|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kavni avtomati
2.4.2009 23:04:57   
kaya2007
a se kdo kaj spozna oz. še bolje-ali ima kdo izkušnje...rada bi namreč imela tak kavni avtomat za doma, pa da si z njim lahko naredim res dober kapučino. sem že malo gledala naokoli, ampak nikoli ne veš, če pride ven dobra kava, niti se ne spoznam na to kakšen sistem je najboljši (filtri, kava v prahu itd.)
včeč mi je npr tale http://www.xpresscoffeeuk.co.uk/section.php/56/1/bugatti-coffee-machines, je pa hudo drag, da je potem kava zanič user posted image

mah zadnje dni imam obsesijo in hodim na nek avtomat po kapučino s čokolado..mi je takooo dobro user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kavni avtomati
2.4.2009 23:13:24   
tinncyka
http://www.supercena.com/C-Kavni_avtomati

http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/kuhinjski-aparati/kavni-avtomati

http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/polica.asp%3Fid%3D010207%26MySes%3D16OQNMRKD75E4ECINC6G

poglej še tu če ti bo kaj pomagalo

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 2.4.2009 23:16:15 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2009 23:13:54   
kofetek2010
tak Saeco kuha dobro kavo... seveda iz dobre kave (Illy), pa če jo znaš dobro nardit user posted image

http://www.xpresscoffeeuk.co.uk/product.php/35/saeco-talea-touch user posted image

je pa fajn, ker nima ročke in porabljeno kavo sam odvrže v posodico, ki jo sprazniš, ko ti indikator pokaže, da je polna user posted image  

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2009 23:31:26   
kaya2007
ma ne vem, tega je full, preveč da bi kupovala na slepo...

za illy sem zasledila ta aparat: http://www.espresso.si/aparati.htm

potem me mika tudi tale za nescafe: https://www.dolce-gusto.at/AT/MACHINE/Pages/default.aspx

pojma nimam, niti se mi ne gre toliko za navadno kavo-to skuham lahko tudi turško, bolj bi ga imela za kapučino, latte macchiato in take zadeve.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2009 8:45:50   
kalbo
Navadnega na ročko, pa nimaš kej zafrknit. Jest sem mel nagledanega Electroluksa, pa sem potem vzel Delongi.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2009 8:48:43   
urška
saeco so res ful dobri. ampak ne vem, a pri nas že prodajajote, za domačo uporabo? 

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2009 8:53:26   
ninocka
Mi2 imava od Rowente (se mi zdi) in je v uporabi ze 7 let. Vsi, ki pridejo na kavico k nama jo pohvalijo.
Nama je pa tudi ful dobra, pa tud na dan ga vsaj 3x zalaufava user posted image Edina pomankljivost je, ker ne gre normalna velikost salcke pod rocko (za belo kavo) in jih je potem treba nakak postran naslanjat eno na drugo.
Drugac je pa priden  tale najin kavomat, naj bo priden se par let vnaprej user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2009 9:04:01   
tintin
Imava  tega (kupiš v Intersparu) na sistem kapsul.

http://www.cafissimo.de/

super. Super peni mleko in kava je odlična. Samo midva uporabljava samo espresso kavo (črne kapsule).
Odlično, ni nama žal, pa še pucanja ni nobenega.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2009 9:06:04   
tintin
aja, za kapučino in latte machiato ti to definitvno priporočam.
Potem pa kupiš v Butlerju ali Mullerju še kake aroma sirupe (karamela, kokos, irish cream) in imaš super truper kavice. K nama vsi hodijo samo na kafe odkar imava mašino.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2009 9:56:55   
kaya2007
tintin kje pa kapsule kupuješ? a grejo not samo od te firme? ker drugače mi zgleda podobno kot od nescafeja...
aja, kakšna je pa cena?

< Sporočilo je popravil kaya2007 -- 3.4.2009 9:58:02 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2009 9:59:23   
kalbo
Jest sem sprobal na mojem Ily in drugega sploh ne kuham več. Tisti Electolux na supercena.com je zakon, samo sem se za cenejšega delongi odločil, ker meni to skuha največ 4 kave na teden.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2009 10:07:06   
kaya2007
najbolje, da pridem k vsem, ki imate avtomate, na eno kavo, pa da vidim katera je najboljša user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2009 11:41:59   
kalbo
Komot :)

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.4.2009 11:59:51   
luka jan
Mi imamo pa Krupsovega in smo ful zadovoljni. Dobra kava, seveda je najboljša Illy, preprosta uporaba in malo dela s sčiščenjem.
Res ga toplo priporpčam.user posted image

Aja tkole izgleda:
link

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 14.10.2009 8:34:16 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.10.2009 13:46:33   
Lara28
Zdravo!
Mene pa zanima, kako prakticirate "dajanje" kave v ročko. Jaz imam vsako jutro packarijo.user posted image  

(odgovor članu coffeegregec)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.10.2009 13:47:55   
Lara28
IZVIRNO SPOROČILO: Lara28

Zdravo!
Mene pa zanima, kako prakticirate "dajanje" kave v ročko. Jaz imam vsako jutro packarijo.user posted image  

Zdaj sem našla prave besede: polnjenje ročke s kavouser posted image  

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.10.2009 14:42:30   
ninocka
Mi smo zraven dobili tako zlicko - merico in s tistim  napolnim rocko.
Ce je nimas, pa prosi kaksno kolegico, ki ima dojencka in ga ne doji, naj ti da eno tisto zlico od adaptiranega mleka. Nasa  zgleda taka kot te pri mleku, edino crne barve je in miceno vecja.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.10.2009 20:43:37   
urška
žlička je zraven avtomata, če ne jo pa dokupiš v recimo mercator tehniki bi jo morali imet.

drugače pa, saeco aparat+lavazza nero = njamiiiii kava.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?