|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prejeta odločba za dohodnino
1.4.2009 20:59:19   
karamela
Ne morem verjet. Moj dragi je danes že dobil odločbo za plačilo dohodnine v nabiralniku, kar pomeni, da so že včeraj pošiljali.

Seveda ker mora doplačat jaz dobim pa nazaj bom pa zadnja v vrsti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prejeta odločba za dohodnino
1.4.2009 21:10:15   
nanč
Ja,res je,včeraj so dali prvo rundo ven.

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2009 21:40:51   
gita10
ja tisti, ki moramo doplačati smo dobili, moj mož, ki pa dobi nazaj ( vse olajšave so pri njemu ) bo pa dobil v zadnji rundi. Ampak po moji matematiki bo dobil okoli 2000 eur, jaz bom pa morala doplačati 45. tako, da smo s tem en teden dopusta privrčevali.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2009 21:54:10   
lukec
Odločbe so prejemali vsi tud tisti, ki bodo dobili vrnjeno. Ostali pa 9. maja.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2009 22:06:25   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: lukec
Odločbe so prejemali vsi tud tisti, ki bodo dobili vrnjeno. Ostali pa 9. maja.

Tako je - po navedbi DURSA, je bilo 46,1% odločb z doplačili, 48,0% z vračili, 5,9% pa brez vračila ali doplačila - torej je bilo celo malenkost več takih z vračili kot pa tistih z doplačili.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2009 22:09:48   
ZmajTolovaj
Midva še nisva dobila, pa mora on plačat, jaz dobim nazaj. Letos bo plus.  user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2009 22:16:59   
lelaval
Mi še nismo nič dobili. Vida pa je še včeraj flancala za leto 2007 user posted image
Grem jo izprašat, da vidim, kdaj se bomo veselili user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.4.2009 22:43:54   
zmajaz
Prvi sveženj je šel včeraj ven (okoli pol milijona inf. izračunov), naslednji bo pa šele v prvi polovici maja.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2009 23:25:27   
Onasiss
Tiste, ki imate certifikat sige-ca ali klik lahko izračune preverite preko E-davkov. Jaz vem sicer, da bom dobila vrnjeno, ampak ne toliko kot mi bodo nakazaliuser posted image user posted image user posted image , poleg tega se bom morala še pritožiti, ker mi enega člana (pa čeprav samo za en mesec) niso upoštevali. user posted image user posted image user posted image  Barabe!!!

So what....

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2009 9:06:35   
Korina1
To rundo so šle ven tiste odločbe kateri niste ali nimate uveljavljene družinske člane.
Naslednjič pa samo tisti z družinskimi člani

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2009 21:50:37   
ThinkPink
V prvi rundi so šli ven informativni izračuni za tiste, ki niso uveljavljali vzdrževanih družinskih članov, in ne glede na to, če moraš plačati ali dobiš vrnjeno. V drugi rundi (sredi maja) pa bodo dobili inf. izračune vsi ostali.

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2009 8:13:45   
maja&m
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink

V prvi rundi so šli ven informativni izračuni za tiste, ki niso uveljavljali vzdrževanih družinskih članov, in ne glede na to, če moraš plačati ali dobiš vrnjeno. V drugi rundi (sredi maja) pa bodo dobili inf. izračune vsi ostali.

Hja no, tudi tole ne bo čisto držalo, kajti midva z mojim, prav tako moja sestra in njen, imamo isto situacijo (otroke nismo med letom uveljavljali) pa je Vida rekla, da je bil moj izračun odpremljen 31.3, med tem ko ostali (moj, sestra in njen) dobijo šele maja (pa dobimo vsi vrnjeno).

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?