HuAnita
|
Moja Mura - šloi naj bi zato - kot je rekla nutrionicistka (ne vem, če sme prav napisala) in en azdravnica, da se pač pri tej dieti preveč omeji vnos OH, ki pa so za telo potrebni oz. nujni. v tem smislu, da nobena skrajnost ni dobra, češ da vsako živilo je na svetu zato, da nečemu v našem telesu koristi. Po moje nista mislisli teh umetnih zvarkov, ampak bolj zelenjavo ipd. Recimo - korečnek, po Motniju samo surov ok, pa recimo banane - moj najljubši sadež, ki ga že eno leto nisem poskusila, med - mene, ki me velikokrat 'matra' grlo - kaj naj takrat ližem, da bo bolje? Hja, morda res preveč komplicriam, ampak če ti povem, da ne jem belega riža, testenin, moke, kruha, sladkorja, ok, kdaj kako čokolado, pa gledam, da je vsaj 70 %, kak keks, pistacije pražene - se pa izogibam 'belih prahov', pa NIČ učinka??? Danes dobivam M, se mi ful ful vrti, komaj se držim na nogah v službi, takrat mi - namesto čokolade - pomagajo rozine, po Moniutju skoraj strup, meni je pa to G pripročal, ker sem zelo slabokrvna... Vidiš, v takih ugibanjih se jaz potem izgubim ,, kg pa ne izgubim
|