Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečine v trebuhu v 37t 4.4.2009 21:02:45
|
|
|
|
anika87
|
A si še vedno doma? Jaz bi na tvojem mestu že bila v bolnišnici... Vsekakor se pojdi pokazat, sploh če je dojenček bolj miren. Sicer sem komaj v 27. t, tako da tam kjer si že ti še nisem bila, vsekakor pa ne bi več bila doma, ker imam prijateljico, ki en dan pred rokom ni čutila otroka in je šla takoj h ginekologu, pa je bilo že prepozno, bebika je umrla. Baje ji je odstopila posteljica (sem že pozabila, pa težko je tut spraševat take stvari). Pa nočem te strašit, samo bolje, da se zastonj voziš, kot pa da kaj je, pa še mirna boš.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
| Stran: [1] |
LubeničkaVam je všeč ime Arian?Da (
24%)
Ne (
76%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!