|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr.Wohlmann in kozmetika Mustela
7.4.2009 7:30:27   
Bauka
Pozdravljene,

ali ima katera izkušnje z zdravljenjem alergij pri dr. Wohlmannu v Ljubljani? Naša mala ima odkrito alergijo na jajca in arašide. Bili sva pri dr. Voduškovi, ki nama je tudi ztakoj skenslala tudi vse konzervanse. Ima tudi full suho kožo. Zdaj uporabljam kozmetiko (milo, olje za kopanje, kremo za telo) od Mustele(po nasvetu dr. Voduškove), pa je ta mala full pikasta ratala po celem telesu, kar prej nikoli ni bila, alergija se ji je kazala samo po obrazu. Potem mi je pa ena kolegica povedala, da je tudi njen mali bil pikast, ko ga je mazala s tem.  Šla sem nazaj v lekarno in mi je potem le povedala, da proizvodi vsebujejo dišave in barvila. Halo, 60 eur sem dala, da lahko vržem stran...
ALi ima katera izkušnje z ADermo in Eczeane? Se mi zdi hudo za ta malo, da sedaj probavam kaj ji odgovarja, s tem ji še bolj uničujem kožo.

Hvala za vaše odgovore, lp, Bauka

Sonček lepše sije od 12.11.2005, ko je moj sinek prijokal na svet. 23.12.2007 se mu je pridružila se sestrica, tako, da so dnevi sedaj še svetlejši.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr.Wohlmann in kozmetika Mustela
7.4.2009 7:55:37   
Janya
Tudi moja mala je ratala zelo pikasta po musteli in peklo jo je vse, tako da nismo več uporabljali.
KOžo smo rešili z Linola fett N oljna kopel in potem mazali redno z negovalno kremo ki jo je predpisala njena P in mi jo zmešajo v lekarni.
Tem dragim kao  alergijskim kremam ne verjamem več user posted image

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2009 9:21:09   
Jakisonček
Jaz imam pa za enkrat dobre izkušnje z Mustelo. Mojmu 15-mesečnemu fantku je pomagalo in pikice (atopični dermatitis) so izginile, ko sem ga mazala nekaj dni. Prej sem imela od Avene kremo Trixera, pa tudi Adermo, pa ni bilo nobenega učinka. Ko je res hudo, sem izpuščaje mazala z Advantanom, pa je tudi na srečo zaleglo. Zgleda, da je pri vsakem otročku drugače. Je potrebno res odkiriti, kaj je za otroka uredu. Je pa res, da je to lahko hudo in drago, preden res pogruntaš tapravo stvar.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2009 14:58:28   
mulan
Ful je odvisno od posameznega otroka. Prvi smo rešili težave s kremo Exomega od A-derme, pri skoraj 3 letih jo še zmeraj mažemo z njo. Sin pa je po njej ratal pikčast in mu ne ustreza. Zanj pa je najboljša mešanica Linola-Fett krema z 10 % olivnega olja (jo zmešajo v lekarni - dobiš na recept brezplačno ali pa brez recepta, če plačaš). Sama Linola-Fett je pa takoooo mastna in trda ali kako naj se izrazim - v glavnem, težko se jo maže. Od Mustele pa imam milo in šampon, pa se mi zdita ok.

(odgovor članu Jakisonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2009 18:38:57   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Janya

KOžo smo rešili z Linola fett N oljna kopel in potem mazali redno z negovalno kremo ki jo je predpisala njena P in mi jo zmešajo v lekarni.
Tem dragim kao  alergijskim kremam ne verjamem več user posted image

Se podpišem, pri nas isto!

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2009 21:58:09   
Majabo
imam dva otrocka z atopicnim d.
tavelikemu je mustela ustrezala od samega zacetka
malemu nikakor (tudi ok ker je draga ko pes)
malega mazem s kremicami pripravljenimi v lekarni, recept mi napise pediater

o Dr.Wohlmann -u ti lahko povem cez kak mesec, trenutno oba vozim dvakrat tedensko tja na terapije
upam da bo!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2009 11:02:01   
Bauka
Majabo, upam, da se bosta ta mala 2 pri Wohlmannu pocajtala, lepo pa te prosim, da mi javiš kako je bilo. Kako pa poteka terapija? Naša ta mala čist znori, če ji hoče P. samo pljuča poslušat. 
Srečno!
bauka

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2009 21:52:28   
Majabo
tamali (11 mesecev) ima pol urne terapije
sedi mi v narocju pred mizo, ki je polna igrack
nekako gre...
vendar so za tako majnega potrebne tri osebe...meni pomaga njihova receptorka
ona drzi neke medeninaste obrocke na glavici in popku
terapevtka pa s svincnikom, ki ima lucko sveti na uho - prej narise tocke
jaz imam tako proste roke, ga zabavam, mu podajam igracke,...
ce je zaspan je panika
sicer je ok

tavelik (4 leta) ima 70 minutno terapijo, vendar vedno on tvju, tako da prineseva risanke...tudi tam jih imajo
sem mislila da ne bo slo
pa gre super....

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?