|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poletna oblekca
31.3.2009 21:24:46   
natasarobi
Mene pa zanima kakšno oblekco bi si kupile za poletje, za kapitanovo večerjo?

Septembra grem na križarjenje.

lp,
N.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poletna oblekca
31.3.2009 21:52:31   
Anonimen
Mornarsko. Z lepimi modrimi ceveljci zraven :), ce jih najdes.

Poletno in lahkotno pa ceveljci dajo malcek pridiha elegance.

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2009 22:04:13   
natasarobi
Modri čeveljci za zraven? A nimaš ti dovolj težav z njimi?

Pri Mangu sem eno modro najdla, ampak grejo fajn tudi druge barve čevlji zraven (ne znam prlimat slike). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2009 22:07:27   
natasarobi
user posted image

Takšno? A bo dovolj elegantna?

lp,
N.

Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2009 22:10:36   
Anonimen
Modri čeveljci za zraven? A nimaš ti dovolj težav z njimi?

Imam user posted image , samo ko jih najdem, ti ziher povem.

Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2009 22:11:54   
Anonimen
Taksna, za na ladjo? Meni ne potegne, ampak sploh ni moj stil.

Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2009 22:16:38   
Anonimen
Lepa mi je recimo ta (Esprit):

user posted image

Ni mornarski stil, ampak vseeno, za navdih :).

Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2009 23:31:29   
darja72
Uf, tale je super. Tista cvetlična je sicer zanimiva, ampak primerna za kako drugo priložnost. Beach party npr.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2009 9:44:02   
DanijelaNeli
Meni pa naredi vtis kakšna...bela oblekica...pa kakšni fensi sandalci,s kakšnimi belimi kamni,al pa srebrno peto...Nakita malo-nič,miniaturni uhančki,okoli vratu pa nežno-prosojen šal oziroma rutka...

Neposredna povezava do sporočila: 9
1.4.2009 12:52:35   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

user posted image

Takšno? A bo dovolj elegantna?

lp,
N.

neeeee

izberi kakšno kratko (ali dolgo če želiš) v svetlih barvah

Neposredna povezava do sporočila: 10
1.4.2009 18:02:01   
Anonimen
Ena mornarska, sicer ne cisto taksna kot si jo zamisljam, ampak blizu:

user posted image

Ali bela, enostavna:

user posted image
Samo ne na taksne japanke user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2009 22:06:22   
Springy
natasarobi, če se dobro počutiš v daljši obleki, ni zadržkov, da je nimaš na kapitanovi večerji user posted image  Le pridih elegance mora imeti, ker so večinoma takrat vse ženske malo bolj elegantno oblečene.user posted image

Recimo, meni je všeč nekaj v tem stilu:

user posted image

Lahko pa tudi še kaj bolj lahkotnega, poletnega, kot npr. tale oblekica:

user posted image

Z nekaj nakita, primernim make up-om je tudi preprosta črna oblekica super ;)

user posted image

Je pa pomembno, da najdeš oblekico, ki odraža tusi tvoj stil in v kateri se dobro počutiš in jo posledično "znaš nosit". user posted image  Jaz sem nalepila tisto, kar izžareva mene in bi jaz oblekla in se mi zdi primerno (moja bi bila zagotovo obleka št. 1 user posted image ). Pa nekaj takega kupi, da boš lahko večkrat oblekla, ne le za enkratno priložnost, pa naj bo lahkotno, poletno in rahlo elegantno, pa boš super! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.4.2009 22:18:52   
Springy
Tudi nekaj v tem stilu je zelo primerno za takšno večerjo:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Springy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.4.2009 8:46:47   
natasarobi
SPRINGY - tele tvoje (prvi dve) sem tudi že sama gledala in sem bila ful navdušena ko sem dobila katalog.

Je pa tako, da sem malo močnejša in ne vem kako bi izpadlo, če bi imela tako, tanke naramnice.

(odgovor članu Springy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.4.2009 9:22:55   
rija
za kapitanovo večerjo bi vsekakor zbrala dolgo obleko, elegantno in večerno. sem ravno oblačila eno gospo, ki je šla križarit na karibe in je mela ful problemov z večernimi oblekamiuser posted image

ampak ti si mlada...zato bi jaz dala poudarek na kvalitetno tkanino, enostaven kroj in skrajno eleganco.
torej bi dala kakšno lepo svetlo....belo ali smetano....mogoče par kamenčkov gor prištitih in pa zraven kakšno štolo, ki je za "efekt" ko vkorakaš v jedilnicouser posted image  potem pa itak daš dol.....

če si močnejša, je potrebno pogledati, če roke niso celulitne, ker če so in imaš obleko brez rokavov, v hipu pokvariš vso eleganco in krasnostuser posted image  v teh primerih je zelo dobrodošel kak bolero iz šifona, ki to skrije.

nikoli pa ne moreš zgrešiti z enostavno črno obleko s kakšnim kiči kiči dodatkom.

absolutno pa pašejo zraven sandali z vrtoglavo peto in lepo urejenimi stopaliuser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 2.4.2009 9:25:19 >

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 15
2.4.2009 9:57:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Springy

natasarobi, če se dobro počutiš v daljši obleki, ni zadržkov, da je nimaš na kapitanovi večerji user posted image  Le pridih elegance mora imeti, ker so večinoma takrat vse ženske malo bolj elegantno oblečene.user posted image

user posted image

Lahko pa tudi še kaj bolj lahkotnega, poletnega, kot npr. tale oblekica:

user posted image

user posted image

Je pa pomembno, da najdeš oblekico, ki odraža tusi tvoj stil in v kateri se dobro počutiš in jo posledično "znaš nosit". user posted image  Jaz sem nalepila tisto, kar izžareva mene in bi jaz oblekla in se mi zdi primerno (moja bi bila zagotovo obleka št. 1 user posted image ). Pa nekaj takega kupi, da boš lahko večkrat oblekla, ne le za enkratno priložnost, pa naj bo lahkotno, poletno in rahlo elegantno, pa boš super! user posted image

Springy kje si videla te obleke? Jih prodajajo tudi online?

(odgovor članu Springy)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.4.2009 15:12:55   
ery
Mene tudi zanima kje prodajajo te obleke od springy... Ja na internetu kje?? Ravno iščem nekaj pametnega za mamino praznovanje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.4.2009 18:01:55   
Anonimen

user posted image  

Ta mi je tudi dobra user posted image .

Se pa obleci svojemu stilu primerno in tako, da se bos dobro pocutila. Po moje se moras izogibati samo "oblekam za na plazo". Ni pa treba pretiravati v eleganci, ce se drugace ne oblacis tako ali ce se v njej ne pocutis dobro.

(odgovor članu Springy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.4.2009 19:21:02   
natasarobi
Ery in AnjaPH - imajo v otto.si. JAz sem gledala na otto.de in sem ratala kar 'bolana' - ful imajo dobre stvari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.4.2009 20:12:26   
Springy
Ja, res je, prodajajo na otto.si, natančneje je to kolekcija apart (mislim, da vse oblekce, katere sem nalimala). Ima vedno noro dobre cunjice (žal tudi malce dražje).

Neposredna povezava do sporočila: 20
2.4.2009 20:12:26   
Anonimen
Men se tudi zdi, da za na kapitanovo večerjo ni primerna kratka oblekica. Mojim staršem ko sta šla na križarjenje so že tam kjer sta kupila karte povedali, da se za kapitanovo večerjo od gostov pričakujejo temne obleke in pa dolge večerne toalete.

Neposredna povezava do sporočila: 21
2.4.2009 20:14:23   
Springy
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Men se tudi zdi, da za na kapitanovo večerjo ni primerna kratka oblekica. Mojim staršem ko sta šla na križarjenje so jima že tam kjer sta kupila karte povedali, da se za kapitanovo večerjo od gostov pričakujejo temne obleke in pa dolge večerne toalete.

Lahko je tudi kratka oblekica, le pridih elegance je fajn če ima. Ni pa nujno, nihče tega ne zahteva, problem je le, ker se lahko posameznik nelogodno počuti, ko je drugačen od ostalih. user posted image  Zahtevajo pa se dolge hlače za moške (in pač srajca + rekelček).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.4.2009 21:30:48   
rija
hmm....lahko imaš kratko, seveda....vendar v svetu za določene priložnosti veljajo neka nenapisana pravila in pričakuje se, da se jih povabljeni držijo.

pri nas še tega nismo vajeni, v tujini pa je to pač etiketa.

kot nogavice za ženske pri 35 stopinjah za v službo.

...vox populi...

(odgovor članu Springy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.4.2009 23:25:21   
kofetek2010
sploh se ne rabiš kaj preveč obremenjevat, ker ene bodo itak vsak večer tako nakičkane na večerji, da glava peče user posted image

če se prav spomnim sem imela "malo črno oblekico" in zlate sandale s ful visoko peto in malo zlato torbico (glih za čike in kartico) user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.4.2009 14:41:23   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Springy
user posted image  

hmm meni tudi... full je huda user posted image  kje si to pobrala?

(odgovor članu Springy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?