|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: perilo
4.4.2009 23:34:18   
rija
hja.....jaz bi bila v tem trenutku primerna za plastičarje: bi malo s flomastri trenirali po meniuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.4.2009 10:32:51   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: rija

hja.....jaz bi bila v tem trenutku primerna za plastičarje: bi malo s flomastri trenirali po meniuser posted image user posted image user posted image

hehe... se strinjam, tut jest user posted image pa še hujš bo zdej po 10 dneh ležanja...

no, kakorkoli - odgovor na začetno vprašanje je ja - kupim sem pa tja sexy perilo, čipke, pas za nogavice,... moj je čist zmešan na to... njemu se zdim uber sexy, jest pa tut nimam odpora do takih zadev, tko da... samo ga mam izključno za v postlo, za vsak dan mam ponavadi čist klasične in gladke stvari (k da se mi da vsak dan mislt pod kero majco lahko ker modrc oblečem... pač mam vse gladke pa je user posted image ), kar se hlačk tiče pa večinoma bikini bombažne, boksarce, brazilke... edin tangic ne maram (več), razen kadar je potreba user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.4.2009 14:49:56   
Greenie
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ali se ve kdaj oblečete v take najbolj "drzne" dizajne spodnjega perila samo za svoje moške? Nekaj prav lepih kosov spodnjega perila je vmes, ki ga sama rada nosim že zaradi svojega boljšega počutja, nekaj pa jih je vmes prav takih "f*kiš". Jih imate kaj v svoji omari? Jaz ne, ker me bolj odbijajo kot pa da bi se v njih počutila sexi...

Marsikaj od tega se najde tudi pri meni. Se mi erotično perilo ful dopade. Nimam pa npr. takih majčk, ki pridejo pod joške, se mi zdijo tko neuporabne, kr škoda dnarja, da bi jih pol sam za v postlo mela... Če bi jih pa dobila od mojga, bi jih pa tud oblekla, zakaj ne user posted image , itak pa je njemu sama golota najbolš user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.4.2009 10:25:59   
Čupka
Imam kar nekaj kosov lepega, seksi perila - tudi takega samo za v "posteljo"user posted image  Ampak moram priznat, da sem ga nazadnje oblekla za valentinovouser posted image
Resnično sem zvečer preveč utrujena, tako da samo smuknem pod tuš in povsem gola pod odejo k mojemu ljubemu.
Pa tudi otroci so že tako veliki, da ne morem paradirat v seksi perilu po stanovanju in plesat erotičnega plesa v dnevni sobiuser posted image user posted image user posted image . Tako da to ostane res za zelo redke priložnosti, ko sva povsem sama doma.

Sicer pa vedno nosim tangice in v zadnjem času nekaj fletnih brazilkicuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.4.2009 15:25:11   
ronja
Pa tudi otroci so že tako veliki, da ne morem paradirat v seksi perilu po stanovanju in plesat erotičnega plesa v dnevni sobi

Ker so že tako veliki???user posted image user posted image user posted image A pri malih pa se to da?user posted image Ne me strašit, sem mislila, (pa ne samo jaz, vem še vsaj za enega, ki tudi na to upauser posted image ), da je z leti vedno boljše - jih lahko pošlješ k babici čez vikenduser posted image ali pa grejo po šoli k prijateljici,... Zdaj pa zvem, da je problem, ko so večji, še večji?? Čupka, strašišuser posted image .

Sicer pa odgovor: moj lubi je športno bitje in so mu najbolj všeč punce v športnem perilu, tako da s tem nimam problemov. na podvezice in podobno sploh ne pada, meni je pa tudi bolj udobno v bombažnem perilu okoli skakatuser posted image .

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.4.2009 16:53:08   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pa tudi otroci so že tako veliki, da ne morem paradirat v seksi perilu po stanovanju in plesat erotičnega plesa v dnevni sobi

Ker so že tako veliki???user posted image user posted image user posted image A pri malih pa se to da?user posted image Ne me strašit, sem mislila, (pa ne samo jaz, vem še vsaj za enega, ki tudi na to upauser posted image ), da je z leti vedno boljše - jih lahko pošlješ k babici čez vikenduser posted image ali pa grejo po šoli k prijateljici,... Zdaj pa zvem, da je problem, ko so večji, še večji?? Čupka, strašišuser posted image .

Sicer pa odgovor: moj lubi je športno bitje in so mu najbolj všeč punce v športnem perilu, tako da s tem nimam problemov. na podvezice in podobno sploh ne pada, meni je pa tudi bolj udobno v bombažnem perilu okoli skakatuser posted image .

user posted image Ja, takole je tole Ronja....dokler otroci ne lezejo sami iz posteljic, ni problema, takrat lahko mami in ati kraljujeta v preostalem prostoru in koristita sedežno, jedilnico, kopalnico še za kak drug namen in ne le primarniuser posted image . In potem takem tudi sexy spodnje perilo pride bolj v poštev
Potem, kos o otroci tako veliki, da hodijo sami lulat, da si hodijo ponoči, ko so žejni, sami točit vodo, takrat se mami in ati umakneta na tistih bore 3,5 kvadratnega metra, kolikor obsega zakonska postelja. Pa še to morata biti precej na preži zaradi malih nočnih pohajačkov.
Seveda pa je zakon, kadar vskočijo babice, pa razne šole v naravi, pa letovanjauser posted image user posted image user posted image , ampak uh...koliko dni na leto je to v procentih?! Hm, mislim da ne toliko da bi lahko spravila v obtok vse sexy perilo, ki ga imam...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?