|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jedilniki
9.5.2005 14:16:28   
miša1
Dajte mi malo povedat, imate jedilnike pripravljene za cel teden ali se sproti spomnete, kaj boste kuhale.

Obeta se mi samostojno kuhanje ampak ideje so pri meni problem. Pa še to: za tiste, ki ste v službi a že prejšnji dan kaj pripravite, ali vse sproti?

lp:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jedilniki
9.5.2005 14:18:11   
Anonimen
Vsak dan sproti, ob 13-ih začnem razmišljat, ko postanem lačna, kaj bi danes kuhali :( Za danes še nimam ideje. Mogoče kar sirove luknce al pa arnbizeljne s turnčki ;)

(odgovor članu miša1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jedilniki
9.5.2005 14:19:39   
Skorpija
sproti, sproti, pa vedno znova je presenečenje ;) še zame...

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jedilniki
9.5.2005 14:25:55   
kofetek2010
včasih se tekom dneva spomnim, ponavadi pa kar v štacuni razmišljam :ups:

al binca - za povrh pa pohane zagojde :)-

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jedilniki
9.5.2005 14:27:51   
Jančika_
Vedno sproti. Ker kaj pa vem, česa se mi bo luštalo, če sploh česa. Tu pa tam smo kr na sednvičih, če je lenoba prevelika (no, jaz in mož, za malega vedno skuham).

Če delam enolončnico, je naredim več in je za dva dni - razen danes, ko sem se uštela pri količini in je je že zmanjkalo. Pa vedno so v zmrzovalniku kaki cmoki, pa svaljki, pa zelenjava s tastovega vrta...v špajzi so vedno špageti, tuna, razne konzerve, pol se pa že kaj spomnim in spacam skupaj. No, ali pa mož, saj kuhava oba.

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jedilniki
9.5.2005 14:37:50   
NinaŠ
Z Jančiko & famili imamo zelooo podobne prehranjevalne navade - pravzaprav, če bi se spravila pisat bi napisala isto. :)-

LP

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jedilniki
9.5.2005 16:42:09   
Maxica
Tudi pri nas podobno. Vsak dan sproti se spomnim, kaj bom kuhala, če sploh kaj kuham. Midva z možem ne komplicirava, ampak se tu pa tam zadovoljiva tudi s kakšno hladno in hitro pripravljeno hrano. No, za :duda: pa kuham vsak dan.

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jedilniki
9.5.2005 17:01:51   
mtd
tudi jaz8) kuham vsak dan za Samota,mi2 pa kot kdaj, včasih tudi kaj na brzake

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jedilniki
9.5.2005 17:53:53   
Annny
Ojla,
jaz kakšno bolj 'zahtevno' jed dam kuhat zvečer, pa mi potem naslednji dan ni treba9nebesa

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jedilniki
9.5.2005 18:01:41   
kimi
jaz kuham vsak dan sproti in si tako tudi zmišljujem;)

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jedilniki
9.5.2005 22:50:11   
Gina
Jaz tudi sproti. Če je pa kakšen golaž, ga pa za dva dni skupi naredim.

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?