Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: sams Meni pa je odtekla voda in tega nisem vedela, dokler nisem prišla s popadki v P in mi je tam G rekla, da kaj pa mi je, da mi je voda že odtekla. Ampak pri meni ni bilo nič mokrega, nobenega poka nisem čutila, NIČ! Edino tisti sluzast čep se mi je odmašil, ker je bil dnevni vložek moker in rahlo krvav. Če pa je to voda, ne vem, ker tega res ni bilo toliko kot pravijo ostale. Mene je zato tudi fuuul strah, da zdaj spet ne bi vedela in bi bila glih v morju ali pod tušem. Jaz sem se počutila kot ena budala, da ki ne poznam lastnega telesa. Edino mogoče, če greš ful čez rok in je otrok kar velik, je te vode manj Jaz se tako tolažim, ampak me je res ful strah.... Ni mislila, da ti je vsa voda odtekla, ampak da ti je mehur počil. Verjetno ti je to tudi rekla. Ker to pa je res s tem čepom. Meni se je podobno naredfilo kot tebi, ampak k sreči jaz takrat niti z RR še slišala nisem niti za kakšen čep. Tako mi je bilo jasno, da je to plodovnica in sem šla takoj v porodnišnico, kjer so na amnio potem tudi videli, da mi je počil mehur, čeprav mi plodovnica po tem dogodku ni več odtekala. Sicer je počil zgoraj in zato je pač manj vode takrat odteklo. Ampak ne glede na to, koliko je odteče, je treba v 48 urah po razpoku mehurja rodit, ker se plodovnica lahko inficira. Meni so zaradi tega potem CR naredili, ker je bilo za normalno rodit še prezgodaj, maternični vrat je bil trd in zaprt. Rodit je pa zaradi razpoka mehurja bilo pač treba. Zato se s tem čepom res ne hecat, pojdite se pokazat v P, če se vam zdi, da se vam je "odluščil čep".
|