila sem tudi peno poxclin sicer jih ima od petka pa še ni bilo vročine in samo po trebuščku in po hrbtu sem jo pa začela kar mazati s peno saj lahko samo 3krat na dan namažeš in jo nič ne srbi. Če bi kupila in mazala ne bi bilo nič narobe.
|
|
|
|
RE: kdaj začnejo norice srbet? 26.4.2009 12:02:49
|
|
|
|
Marogica
|
Nam je pediatrinja predpisala sirup Flonidan, ki ga otrok oralno vzame zjutraj in zvečer. PRaskal se ni nič. Sirup se mi zdi še najbolj praktičen za otroka. Ga poje, in ga nič ne srbi, brez mazanja in dodatnega "dela". O tem, da bi se z otrokom "pametno" pogovorila, naj se ne praska, je čist utopija. Še sama se praksam, če me srbi, kako se otrok ne bi?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Otroke prezgodaj ločimo od mamVeč časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?