|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vem kaj naj rečem..groza
9.5.2005 12:29:48   
Tiamo
A je katera že dobila mail horror!! Ga ne priporočam nobeni, samo prva dva slajda sem pogledala, pa me je obrnilo...

na prvem slide piše: Don't get Scared !See some facts going on in this world.What you are going to witness here is a fact.

Na drugem: In Taiwan, dead babies or fetuses could be
bought at $50 to $70 from hospitals to meet
the high demand for grilled and barbecued babies …
What a sad state of affairs!!

Za pobit prasce, sorry na besedah....

Kaj se dogaja po svetu :((:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 1
9.5.2005 12:31:36   
Blink1
&%$#%&/&/(()/&%$#$#$%&&//&

(ker ne smemo uporabljat grdih besed)

SVINJE!!!!!!!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2005 12:33:15   
kofetek2010
HALOOOOOOOOOOOOOO!!!
:grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2005 12:36:04   
Anonimen
Dobila... pa nič ne verjamem. Dej no! Mene je skušala kolegica pred porodom prepričat, da bo šla moja posteljica direkt v Krko, da jo bodo predelali v kremo (to so menda res včasih počeli) in tudi to, da v KR porodnišnici vsakemu dojenčku takoj po rojstvu dajo en šluk viskija za boljšo prekrvavitev :zmeden: Haloooo... ne vsega verjet.

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2005 12:38:41   
itta
:)-:)-:)-:)-, ta z viskijem je pa dobra!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2005 12:39:18   
kofetek2010
:)- Meta. - ta prvo ne verjamem, ampak glede prekrvavitve, to pa :)-

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2005 12:39:58   
Tiamo
Upam Meta., da je res kar praviš :bravo::bravo::bravo:
Vseeno ni lep pogled na slide...

Lp Tia74

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2005 15:27:04   
vesnaRR
Ne verjet vsemu kar dobite po mailu - pri meni take stvari romajo direktno, brez pogleda, v koš. Junk.

Lp, Vesna

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2005 16:00:37   
Pupica
Meta. sej če b rekl, da mamici dajo šluk wiskija po porodu bi še verjela:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
a ma dojenčkom, ta je pa bosa;)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2005 17:41:02   
Kadija
Skoraj ne verjamem.Je tudi bolje tako, da ne!Na tem področju sem pa zelo občutljiva.Vse še nekako prenesem, da se pa otrokom godi trpljenje, krivica ali karkoli grdega pa ne prenesem.Ne ven, sem full rahločutna glede otrok.:angel:
Sem pa dobila onega, ko kaže umor Armstronga.Moj dan je bil pokvarjen, pa še naslednji in še naslednja dva!!!GROZLJIVKA!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?