Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prejeta odločba za dohodnino 1.4.2009 21:10:15
|
|
|
|
nanč
|
Ja,res je,včeraj so dali prvo rundo ven.
|
|
RE: Prejeta odločba za dohodnino 1.4.2009 21:40:51
|
|
|
|
gita10
|
ja tisti, ki moramo doplačati smo dobili, moj mož, ki pa dobi nazaj ( vse olajšave so pri njemu ) bo pa dobil v zadnji rundi. Ampak po moji matematiki bo dobil okoli 2000 eur, jaz bom pa morala doplačati 45. tako, da smo s tem en teden dopusta privrčevali.
|
|
|
|
RE: Prejeta odločba za dohodnino 1.4.2009 21:54:10
|
|
|
|
lukec
|
Odločbe so prejemali vsi tud tisti, ki bodo dobili vrnjeno. Ostali pa 9. maja.
|
|
RE: Prejeta odločba za dohodnino 1.4.2009 22:06:25
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec Odločbe so prejemali vsi tud tisti, ki bodo dobili vrnjeno. Ostali pa 9. maja. Tako je - po navedbi DURSA, je bilo 46,1% odločb z doplačili, 48,0% z vračili, 5,9% pa brez vračila ali doplačila - torej je bilo celo malenkost več takih z vračili kot pa tistih z doplačili.
|
|
|
|
RE: Prejeta odločba za dohodnino 1.4.2009 22:09:48
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Midva še nisva dobila, pa mora on plačat, jaz dobim nazaj. Letos bo plus.
|
|
RE: Prejeta odločba za dohodnino 1.4.2009 22:16:59
|
|
|
|
lelaval
|
Mi še nismo nič dobili. Vida pa je še včeraj flancala za leto 2007 Grem jo izprašat, da vidim, kdaj se bomo veselili
|
|
RE: Prejeta odločba za dohodnino 1.4.2009 22:43:54
|
|
|
|
zmajaz
|
Prvi sveženj je šel včeraj ven (okoli pol milijona inf. izračunov), naslednji bo pa šele v prvi polovici maja.
|
|
|
|
RE: Prejeta odločba za dohodnino 1.4.2009 23:25:27
|
|
|
|
Onasiss
|
Tiste, ki imate certifikat sige-ca ali klik lahko izračune preverite preko E-davkov. Jaz vem sicer, da bom dobila vrnjeno, ampak ne toliko kot mi bodo nakazali , poleg tega se bom morala še pritožiti, ker mi enega člana (pa čeprav samo za en mesec) niso upoštevali. Barabe!!!
|
|
RE: Prejeta odločba za dohodnino 2.4.2009 9:06:35
|
|
|
|
Korina1
|
To rundo so šle ven tiste odločbe kateri niste ali nimate uveljavljene družinske člane. Naslednjič pa samo tisti z družinskimi člani
|
|
|
|
RE: Prejeta odločba za dohodnino 2.4.2009 21:50:37
|
|
|
|
ThinkPink
|
V prvi rundi so šli ven informativni izračuni za tiste, ki niso uveljavljali vzdrževanih družinskih članov, in ne glede na to, če moraš plačati ali dobiš vrnjeno. V drugi rundi (sredi maja) pa bodo dobili inf. izračune vsi ostali.
|
|
|
|
RE: Prejeta odločba za dohodnino 3.4.2009 8:13:45
|
|
|
|
maja&m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink V prvi rundi so šli ven informativni izračuni za tiste, ki niso uveljavljali vzdrževanih družinskih članov, in ne glede na to, če moraš plačati ali dobiš vrnjeno. V drugi rundi (sredi maja) pa bodo dobili inf. izračune vsi ostali. Hja no, tudi tole ne bo čisto držalo, kajti midva z mojim, prav tako moja sestra in njen, imamo isto situacijo (otroke nismo med letom uveljavljali) pa je Vida rekla, da je bil moj izračun odpremljen 31.3, med tem ko ostali (moj, sestra in njen) dobijo šele maja (pa dobimo vsi vrnjeno).
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?