Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako bi se počutle... 7.4.2009 16:19:07
|
|
|
|
lotoska
|
Kako bi se počutila? Bedno. Ker pa ne vem kam spadaš (med tiste 3 ali tistih 17), pa težko natančneje obrazložim svoj odgovor.
|
|
|
|
RE: kako bi se počutle... 7.4.2009 16:59:59
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: timoteja In problem je....? Se podpišem... meni tudi ni jasno kaj kompliciraš Camila. A ti si nedolžna prišla v to zvezo? Mene bi morilo edino, če bi jih imel 17 še poleg mene . Če jih je imel pa prej... Svaka mu čast, da jih je toliko prepričal. Mora bit že fajn dečko. Če so mu pa te izkušnje še kaj pomagale, da imaš ti sedaj kaj več od tega pa še toliko bolje.
|
|
|
|
RE: kako bi se počutle... 7.4.2009 17:19:20
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna mika .... ful ful ful fuuuuuuuuuuuuuuul mi je vsec in simpaticen tvoj "podpis" Kaj ima pa to veze s kamelami? Zenska...a si ti malo... o kaksnih kamelah sploh govoris Moj komentar je bil namenjen miki in njenem podpisu...in NE TEBI ... zato me lepo prosim ignoriraj... ti ni treba citirat mojih navedkov
|
|
RE: kako bi se počutle... 7.4.2009 19:19:40
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Zenska...a si ti malo... o kaksnih kamelah sploh govoris Moj komentar je bil namenjen miki in njenem podpisu...in NE TEBI ... zato me lepo prosim ignoriraj... ti ni treba citirat mojih navedkov O tistih kamelah, ki nimajo veze s temo. Glede ostalega se bom pa rajši zadržala. Pa z vsem spoštovanjem se Vam globoko opravičujem za citiranje.
|
|
|
|
RE: kako bi se počutle... 7.4.2009 19:35:58
|
|
|
|
karmy
|
jaz se tudi ne bi obremenjevala kar se tiče preteklosti. Vsak ima preteklost, midva veva za drug drugega, pa nama je čist kul
|
|
RE: kako bi se počutle... 7.4.2009 19:41:18
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Zenska...a si ti malo... o kaksnih kamelah sploh govoris Moj komentar je bil namenjen miki in njenem podpisu...in NE TEBI ... zato me lepo prosim ignoriraj... ti ni treba citirat mojih navedkov O tistih kamelah, ki nimajo veze s temo. Glede ostalega se bom pa rajši zadržala. Pa z vsem spoštovanjem se Vam globoko opravičujem za citiranje. Prosila sem te, da me ignoriraj... zasebnega sporocila ti pa tudi ni bilo treba pisati ....
|
|
RE: kako bi se počutle... 7.4.2009 19:42:17
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Mislim, da je od vsake posameznice in tudi njene preteklosti odvisno, kako takšno stvar vzame. Meni ne bi bilo čisto vseeno. Bi pa poskušala ne misliti na to. In bolje zate, da to odmisliš, če imata lep odnos, in pustiš, da preteklost ostane preteklost in ne razlog za tvojo slabo voljo in kreg.
|
|
|
|
RE: kako bi se počutle... 7.4.2009 22:52:56
|
|
|
|
Majuska
|
Mislim da preveč dramatično gledaš na vse. Fant ti je lepo povedal, da so te izkušnje del njegove preteklosti, torej jih tam tudi pusti. Najbrž si tudi ti imela življenje, preden si ga spoznala? Ne more biti nepopisan list ... V tvoje dobro ti svetujem, da nehaš tuhtati o tem, ker kot prvo psihiraš sebe, kot drugo pa, če se bo to razmišljanje stopnjevalo, lahko posežeš v vajino razmerje in vse skupaj samo poslabšaš. Fant te ima rad, seks je očitno dober - zato ne išči težav, kjer jih ni
|
|
RE: kako bi se počutle... 7.4.2009 23:16:00
|
|
|
|
Marogica
|
Aja, mogoče še to...naslednjega tega ne sprašuj.
|
|
RE: kako bi se počutle... 8.4.2009 7:25:41
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna mika .... ful ful ful fuuuuuuuuuuuuuuul mi je vsec in simpaticen tvoj "podpis" Hja, to je izjavila naša pupa, lani. Letos, ko je stara 4, pa misli, da je dovolj velika, da si nohte lahko nalakira sama in si jih tud že je , sam takrat mi ni bilo smešno. Da ne govorim, o tem da se je z lakom našminkala po vekah in ustnicah. Camelia, sorry ker sračkam temo. Glede na to, da je tvoj osredotočen na vajino skupno življenje, se daj tudi ti. Boš videla, da bodo črne misli izzvenele. Očitno imaš preveč časa....govorim iz izkušenj . Eh, ob tvoji temi sem se spomnila vseh mojih neumnosti v tistem času...ljubi jezus . Drži se
|
|
|
|
RE: kako bi se počutle... 8.4.2009 9:12:37
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija to pa so stvari, o katerih se jaz z mojim ne pogovarjam. v vseh 17 letih nisva imela take debate in tudi ne vidim prav nobenega razloga, da bi jo imela. moje življenje pred njim - moje življenje njegovo življenje pred mano - njegovo življenje. Se strinjam!
|
|
RE: kako bi se počutle... 8.4.2009 9:34:00
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Camila Kako bi se počutle, če bi vam fant, s katerim ste v zvezi, katera teče kot po maslu , odkrito povedal, da mu sex full pomeni in da je mel pač 3 bolj resne zveze, z 17 puncami pa samo sex na hitro .... Pač v vajini zvezi ni nič narobe, le pač to te mal boli, da je bil tak Komentarji.... ja in? pač je imel lajf pred tabo in pač povedal je... lahko ti pa tud ne bi meni je čist vseeno, kaj je imel moj pred mano, meni je važno samo, kakšen je, ko je z menoj in kako se imava midva
|
|
|
|
RE: kako bi se počutle... 8.4.2009 11:52:10
|
|
|
|
Greenie
|
Nisi napisala koliko sta stara, pa saj je vseeno. Meni se številka 17 sploh ne zdi dramatična. Bodi vesela, da je bil odkrit in ti ni te številke prikrival in bi ti od kje drugje zvedela. Veliko se jih pa lepe dela, pa za kako nulo številko zmanjšajo. Midva z mojim tudi drug za drugega veva koliko zvez je bilo (resnih in malo manj resnih) pa en za drugega veva, da je bila to preteklost, ko iščeš pravega ali si samo zaželiš sexa. Da bi si pa to očitala pa sploh ne. Tvoj fant je vsaj poiskusil že dovolj in mu bo manj verjetno na pamet padlo, da bi spet preizkušal, ko bo imel družino ...
|
|
|
|
RE: kako bi se počutle... 11.4.2009 9:02:16
|
|
|
|
muška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Camila Kako bi se počutle, če bi vam fant, s katerim ste v zvezi, katera teče kot po maslu , odkrito povedal, da mu sex full pomeni in da je mel pač 3 bolj resne zveze, z 17 puncami pa samo sex na hitro .... Pač v vajini zvezi ni nič narobe, le pač to te mal boli, da je bil tak Komentarji.... prvi komentar: Koliko si stara? drugi komentar: Vprašala si in dobila odgovor, čeprav si si želela, da bi ti rekel, ti si prva in edina tretji komentar: Delaš paniko kjer ni potrebno
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?