|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Časopis Dobro jutro
10.5.2005 13:06:08   
Marina_
Ali ste prebrale?Če ne je tukaj.

Ne morem zanositi

Več let ne morem zanositi.Za sabo imam dva neuspela poskusa zanositve z medicinsko pomočjo.Sem dokaj obupana.Ali bom sploh lahko imela otroke?Oba z možem si jih srčno želiva.
Če je vaša zgodba podobna tej,nikar ne obupajte.Kadar medicinske metode niso učinkovite,je to zato,ker z njimi ni mogoče odpraviti energijskih blokad.Če imate težave z zanositvijo, je za to kriva energijska blokada v LEDVICAH.Blokade so lahko v ledvicah moškega in ženske,ponavadi pa imata energijsko šibke ledvice oba.Priporočljivo je, da se oba partnerja udeležita energijske terapije,ki bo obema ojačala ledvice.Tudi za bodoči naraščaj je to zelo pomembno.Četudi zanositev pa medicinski poti uspe,si starša pri tem ne ojačata ledvic.Hormonske terapije pa ledvice energijsko dodatno ošibijo.Posledica tega je,da bo novorojenec zagotovo imel podedovane šibke ledvice.To se bo v njegovem življenju odražalo kot slaba koncentracija,lenost,slab spomin...Tudi nočne more in groze so posledica šibkih ledvic.Pogosto so taki otroci podvrženi vnetjem mehurja in ledvic.Šibke ledvice lahko povzročijo tudi močenje postelje ponoči,hormonske in seksualne motnje ter pri moških erekcijske težave.Kako si energijsko okrepimo ledvice?Treba se je naučiti priti v stik s svežo energijo, ki bo izčistila in izprala energijske blokade iz ledvic in tako organ energijsko ojačala.Sveža energija lahko deluje učinkovito,ko dosežemo stanje v katerem izklopimo misli.V takšnem stanju ne razmišljamo,ne analiziramo,se ne primerjamo,ampak enostavno*samo smo*.Z odstranitvijo blokad si ne pridobimo samo sposobnosti zanositve,ampak odstranimo vse prej omenjene in preostale težave,povezane s šibkimi ledvicami.Ker se tega ne morete naučiti sami,je priporočljivo poiskati ustreznega enerijskega terapevta.
Lea in Dušan Zgonik,Center za kvaliteto življenja Spirala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Časopis Dobro jutro
10.5.2005 13:08:08   
Skorpija
Sem prebrala, ampak meni to zveni kot reklamni oglas... Bolj zanimiv se mi je zdel članek o rejništvu in posvojitvah, čeprav me je tudi razjezil...

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Časopis Dobro jutro
10.5.2005 13:09:00   
Marina_
Ja skorpija -tudi jaz imam tak občutek:zmeden:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Časopis Dobro jutro
10.5.2005 13:11:37   
svizc
jest pravim bolj bomo brale te stvari bolj bomo zmešane.to je čisti brain wash :grrr:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Časopis Dobro jutro
10.5.2005 13:13:09   
Skorpija
To je današnja potrošniška družba - če kaj nimaš, pa kupi, denar da vse :grrr: Za bruhat... Ampak ogromno ljudi prepričajo, žal...

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Časopis Dobro jutro
10.5.2005 13:25:09   
Špelka
Jest osebno ne verjamem v take stvari, bolj v vpliv psihe oz. usodo. Koliko je že bilo govora o tem, če ti operirajo slepič, pa če imaš težave z želodcem, pa s črevesjem... nej bi vse to vplivalo na zanositev. Ledvica?! Prvič slišim. Po mojem je to kaj tacga, greš tja, mal ti položijo roke gor kao za "odblokiranje" pol ti pa rečejo pijte velik vode in plačaš ene 10 do 15 jurčkov. Ma ja, to je res potrošniška družba.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Časopis Dobro jutro
10.5.2005 13:42:20   
anadejka
Ehhhhhhh sorry sam to je pa kr neki.....klobasa....

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Časopis Dobro jutro
10.5.2005 13:44:51   
ditkaaida
Ne obupaj. Znanka je po več ponesrečenih zanositvah končno pri 45 donosila zdravo in čudovito punčko.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Časopis Dobro jutro
10.5.2005 15:25:00   
Marina_
To ni moja zgodba-sem samo prekopirala:ups:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Časopis Dobro jutro
10.5.2005 18:55:55   
girly
ja, vse je možno, samo jst pravim tkole: če si sam ne pomagaš, ti nihče ne bo! če ne moreš zanosit, zakaj ne bi poiskal pomoči? sej konec koncev sej veste kako pravijo:"pomagaj si sam in bog ti bo pomagal!" sicer pa tkole: če v nekaj verjameš, to vizualiziraš, potem je uspel hitrejši, boljši, če pa ne verjameš je pa itak vse out.ampak glede teh energij:to sposobnost ima vsak in vsak lahko sebi pomaga.zakaj bi metali stran več tisočakov za nekaj, kar si lahko nudiš sam-in to zastonj

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?