|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mirovanje otroka
8.4.2009 8:46:31   
5ra83
Zanima me ali je normalno, da je otrok v trebuhu kakšnih par dni skupaj zelo aktiven, potem pa naenkrat postane zelo len. Našauser posted image  namreč ima dneve, ko zelo brca, potem pa tudi po 2 dni ne da nič posebnega od sebe. Jo sicer začutim, ampak zelo nežno in malokrat. Malo me skrbi, naslednji pregled pa imam komaj 20.4., tako, da vas lepo prosim za vaše nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mirovanje otroka
8.4.2009 9:23:12   
tia12
Dokler jo čutiš je vse o.k., tako da brez skrbi....user posted image

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2009 9:23:17   
anika87
Kolk si pa noseča?
Jaz sem zdaj v 27. tednu in se mi zdi da manjkrat čutim otroka, kot pred npr. 3 tedni, je pa to brcanje dosti bolj intenzivno. Čutim ga največ zvečer, ko se uležem.
Baje zdaj dojenček 90% dneva prespi in se ga težko zbudi (spi kot medo user posted image ).

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2009 9:31:12   
5ra83
Sem v 23. tednu in otroka čutim tam nekje 3 tedne. Sicer jo čutim vedno močneje, ne pa še tako, da bi moj lahko kaj začutil in mi ravno ne premika še trebuha sem in tja, tako kot nekatere pravijo, da jim.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2009 9:32:28   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra83

Sem v 23. tednu in otroka čutim tam nekje 3 tedne. Sicer jo čutim vedno močneje, ne pa še tako, da bi moj lahko kaj začutil in mi ravno ne premika še trebuha sem in tja, tako kot nekatere pravijo, da jim.

Počakaj še malo....saj bo..boš videla potem...znajo bit te brcike kar precej boleče...user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2009 9:34:37   
Anonimen
5ra....meni se dogaja isto....ko sem jo prvic zacutla kak mesec nazaj....potem pa je mela par dni, ko je zurirala po mojem trebuhu....pol pa skor 1 teden nic od nic....sem bila ze cisto zaskrbljena...zdaj pa se mi zdi, da prihaja nazaj v formo....pa tudi jaz imam pregled sele 20.4.user posted image

(odgovor članu tia12)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2009 9:35:13   
Anonimen
aja, v petek skocim v 22-ti  teden.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2009 9:36:55   
5ra83
miska_mccute: Pa si poklicala ginekologinjo.?Jaz ne vem, ali naj jo ali ne. Pa tudi, če bi se odločila, da jo pokličem, bi jo najbrž po telefonu dobila komaj naslednji teden, ker nobeden ne dviguje telefona.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2009 9:38:37   
Anonimen
nisem klicala....
ko sem imela dosti te zafrkancije, sem se ulegla pa fuuul predrmala trebuh, da sem jo zbudla in sem malenkost zacutla....
jaz mislim, da se user posted image  spravi kam bolj nazaj pa ne cutimo tolko, ker ima se kar veliko placa u trebuhu. pa se vedno nic ne cutis, in kolko casa?

(odgovor članu 5ra83)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.4.2009 9:38:42   
anika87
Jaz sem ga začutila v 19., ko mi je delal morfologijo. Takrat tudi moj ni čutil, čeprav sem mu dala tipat, pa je kdaj tudi rekel, da je kaj čutil, včasih se je skladalo z brciko, včasih pa ne, pa sem jaz pogruntala, da verjetno čuti on utrip v svojih prstih...user posted image

No zdaj pa brca bolj intenzivno in sem en večer ležala na boku, pa je dal mož roko gor na nasprotno stran, saj je brcal ful postrani, pa je tako brcnil, da je mojmu kar oči na peclje vrglo, se mi je zdelo, da bo kar pobegnil iz postelje... user posted image user posted image user posted image

Ne skrbi, saj ga boš še čutila. Nekatere ga v tvojem trajanju  nosečnosti šele prvič začutijo, ali pa še to čakajo kak teden.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.4.2009 9:39:38   
Anonimen
sam mislim, da tudi ce jo cisto malo cutis, da ni kaj narobe....glavno da jo cutis... pa se to ne vsak dan, ker je se majhen...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.4.2009 9:40:58   
5ra83
Včeraj in predvčerajšnjim sem jo čutila le zjutraj eno  malenkost,  zvečer pa ko sem si trebuh mazala tudi čisto malo. Danes je sicer malo boljše, ampak manj intenzivno. Po mojem ima miska_mccute prav, ko pravi, da se malo skrijejo in jih ne čutiš toliko, ker so še dovolj mali in imajo prostor v trebuhu.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.4.2009 9:41:07   
Anonimen
anika mene skrbi, ker sem jo ze cutla fuuuul....pol pa 1 teden nic....in mislim da ima 5ra podobne skrbi...
ker ce je se nebi cutila ne bi bilo panike....ker pa sva ze cutile kar mocno, potem nic, ...to je bolj problem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.4.2009 9:41:17   
anika87
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Počakaj še malo....saj bo..boš videla potem...znajo bit te brcike kar precej boleče...user posted image user posted image user posted image

Tia, v katerem si ti že tednu?
Kdaj pa začnejo bolet brce, tebe bolijo?
No men so zaenkrat še bolj smešne, kot kaj drugega, sploh ko mož pogleda kot zajec, ko ga brcne...user posted image
Zanima me, kdaj začne brcat pod rebra? Ker te menda bolijo, a ne.
Moj še vedno brca diagonalno al pa horizontalno... Včasih brcne dol proti nožnici ali riti, zelo zelo redko ga čutim okoli popka...

Zala,

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.4.2009 9:42:08   
Anonimen
5ra, sam res mislim, da dokler vsaj malo cutive ni panike

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.4.2009 9:45:38   
5ra83
ja, saj mislim, da če bi bilo kaj narobe, ne bi nič čutile. Me pa veseli, da nimam samo jaz teh skrbiuser posted image . Po mojem je to normalno. Ravno sem govorila s prijateljico, ki je bila že 2x noseča in je rekla, da se je to tudi njej dogajalo. Pač otroček nima vedno enako energije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.4.2009 9:46:37   
anika87
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

anika mene skrbi, ker sem jo ze cutla fuuuul....pol pa 1 teden nic....in mislim da ima 5ra podobne skrbi...
ker ce je se nebi cutila ne bi bilo panike....ker pa sva ze cutile kar mocno, potem nic, ...to je bolj problem

Veš kaj, pri tvojih 22. tednih po moje še ni panike, ker ima otroček res še ful prostora. Meni je ginekolog rekel, ker moj še vedno ful nizko brca, da ma še ful prostora, da ma še cajta se obrnit... Glede na to, da si 5 tednov za menoj ima tvoj še veliko več prostora kot moj. Mislim pa, da če ga jaz zdaj ne bi čutila en dan, da bi takoj šla povedat ginekologu. Pri 22. tednih pa mislim, da ne bi zganjala panike... verjetno je kak dan bolj len, kak dan pa bolj telovadi...

Če te pa skrbi (in tebe petra tudi), potem pa pokličita in vprašajta ginekologa, saj vaju nič ne stane, pa bolj brez skrbi bosta...

Zala,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.4.2009 9:48:59   
Anonimen
anika hvala za tolazbo....saj pri meni je zdaj ok....cutim vsak dan...1x bolj,1x manj....samo pravim da sem imela podobne skrbi kot 5tra....

(odgovor članu anika87)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.4.2009 11:54:19   
Anonimen
Čau miska, ha, ha , ha, sm te  našla!

Jst bi šla na vajinem mestu h G na kontrolo, da vsaj srčka posluša. Dve minute časa si bo pa ja vzel!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
8.4.2009 12:39:30   
Anonimen
hehe jaknik...oi oiiiii
ne ne, saj nasa je kar zivahna zadnje dni, tko da ni panike...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
9.4.2009 9:16:51   
eternety
Mogoče pa lahko v tem primeru Angelsounds uporabite, da slišite srček in se vsaj malo potolažite. Jaz imam sposojenega, ker se mi je zdelo brezveze 70 eur za to napravo plačat. Se pa da rabljenega tudi dobit skoraj po polovični ceni.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?