|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malica v jaslih
1.4.2009 13:41:31   
Tisana
Zanima me, kaj vašim malčkom ponudijo za dopoldansko malico. V naši skupini dobijo samo po nekaj rozin. (Baje naj bi vzgojiteljici zaradi lažje organizacije sadno malico prestavili na popoldanski čas.)

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Malica v jaslih
1.4.2009 13:50:35   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Zanima me, kaj vašim malčkom ponudijo za dopoldansko malico. V naši skupini dobijo samo po nekaj rozin. (Baje naj bi vzgojiteljici zaradi lažje organizacije sadno malico prestavili na popoldanski čas.)

Pri nas v vrtcu imamo za dopoldansko malico večinoma sadje ali kakšen jogurt. Imamo pa tudi popoldansko malico.
Da pa vzgojiteljici prestavita malico se mi pa zdi malo čudno. Jaz si tega ne bi privoščila.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2009 13:53:02   
Petr_a
Mi je vseeno če prestavljajo ali ne,pomembno je samo to,da otrok ni lačen

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2009 13:55:07   
tažana

(Baje naj bi vzgojiteljici zaradi lažje organizacije sadno malico prestavili na popoldanski čas.)

user posted image user posted image

Ta je dobra. Jaz bi tudi kaj prestavila za lažjo organizacijo user posted image .

Pri nas imamo vse mogoče sadje, skutke, jogurt...

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2009 14:01:12   
blaža
Pri nas za dopoldnasko malico dobijo gosti sok. Ma to ne mislil na zajtrk, prav za dopoldansko malico. Za popoldansko malico pa dobijo zelo različno. Ali kak jogurt, ali skuto, ali piškote, ali mleko,...

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2009 14:03:14   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

Mi je vseeno če prestavljajo ali ne,pomembno je samo to,da otrok ni lačen

se strinjam

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2009 15:32:38   
mojca75
Tole pa skoraj da ne verjamem. Mogoče so bile danes za malico rozine. Ampak da pa so od 8h do 12h brez hrane pa mislim da ne bo šlo. Počakaj na jutri. predvidevam da se danes prvi dan uvajata - glede na število tvojih vprašanj danes.
Dej si malo ustvari vtis najprej.
Tudi vodene igre - če posmetim kar kle - v tem času je že fajn da jih še malo zamotijo, potem ko so starejši imajo več free tima.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.4.2009 15:37:49   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Tole pa skoraj da ne verjamem. Mogoče so bile danes za malico rozine. Ampak da pa so od 8h do 12h brez hrane pa mislim da ne bo šlo. Počakaj na jutri. predvidevam da se danes prvi dan uvajata - glede na število tvojih vprašanj danes.
 Sva bili danes že tretji dan v vrtcu in vsak dan so bile samo rozine za malico. Torej, ja, od 8. do 12. dobijo samo to za jesti, tako je vsaj že 3. dan zapored. Torej, mislim, da je tretji dan čisto dovolj, da si ustvariš vtis in ne delaš panike brez veze.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2009 18:08:17   
K_a_t_i
Pri nas imajo kako sadje (košček, ne cele sadeže). Samo imajo zajtrk šele ob 8:30 (torej pojejo okrog 9h), kosilo pa že ob 11:30. Meni se zdi, da ne bi bilo problema niti, če vmesne malice ne bi bilo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.4.2009 18:12:59   
soncipunci
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pri nas imajo kako sadje (košček, ne cele sadeže). Samo imajo zajtrk šele ob 8:30 (torej pojejo okrog 9h), kosilo pa že ob 11:30.

Tudi pri nas je tako...

< Sporočilo je popravil soncipunci -- 1.4.2009 18:13:40 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.4.2009 19:41:18   
Najaa
Pri nas je vedno sadje.
Čeprav je pa res, da je zajtrk ob 8.30, kosilo ob 11.30 in medtem tudi če nič ne bi bilo. 3 ure pa že lahko zdržijo, sej tudi doma ne melje kar naprej nekaj.

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2009 19:42:43   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Sva bili danes že tretji dan v vrtcu in vsak dan so bile samo rozine za malico. Torej, ja, od 8. do 12. dobijo samo to za jesti, tako je vsaj že 3. dan zapored. Torej, mislim, da je tretji dan čisto dovolj, da si ustvariš vtis in ne delaš panike brez veze.

Mi pa dobimo kosilo ob 11ih in jejo do 11.30

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.4.2009 21:39:40   
frutka_

In kdo ti je to rekel?

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.4.2009 6:57:55   
xerox

Pri nas imajo kako sadje (košček, ne cele sadeže). Samo imajo zajtrk šele ob 8:30 (torej pojejo okrog 9h), kosilo pa že ob 11:30. Meni se zdi, da ne bi bilo problema niti, če vmesne malice ne bi bilo.

Tudi pri nas!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.4.2009 9:14:11   
piko12
IZVIRNO SPOROČILO: xerox

Tudi pri nas!

Pri nas tudi!:) BTW: zakaj si pa celo dopoldne tam?

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.4.2009 9:39:13   
metuljčica1
Pri nas je zajtrk okrog 8ih, kosilo že ob 11.15.Vmes dobijo pa kak košček sadja.Je pa potem ob 14.30 vredo malica, jogurt, makovca al pa kruh pa kaj podobnega.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.4.2009 10:06:00   
Kontrakarambolšrauf
Pri nas je zajtrk ob 8.30 in meljejo to počasi do 9huser posted image .
Nato je kosilo ob 11.30 in meljejo počasi do 12huser posted image .
Vmes jim vedno še kakšno jabolčko narežejo, morda suho sadje, pomaranče. Pojejo pa ravno toliko da "preživijo" do kosila, ker kot prvo niso lačni, to je bolj namenjeno tistim ki so slabo jedli zajtrk in imajo sedaj čas malo dopolniti želodčke in tudi če bi dobili samo pest rozin bi bilo čisto dovolj, saj tukaj ne gre za neke velike malice, ampak samo za nekaj za počez. In začuda otroci ponavadi na suho sadje navalijo kot na bombone, no, vsaj moj je takuser posted image .
Ko se zbudijo pa imajo še eno malico ki je sadje, jogurt, skuta, mlečna rezina, piškotek ali kruh zraven.......

Meni se v bistvu zdi da v vrtcu kar naprej jejo, doma sigurno nebi toliko oz. vsaj ne tako pogostouser posted image .

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.4.2009 11:41:34   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

In kdo ti je to rekel?

Vzgojiteljica

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.4.2009 12:48:20   
mojca75
Naj se javi kakšna vzgojitelica, ampak mislim da morajo imeti zajtrk, dopoldansko sadno malico, kosilo (počitek) in popoldansko malico.
Pri nas je tako.
Ja res skozi nekaj meljejo, ampak otrok pri 15 mesecih sam ni sposoben ne vem kako dobro se nahranit, zato je bolje da se vsaj večkrat po malem naje.
Pri nas smo tudi doma med vikendom prakticirali tako.
ZDaj pri 3 letih načeloma tudi.
Je to precej bolj zdravo, kot pa 3 veliki obroki. Na to bi jih moral navajati že vrtec.
Nedopustno se mi zdi da se vzgojitelicam nekaj ne da pa zato spreminjajo po svoje. Ne vem. Nisem iz vzgojiteljske stroke. ampak meni tudi marsikej ne paše v službi, pa MORAM, ker je tak sistem, pravila, zakoni.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.4.2009 15:30:06   
mayci
No, ena vzgojiteljica se javlja.user posted image
Mi imamo zajtrk ob 8.00, kosilo ob 12.00, vmes pa okrog 9.30 do 10.00 enkrat sadno malico (nareževa na koščke, dobimo zelo različno sadje-jabolka, hruške, grozdje, banane, jagode, ananas....), popoldan po počitku pa tudi popoldansko malico (jogurt in kruh, puding, sadje in kruh, grisini in sadje...).
Otroci so stari 3-4 leta, mlajši imajo ostale obroke ob isti uri, le kosilo je bolj zgodaj, pribl. 11.15

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.4.2009 13:49:39   
Nika v službi
Pri nas so v jaslih (1 - 3 leta) imeli zajtrk ob 8:30, okoli 10. ure malico, kjer je bilo vedno sadje (različno, narezano na koščke) ter kakšen piškotek, rozinca, košček kruha...

Kosilo je bilo ob 11:30 in po počitku še popoldanska malica. Evo, še tu link do našega jedilnika za prihodnji teden - I. je prva starostna skupina, II. pa druga.

http://www.vrtec-ciciban.si/images/dokumenti/jedilnik_jasli_6_4.pdf

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.4.2009 13:58:09   
Tisana
Naj samo povem, da sem govorila z vzgojiteljico, da je pupa lačna, tako da so danes že dobili poleg rozin tudi banane. Ampak naša je itak še vedno lačna user posted image , ker se do sedaj še ni uspela od sadja najesti user posted image , tako da sem prosila, naj jo nič ne "šparajo" s kruhom, saj se ji itak vsa rebra poznajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?