|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mujcek...
10.5.2005 13:35:01   
Skorpija
... kje si? Upam da je z vami tremi vse OK, ker te nič ni za brat zadnji teden.:muca:

:rozica::rozica::rozica::rozica:ostalim :nosecka: , pa ne bit hude, sem se malo sem vrinla, ker je mujcek zdaj bolj tukaj, kot doli... papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mujcek...
10.5.2005 13:41:59   
mujcek
Skorpija brez skrbi, sem še vedno tukaj; pa :duda::duda: sta verjetno tudi ok. Ravno sedaj sem začela brati kaj ste pisale. Saj berem vas še kar redno, le pripišem bolj poredko. Sicer pa imam zadnje čase bolj malo časa za RR.

Moram vam napisat: včeraj sem diplomirala, danes pa sem se šla dogovarjat za službo, povedala sem da sem srečka :nosecka: in me je zelo skrbelo ali me bodo sploh zaposlili. Na srečo jih to niti ni tako motilo in tako začnem junija delat...

Sedaj sem pa verjetno res najsrečnejši človek :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mujcek...
10.5.2005 13:46:26   
Skorpija
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Mujcek, ko se prepustiš življenju in se zgodijo prave stvari se zložijo kot domine, da še sledit ne moreš in to je najlepši občutek na svetu! Čestitke za diplomo, pa službo, pa vse skupaj, čuvaj to srečo, ker je super! :rozica::rozica: za :duda::duda: in uživaj! Se počutiš OK?

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mujcek...
10.5.2005 13:54:08   
mujcek
Počutim se super, razen manjših slabosti :)

Res sem vesela, da sem se rešila šole in se lahko posvetim drugim stvarem; če bi mi kdo rekel, da se bo v tem letu toliko dobrih stvari zgodilo, ne bi nikdar verjela.
Najbolj sem bila vesela včeraj, ko sem še hlače gor dobila; čeprav sem jih med vožnjo morala odpeti :)-:)-

Kako ste pa kaj ve na spodnjem forumu, saj tudi vas berem, ampak tako bolj površno; toliko je že članic na RR da je res težko slediti :zmeden2:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mujcek...
10.5.2005 13:59:48   
biba77
Oj, Mujcek!
Cestitam za diplomo in novo zaposlitev!
:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mujcek...
10.5.2005 14:00:56   
Skorpija
:)- Tudi meni se je frcal ko sem diplomirala, čeprav sem bila že v službi, se mi je kar kamen odvalil s srca...

Na spodnjem forumu je bolj žalostno, :nosecka: so se skrile, upamo na novo epidemijo, drugače pa optimistično. V MB bo srečanje, organizira Astra v petek, pokukaj kaj tja...

He, he - boš že rabila naslove kakšnih trgovin s coticami, kaj? Pri dveh gre najbrž trebušček bolj hitro, ampak res iz najlepšega vzroka! Jaz sem si vedno želela imet dvojčke, pa slabo kaže...

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mujcek...
10.5.2005 14:06:30   
tinkamiška
O Mujcek, da ti še jst čestitam za diplomo:bravo::bravo::bravo: pa še za službo:bravo::bravo::bravo: Sej slabost bi se pa pri tebi morala počasi nehat a ne? Pol bo pa sploh fajn:rozica::rozica::rozica:

Vse lepo še naprej:rozica:

Tinka

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mujcek...
10.5.2005 14:11:20   
mujcek
Pozdravljena Astra! Upam, da vas bo veliko na srečanju in da se boste čimprej okužile s tem zaželjenim :nosecka: virusom (mogoče že na srečanju):)

Skorpija ti pa ne obupat; mogoče pa tudi tebi štorklja :duda::duda: prinese-nikoli se ne ve :zmeden2:

Garderobo bo pa res treba počasi menjat, še najbolje se počutim v športnih oblačilih; pa upam da bo počasi tega hladnega vremena konec in pridejo oblekce na vrsto :)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mujcek...
10.5.2005 14:13:10   
mujcek
Tinka računam na to, da bom za 2 tedna kot prerojena :)-

Kako pa kaj tvoje počutje? Mislim da si na trnih zaradi pregleda???

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mujcek...
10.5.2005 14:16:14   
tinkamiška
:)komaj čakam na pregled, čeprav je še vseeno malo zgodaj, ampak bom pa verjetno dobila slikico, ker je še nisem:)Upam, da je pikica pridno zrasla in da bo že vidna, vsaj morala bi bit:)

Zadnje dni mi je slabo, ampak nič ne bruham, sem pa bolj al manj doma, da ne bi blo kakšnega presenečenja na pločniku:)-

Lepo bodi:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Mujcek...
10.5.2005 14:20:51   
mujcek
Tudi mene je bilo vedno strah, da ne bi bilo kakšne nesreče kje :)-

Kaj pa če bom v trgovini in mi postane slabo in podobne situacije :)-

Sedaj sem se navadila, da tudi če mi je slabo, da bruhala verjetno ne bom :zmeden2:

Kako se mi smilijo tiste revice, ki bruhajo, to pa mora biti res neprijetno; tako da se me niti ne smemo pritoževati :)

Tinka kaj pa če se bosta sedaj pokazali dve pikici :zmeden2:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Mujcek...
10.5.2005 14:24:35   
tinkamiška
Hahaha, če bi bili dve, jah nič hudga, bi bil pa verjetno velik šok na začetku. Moj bi jih tako najraje mel za en bend, pa bi blo manj dela, če bi bla kr takoj že dva:)-:)-:)-

Ne, sej se hecam, je bolj malo verjetnosti, ker nimamo v družini nobenih dvojčkov, pa tut na klomifenu al pa čemu podobnemu nisem bla.

Ča pa bi bla dva, bi blo pa tut fajn:)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Mujcek...
10.5.2005 14:29:05   
mujcek
Potem pa tvoja :duda: in moji :duda::duda: stopijo skuaj in bo počasi že dovolj za bend; pozneje pa že vidva poskrbita, da se bo število večalo :)-

Kaj mislita sestavit oktet :zmeden2::)-

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Mujcek...
10.5.2005 14:33:34   
Skorpija
Ej punce, midva bi tudi kakšne prispevala... :bravo::bravo::bravo: Tako kakšne 3 ali 4 če bo šlo.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Mujcek...
10.5.2005 14:34:22   
tinkamiška
Ja najprej eden sem rekla, ko je prišu z idejo da bi jih mel pet, me je kr panika zagrabla:)-:)-:)-

Tam do tri bi še šlo, kej več bi blo pa težko, ampak najprej eden, že za tega sva se kr lep čas trudla, pa je še čisto na začetku:) ga je treba še na svet spravit;)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Mujcek...
10.5.2005 15:17:03   
cuma
Mujcek ČESTITAM :bravo::bravo::bravo:
To si pa res super zrihtala, sedaj boš lahko brez skrbi uživala v 9nebesa !
Sem prav vesela, ko prebiram take lepe novičke!
:):):):):)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Mujcek...
10.5.2005 15:48:35   
Anitka
Mujcek tudi jaz ti čestitam za diplomo in službo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:pika:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Mujcek...
10.5.2005 16:12:06   
Maša26
Tudi jaz ti čestitam :rozica::rozica::rozica:!

Tvoja zgodba me spravlja v dobro voljo in mi daje upanje za vse nas ;);)

SREČNO v novi službi!!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Mujcek...
10.5.2005 16:32:50   
mujcek
Punce, če je meni uspelo lahko vsem uspe. Za nekatere stvari se je treba potruditi, nekatere pa nam usoda nameni.

Želim vam, da vsaka nabere kup otročkov, pa čeprav enega po enega (če tako želi usoda). Vse tiste, ki vam še ni uspelo pa ne obupat, nekaterim pač ne gre vse gladko...ampak bo :)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?