Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Test za ugotavljanje nosečnosti 2.4.2009 11:27:36
|
|
|
|
mama76
|
Pozdravljene punce! Imela bi eno vprašanje in zelo bi bila vesela, če bi mi katera od vas znala pomagat. Menstruacija mi zamuja dober teden dni in včeraj sem naredila test, ki je pokazal negativno se pravi, da nisem noseča. Imam pa zelo otrdele prsi, apetit se mi je povečal, pa ne tako kot lakota ampak na prav poseben način, tako, ko se neki stvari preprosto ne moreš upret. Zanima me, če je katera od vas naredila test in ji je pokazal napačen rezultat. Za prva dva otroka, ko sem naredila test se mi je sicer pikazala črtica, ampak zelo blaga, ker moje telo proizvaja nosečniški hormon v zelo malih količinah in sem zato tudi morala jemat dodatek hormona za obdržanje ploda. Tako, da zdaj ne vem . Mogoče bi bilo najbolje, da grem na pregled. Že v naprej hvala za odgovor. Lepo se imejte pa eno za srečo.
|
|
|
|
RE: Test za ugotavljanje nosečnosti 2.4.2009 11:52:26
|
|
|
|
bejbibu
|
Po moje je res najboljše da greš k ginekologu da te pregleda, boš tako najbolj sigurna na čem si!!! Sem pa že tudi brala poste ko so punce imele negativen rezultat pa so bile noseče, ampak mislim da je pri tebi vseeno bolje da obiščeš G, če imaš težave s proizvajanje ßhcg!!! Pa veliko sreče!!!! Javi kako se bo izteklo!!!!!!
|
|
RE: Test za ugotavljanje nosečnosti 2.4.2009 11:58:40
|
|
|
|
čebelca2
|
Kaj pa če bi naredila krvno sliko?baje da se tam prej vidi prisotnost nosečniškega hormona. možno je da test pokaže napačen rezultat... lahko pa počakaš dva, tri dni pa potem še enkrat naredi test. a imaš drugače redno ? je pa tud to, ti nosečnostni znaki so zlo podobni predmenstrualnim težavam (in vsem težavam tam spodi)... jst tud sumum da sem noseča ampak mi je test v ponedeljek pokazu eno črtico (sam sem itak prezgodi naredila test, ker tečko pričakujem v teh dneh - ne vem točno kdaj ker mam neredno)... sem bla že dvakrat noseča pa sm se obakrat tko čudn počutla, sploh drugič sm že po enem tednu vedla da sm (pa mi nobedn ne verjame da je to možno)... ne vem, do zdej se še nisem zmotla in če tudi ti meniš da je to potem poskusi morda res krvni test nardit ( samo ne vem kako se to zmeniš v labaratoriju, ker greš samoplačniško ) ali pa prosi zdravnika za napotnico v lab... no upam da sem ti kaj pomagala, sicer pa tuki ni kaj drugega kot čakat - jst tud čakam
|
|
|
|
RE: Test za ugotavljanje nosečnosti 2.4.2009 20:20:44
|
|
|
|
grahek85
|
Je pa tudi odvisno, kateri test uporabiš. Enkrat sem prebrala post tukaj na RR, ko se je nekdo prav potrudil in pobrskal te podatke na netu: Baby check zazna betaHCG že pri vrednosti 10, first sign pri nekaj čez 20 ali nekaj takega, clear blue pa šele, ko je vrednost čez 40, kar je tudi tista mejna vrednost, ki 100% potrdi nosečnost.
|
|
|
|
RE: Test za ugotavljanje nosečnosti 3.4.2009 7:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem včeraj v DM marketu kupovala teste, pa Baby check več ne prodajajo. da so ga ukinili iz prodaje. a morda veste, če je to res? potem sem kupila first sign, ki mi je kmalu ko sem ga pravilno namočila razpadu, vse se je odlepilo od palčke, in testu več ne zaupam. BC pa sem do sedaj zmeraj zaupala. torej, veste kje ga še prodajajo?
|
|
|
|
RE: Test za ugotavljanje nosečnosti 3.4.2009 7:07:42
|
|
|
|
Zibka
|
Pozdravljene! Jaz sem naredila dva testa First sign , ko mi je zaostajala, in oba sta bila negativna. Potem sem čez nekaj dni naredila Clear blue, ki pa je pokazala pozitivno in potem takoj za tem še enkrat First sign, ki pa je potem, sicer blago, pa vendar pokazal pozitivno. Baby check pa prodajajo v lekarni (če se ne motim). Upam, da bo vse tako kot si želiš..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Koliko ss ste imele?metuljcek271 (
79%)
2 (
10%)
3 (
3%)
4 (
1%)
več (
7%)
Število vseh glasov: 189Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!