|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A odstranjevanje šivov boli?
2.4.2009 7:02:17   
mika
Naša pikica si je v soboto presekala brado. Iz svojega foteljčka je zaorala po parketu in si presekala brado.  Zgledalo je groznouser posted image . !cm široka rana, in široko odprta...men se zdi da sem ji kost videlauser posted image . Še zdaj ne morem verjeti, da se je tako poškodovala, ko pa na tleh ni bilo popolnoma ničesar.
Itak me je skoraj kap, ampak zato ni bilo časa. Na šivanju jo je bolela injekcija, tako da je bila kr boga.
Jutri greva k njeni P, da ji odstrani šive. Jaz še nisem bila šivana (trkam), pa me zanima, če kaj boli. Pupa je malo prestrašena, jaz pa fejst.

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A odstranjevanje šivov boli?
2.4.2009 7:04:19   
cgorjanc
Nč straha,boli nič,samo malo žgečka al pa še to ne pri vsakem šivu.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2009 7:51:54   
Anonimen
Mene ja bolelo samo tam, kjer je bil šiv vraščen v krasto. Drugače pa malo žgečka.

(odgovor članu cgorjanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2009 10:09:21   
Naja31
Mene je kar bolelo ko so mi odstranjevali šive po CR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2009 10:15:17   
ely*
mene je bolj cukalo

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2009 10:20:57   
ksenjak
Malo srbi in čisto malo cuka. Mogoče je malo bolj zoprno pri otroku, ker ima strah. Boli pa ne.

lp

(odgovor članu ely*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2009 11:12:02   
muška
jaz jih imam v ustih - ex. modrostnega zoba. Bomo videli! Vem samo, da me dva dni po puljenju ni nič bolelo, zdaj pa me vsak dan user posted image  . Mogoče zato, ker se nisem najbolj držala pravil - ker nisem imela težav, no zdaj pa imam user posted image  .

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2009 12:49:06   
mika
Upam, da bo res samo žgečkalo, tako so ji tudi v vrtcu povedaliuser posted image .....Jutri, če se katera spomni, ko bo zjutraj kavo pila, držite pesti, da ne bo hudo.

Muška, jaz pa zate držim pestiuser posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?