|
RE: Išče se nekdo,... 3.4.2009 13:35:08
|
|
|
|
ronja
|
nikoli nisem imela prave prijateljice, ki bi ji lahko zaupala čisto vse, take nima nihče . Še partnerju ne poveš čisto vsega... Sicer se pa mame pač rade vmešavajo v življenja svojih otrok tudi, kot ti že odrastejo, to je pač dejstvo. Lahko imaš srečo, da ima mama svoje življenje in se ji ni treba prisesavat na tvojega, veliko ljudi pa nima te sreče... Če ti kaj pomaga: mama mojega bivšega je klicala mojo mamo, kaj za vraga mu dela, kaj se to reče, da je ves žalosten (ja, kakšen pa naj bo, če sva šla pač narazen) in potem me je moja mama masirala, da ne smem bit taka itd... pa sploh nobena od njiju ni vedela zakaj se je šlo, ker nama seveda ni bilo do tega da bi o svojih problemih debatirala z njima... se zgodi, j* ga . Dejstvo je pa, da vaju nihče ne sili, da živita tam... Če si na svojem, imaš vsaj nekaj svobode zagotovljene. Sicer se ti še vedno lahko obiski kar namalajo na vrata in to tudi vsak dan isti , ampak vseeno - lahko obuješ čevlje, rečeš, da si zmenjen in odpeketaš in to delaš, dokler jim ne kapne . Vsekakor pa ne bi nobenega fanta prav dolgo prosila, naj prespi pri meni, mi je malo pod častjo . Če mu ni za prespat v moji postelji, se bo gotovo našel kakšen, ki se mu to bo to zdela čisto mamljiva ponudba . Jaz ne bi non stop k njemu hodila, naj pride še on k meni, če mu je do tega, da sva skup. Ne vem, meni se je vedno obneslo, so vedno fantje pri meni viseli, hehe, meni ni bilo treba nikamor it . PS: kako majo pa v njegovi družini urejene odnose, ki se ne tičejo njega (mama in hči), pa je njihova stvar; ti imaš seveda vso pravico, da si svoje misliš o vsem skup, ampak če te direktno ne zadeva, potem najboljše da se ne sekiraš, pa če je še tako razvajena sestrica...
|
|
|