|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tiste, ki ste uspešno shujšale....
6.4.2009 18:30:30   
Pmaxi
a še kateri meče poste ven

(odgovor članu Natyy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.4.2009 8:23:53   
Hana76
Ženske, vidim da očitno nobeni ni v interesu shujšati brez odpovedovanja katerikoli vrsti hrane. No, zanimivo... user posted image

Jaz sem se pred 4 dnevi lotila svoje slavne diete, kjer jem vse, recimo zjutraj obvezno nutello ali čokoladne kekse... pa ponavadi uspešno izgubim svoje zimske kilograme. Če pa je katera zainteresirana, pa naj se le javi...user posted image

(odgovor članu Pmaxi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.4.2009 13:10:47   
medacka
IZVIRNO SPOROČILO: viva42

IZVIRNO SPOROČILO: medacka

Lahko iz svoje izkušnje povem,da sem poskusila Bios Life Slim,proizvod je iz Amerike. Nobene diete,samo 2x na dan pred glavnim obrokom ga popiješ,ni nadomestek obroka,okus ima po pomarančah. V enem mesecu sem shujšala brez odrekanja hrani za 5 kg. Sedaj ga pijem še naprej. Da obdržiš svojo shujšano težo moraš jemati 3 mesece. Meni ga je prinesla teta iz Amerike,ker je tam uspešnica št.1. Tudi ona je shujšala za 12 kg v 3 mesecih. Še vedno pravi,da se ji je teža obdržala. Mislim,da ga na našem tržišču še ni,slišala pa sem naj bi nekdo odprl franšizo.
Če koga zanima,se bom pozanimala in javim.
lp

Tudi jaz sem že pila Bios Life Slim,vendar sem si vzela samo za en mesec,sicer sem shujšla 6 kg in žal mi je,da nisem vzela cele 90 dnevne kure. Tudi meni je ta izdelek fantastičen ravno zaradi tega,ker deluje na ta hormon leptin po naravni poti. V tujini ti dajo celo garancijo po 90 dneh jemanja Bios Life slima. Medacka,prosila te bom,če mi lahko napišeš kontakt za naročilo. Do poletja bi rada izgubila še 4 kg.Prosim,pohiti.user posted image

http://hujsanje-bioslifeslim.blogspot.com/  

http://www.bioslifeslim.eu/custom/bioslifeslim_corporate/english/home.html

(odgovor članu viva42)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.4.2009 18:48:44   
Hana76
Ravnokar uživala v sendviču z majonezo in v jagodah s smetano...

Že kakšna interesentka? user posted image

(odgovor članu medacka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.4.2009 12:41:22   
HuAnita
Natika, o pa da, tudi proti Montiju sem že slišala ugovore, še zandjič je bilo menda v Oni, se ne spomnim... Pa zdravnica in 'mentorica šole zdravega hujšanja' Jana Govc - Eržen, prejšnji teden na radiu, tudi ni izrekla nič pohvalnih besed o njem...
Tako da jaz bi rekla, da je to nekako podobno kot pri veri, eni verjamejo, pa se jim to vrača, eni pa so malo bolj skeptični, pa jim ne uspe.
Jaz še enkrat poudarjam, da mi Montignac še zdaleč ni 'lahka' dieta, sploh nimaš neke velike izbire živil - če strogo gledaš GI, potem je bera tistih, po katerih bi lahko skujšal, res skromna. Tako da me po 3 dne mlatenja cvetače + belega fižola (rjav že ima preveč GI) lepo mine. Tudi PZ kruh dobiti se je izkazalo za hujše dejanje kot lovljenje Guinnessovega rekorda. Takle imam jaz. Predvsem pa pomanjanje časa. Z veseljem bi kuhala po Monntiju in vse dopoldne razmišljala, kaj so OH, kaj beljakovine, ampak no go... Da o cenah živil, ki jih Monti dovoljuje, ne govorim. Za njegov riž, 500g, sem plačala skoraj 3 evre????!!!!
Tako da jaz sem povsem obupanauser posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.4.2009 8:54:36   
anja_anja
Tudi sama sem po porodu prekoračila mejo kilogramov, čez katero sem rekla da nikoli ne bom šla. poskusila sem vse mogoče, ampak hujšanje zares ni enostavno. Potem pa sem našla spletno stan Be-light in sem se odločila da prvič v življenju poskusim shujšati s pomočjo prehranskih dopolnil. Temu sem dodala še malo telovadbe in sem v dveh mesecih shujšala 6 kilogramov. Počutila sem se odlično! Gre malo bolj počasi, ampak ni potrebno veliko odrekanja. Be-light tablete delujejo na škrobne ogljikove hidrate (krompir, testenine, kruh), kar je meni vedno povzročalo največ težav. Delujejo tako, da preprečijo 75% škrobnim ogljikovim hidratom da se v telesu razgradijo v sladkorje oz. kalorije ter se izločijo po naravni poti. kar pomeni da v bistvu poješ 75% manj kalorij kot bi jih sicer.
več podatkov imate na njihovi strani www.be-light.si

Tudi moje prijateljice jih uporabljajo in so navdušene. To je bilo zame prvič, da sem shujšala brez prevelikega truda, saj niti nimam časa da bi si vsak dan sestavljala najbolj zdrave obroke in štela kalorije.
Upam da vam bo nasvet v pomoč.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.4.2009 10:24:58   
mojamura
tak kot si napisala eni verjamemo in zaupamo eni pa pač ne. ampak se mi zdi da malce preveč kompliciraš glede montija. Jaz recimo riža ne jem, ga ne kupujem. Pa dovoljene stvari ti pa res ni treba direkt iz montijeve poličke jemat. kruh PZ si lahko sama pečeš, marmelado bs dobiš v lidlu.

ne vem, meni recimo ta metoda odgovarja, nekaterim pa pač ne. aja me pa zanima kaj konkretno so imele te gospe na radiu kontra montiju povedat

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.4.2009 10:40:10   
mojamura
pa še nekaj bi povedala: brez muje se še čevelj ne obuje.

ni logično, da zgubite 10 ali 20 kg v enem ali dveh mesecih in kar je še pomembnejše, da ni logično da bi po tem obdržale telesno težo, brez da bi totalno spremenile način prehranjevanja in mislelnost glede tega. lahko se vam zgodi slavni jo-jo efekt: shujšate čez pol leta boste pa mele še več kil kot pred dieto

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.4.2009 11:01:10   
Natyy
Kaj vse bi nekateri storili za to, da bi promovirali en izdelek (morda tudi kaj zaslužili)???

No sama sem strikno za naravno izgubo kg po metodi spremeni način življenja in s tem boš spremenil tudi sebe. Manj žri in več se giblji, Pa kot je rekla (je dober zgled) mojamura počai pošasi

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.4.2009 11:04:12   
New York
A ima katera izkušnje z Orlistatom, oziroma Alli?

Kolegica jih je pred leti dobila iz Amerike, sedaj pa naj bi se prodajale tudi tukej. oziroma naj bi se začele.

Kolikor mi je razlagala, delujejo po principu, da se ti v želodcu zmanjša absorbcija maščob. Neka encimov za maščobo se ti enostavno zablokira in dela maščobe, ki ga poješ ne absorbiraš ampak gre enostavno 'skoz'. Seveda to ni čudežno zdravilo ampak moraš ti tud sam migat, pa pravino jest, ampak z njimi gre pač hitreje.

To se mi zdi ok predvsem v primerih, ko ne odločaš sam o tem kaj boš jedel. če na primer ješ po restavracijah in menzah,kjer je običajno vse preveč mastno....

A ma še katera izkušnje?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.4.2009 13:31:39   
mojamura
v prekmurju (samo v vednost, da boste vsaj malo uvideli, da imajo tudi ti čudežni zvarki in pilule tudi stranske učinke) so bile 3 smrtne žrtve zaradi hujšanja z nekimi čudežnimi tabletami iz nemčije. 2 ki sta jedla iste tablete sta sicer še živa, ampak z hudimi črevesnimi in želodčnimi okvarami. zamislite se....ali se splača?user posted image

(odgovor članu New York)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.4.2009 13:32:48   
Hana76
Natyy, očitno te ženske raje vlagajo denar v neke čudežne napitke...user posted image

Sama se popolnoma strinjam s tabo, počnem enako!user posted image

(odgovor članu Natyy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.4.2009 13:42:30   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Natyy, očitno te ženske raje vlagajo denar v neke čudežne napitke...user posted image

Sama se popolnoma strinjam s tabo, počnem enako!user posted image

welcome 2 the club :)

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.4.2009 9:53:19   
Hana76
mojamura, thank U!

Ti pa si res veliko izgubila! Vse pohvale.user posted image Pa še nimaš dovolj (da ti ne bo šlo počasi v minususer posted image )?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 11:10:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hana76)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
20.4.2009 10:25:06   
HuAnita
Moja Mura - šloi naj bi zato - kot je rekla nutrionicistka (ne vem, če sme prav napisala) in en azdravnica, da se pač pri tej dieti preveč omeji vnos OH, ki pa so za telo potrebni oz. nujni. v tem smislu, da nobena skrajnost ni dobra, češ da vsako živilo je na svetu zato, da nečemu v našem telesu koristi. Po moje nista mislisli teh umetnih zvarkov, ampak bolj zelenjavo ipd.
Recimo - korečnek, po Motniju samo surov ok, pa recimo banane - moj najljubši sadež, ki ga že eno leto nisem poskusila, med - mene, ki me velikokrat 'matra' grlo - kaj naj takrat ližem, da bo bolje?

Hja, morda res preveč komplicriam, ampak če ti povem, da ne jem belega riža, testenin, moke, kruha, sladkorja, ok, kdaj kako čokolado, pa gledam, da je vsaj 70 %, kak keks, pistacije pražene - se pa izogibam 'belih prahov', pa NIČ učinka???
Danes dobivam M, se mi ful ful vrti, komaj se držim na nogah v službi, takrat mi - namesto čokolade - pomagajo rozine, po Moniutju skoraj strup, meni je pa to G pripročal, ker sem zelo slabokrvna...
Vidiš, v takih ugibanjih se jaz potem izgubimuser posted image ,, kg pa ne izgubimuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.4.2009 11:01:10   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

mojamura, thank U!

Ti pa si res veliko izgubila! Vse pohvale.user posted image Pa še nimaš dovolj (da ti ne bo šlo počasi v minususer posted image )?

hehehe, nič bat....še mam malo zaloge user posted image user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 42
20.4.2009 11:06:37   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Hja, morda res preveč komplicriam, ampak če ti povem, da ne jem belega riža, testenin, moke, kruha, sladkorja, ok, kdaj kako čokolado, pa gledam, da je vsaj 70 %, kak keks, pistacije pražene - se pa izogibam 'belih prahov', pa NIČ učinka???
Danes dobivam M, se mi ful ful vrti, komaj se držim na nogah v službi, takrat mi - namesto čokolade - pomagajo rozine, po Moniutju skoraj strup, meni je pa to G pripročal, ker sem zelo slabokrvna...
Vidiš, v takih ugibanjih se jaz potem izgubimuser posted image ,, kg pa ne izgubimuser posted image

hm....očitno tvoj organizem ne prenese montijevega načina prehranjevanja (nimamo vsi enake presnove - tako pač je)meni recimo taka prehrana ustreza, kar se mi pozna na kilah in energiji. sem pa skoraj 15 let iskala nekaj,, da ne bom stradala, pa da MI bodo šle kile dol, da se bom pač zdravo prehranjevala. pa sem po nekem naključju dobila na mail montijevo knjigo...ampak ker sem bila vsega, vseh nasvetov kako in kaj (ne) jesti, da shujšaš, že pošteno 'sita'...je trajalo dobrega pol leta da sem knjigo dejansko prebrala. HB, da sem jo.
želim ti, da tudi ti najdeš nek način ki bo zate najbolje ustrezen v vseh pogledih...in verjamem, da ti bo uspelo.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.4.2009 22:18:09   
urša28
no naj vam povem mojo zgodbo,,,začela sem dieto pred tremi tedni in izgubila do danes 6kg,,kaj delam? zjutraj okrog 9ih pojem zajtrk( sendvič in sadni jogurt),,okrog 14ih pojem kosilo( kar pač mami skuhauser posted image ),,potem pa 17.55 večerja( skutin namaz na prepečencu )IN KONEC DO NASLEDNJEGA ZAJTRKA..vmes skoz cel dan pijem ogromno navadne vode cca 2L..od začetka je bilo kar težko,sem težko zaspala z lačnim želodcem,,ampak sedaj ko stopim enkrat tedensko na tehtnico,sem pa zelo zadovoljna s svojim rezultatom,,no ja to meni pomaga,,aja pa seveda BREZ SLADKIH STVARI,,

TO JE TO!!
VELIKO SREČE VSEM,upam,da tudi vam uspe,,samo voljo morate imeti ,pa bouser posted image user posted image

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 44
25.4.2009 0:33:07   
Anais Nin
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

v 8 tednih -14kg

user posted image

Uf, to se mi zdi pa velika izguba teže.
No, kakorkoli. Imela sem viška - približno +8 kg, enih 6 sem že izgubila, pa ne z dieto, pač pa z bolj zdravim načinom prehranjevanja. Malice, kot so razni sendviči in ostale stvari sem zamenjala s sadjem in zelenjavo ter oreščki. Pa malo se poslužujem ločevalne diete.
Teh 6 kg sem izgubila v cca 3 mesecih. Še dva kilograma mi "falita" do idealne teže.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
25.4.2009 21:02:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Moja Mura - šloi naj bi zato - kot je rekla nutrionicistka (ne vem, če sme prav napisala) in en azdravnica, da se pač pri tej dieti preveč omeji vnos OH, ki pa so za telo potrebni oz. nujni. v tem smislu, da nobena skrajnost ni dobra, češ da vsako živilo je na svetu zato, da nečemu v našem telesu koristi. Po moje nista mislisli teh umetnih zvarkov, ampak bolj zelenjavo ipd.

Ma, kdo pravi, da se preveč omeji vnos OH? user posted image  Kaj pa so potem pz testenine, basmati riž, zelenjava user posted image  kaj pa pz moka? ma res ne razumem.user posted image  ok, jasno je, da hitreje hujšaš, če ješ samo beljakovine. a Monti NE prepoveduje OHjev user posted image  meni gredo kile še vedno dol, čeprav nisem več strogo na montiju, pregrešim se namreč s sladoledom, tortico, ledeno kavo. a če se vsaj tri dni držim, gredo kile spet dol. gor pa ne. niti nimam več teh napadov sladkobe (kot včasih, ko sem MORALA pojest nekaj čokoladnega, sicer se mi je vrtelo in sem se kar tresla)

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
25.4.2009 21:43:38   
Olivija
po nosečnosti sem imela ca. 14 kg preveč in šlo je zelo enostavno dol, edino trajalo je mal dlje: spustila sem večerje in 6 tednov po porodu sem začela teči, pozimi sem pa tek nadomestila z orbitrekom.

Trajalo je pa ca. 8 mesecev, da je šlo vse dol, od tega je zdaj že tri leta in zaenkrat se niti 1 kg nisem nazaj zredila. user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija -- 25.4.2009 21:44:14 >

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 47
2.5.2009 15:37:58   
jer.za.
Tudi jaz sem bila že na kar nekaj dietah, pri vseh sem bila lačna, vse se je le vrtelo okoli hrane.

Z aprilom pa sem se začela res zelo aktivno gibati(prej se nisem), črtala sem obilne večerje, in pa sokove. Sedaj jem do večera vse enako kot prej, tudi torto, čokolado, edino za večerjo imam npr. kumaro, jogurt, jabolko. Gibam se pa petkrat tedensko po eno uro(kolo, orbitrek), zraven še leg magic in ab rocket. Občasno tudi tečem.
Rezultat so - 4 kg v enem mesecu, ter tri luknje na pasu pri hlačah-in to brez kakršnega koli odrekanja.

Sem mnenja, da gibanje veliko pripomore pri izgubljanju kg in oblikovanju telesa.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 48
5.5.2009 10:54:31   
New York
Pri meni je problem to, da so mi šle  kile v zadnjem času čisto preveč gor in sicer na račun prehranjevanja v menzah. Službo imam tako, da sem cele dneve zdoma in imam bolj malo vpliva na to kako je pripravljena moja hrana. Zato sem spraševala po Alli.

Sicer pa migam in športam 4-5 na teden.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 49
17.6.2009 11:07:47   
hillmagic
Meni ni bilo posebno težko speljati lansko leto Ločevalno dieto Nisem se striktno držala oz samo prva dva meseca pol pa ne več toliko.Pa vodni dan nisem imela ampak se na ta dan jedla karkoliuser posted image  in veliko pila. Nisem čist notri v dieto padla, točno na ure ali točno samo dve hruški. Je pa res da sem s to dieto dobila samodisciplino da sem redno jedla In sem zgubila 12 kg pa še bi šlo če bi se držala. Nazaj pa nisem dobila nič. Meni se kopičijo kg če ne jem redno.Zato bi je bilo fino hujašat ker sem skoz lahko jedla oz. sem si zato vzela čas, ker si ga drugače kar ne.

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu New York)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?