|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varovalo za štedilnik
1.4.2009 11:51:03   
soncipunci
Živjo, punce!

Baje se dobi neka obroba za štedilnik (kot ograjica), da otrok ne more do kuhalnih plošč oz. ognja. A katera ve, kje se to dobi? Niti ne vem, če paše na vsak štedilnik oz. če je model univerzalen. Kako se to obnese v praksi?

Naš smrkolin si ne da dopovedat, da je tam AJS in se bojim, da se bo kaj zgodilo.

Lp

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 12.4.2009 16:27:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VAROVALO ZA ŠTEDILNIK
1.4.2009 11:57:35   
bskrle
V Ikeji jih imajo.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2009 12:08:02   
loncica
Tudi jaz sem jih videla v Ikei. Ko smo kupili Whirpoolovo indukcijo, pa piše da se jih dobi pri njih na servisu.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2009 12:00:07   
lenca1
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

V Ikeji jih imajo.

A je možno, da zadeve ni na njihovi spletni strani, ker sem že pregledovala pa ne najdemuser posted image . Če katera najde, naj mi prosim pošlje povezavo, ker če se v bližnji prihodnosti najde kakšen prijatelj, ki bo šel v Ikeo, bi mu naročila, da zadevo vzame - bi mu pa prej še pokazala, da ne bo preveč težav z iskanjem. Hvala in lp

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2009 12:19:42   
soncipunci
hvala za odgovore. sem upala, da se bo našla še katera, ki je to reč kupila pri nas. moram še malo povprašat po servisih, drugač pa - čez mejo po eno samo reč...

lp

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2009 21:24:50   
saline
Jaz sem jo kupila v Rutarju pred kakim letom. Nam se fajn obnese.

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2009 20:37:21   
soncipunci
zakon - mogoče pa le ne bo treba čez mejo... hvala ti! grem že jutri gledat v rutarja.

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2009 10:10:48   
smeja2
V glavnem katalogu od Ikeje na strani 116 se jo lepo vidi. Na netu pa je nimajouser posted image
http://www.ikea.com/ms/de_AT/virtual_catalogue/onlinecatalogue_splash.html

Imenuje pa se PATRULL Herdschutz

< Sporočilo je popravil smeja2 -- 12.4.2009 10:11:56 >

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2009 21:49:09   
lenca1
Smeja2 hvala za povezavo, no fajn zdej vem, da imajo varovalo v Ikei, pa še poceni je (9,99€). Sem 1x zasledila reklamo v Neckermanu in/ali v Quelle in mislim, da je bila cena okrog 35€, tko da se v Ikei res splača.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2009 22:01:54   
soncipunci
hoj,

jaz sem vmes iskala to zadevo v rutarju in je nimajo - več. pravijo, da najbrž niti ne bodo več imeli. (ali pa se prodajalki niti sanjalo ni, kaj iščem... )

bo treba v ikeo... a gre katera v kratkem???

ja, smeja - hvala za povezavo!

< Sporočilo je popravil soncipunci -- 29.4.2009 22:02:30 >

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?