Jada82
|
Bom kar v to temo pisala ... ker je fajn naslov - tudi jaz sem neučakana! Imam pa eno vprašanje ... zdej že 5. mesec delava na , ni bilo še nič. Mislim, da sem vsak mesec imela znake ... psiha pač. Ta mesec pa sva bila res pridna in dosledna pri , tako da ... itak da upam, da bo . Se mi zdi, da sem imela mal pred in med vikendom O, sva tudi takrat vsak drugi dan, tako da teoretično se je lahko prijelo. Imam neredne cikle, nazadnje 39 dni, blo je tud na 28., 30, 35 .. kakor pač je. Danes pa me je začel bolet trebuh, kot bi me špikalo, ne fejst, ampak da je bolečina enakomerna .... pa skoz imam občutek, da se bo vlilo zdaj zdaj, pa beli tok povečan! Ali mislite, da to pomeni, da se bliža (joj, prosim, samo tečke ne!), ali je mogoč kakšna možnost, da sem noseča ...ja vem, je še zgodaj, samo, možno je pa tudi, da sem ovulacijo imela že prej .. saj to ne moreš vedeti. 39 dan bo 6.4., tako da ... Je katero prov bolel trebuh (ne nevzdržno, ampak se čuti), pa beli tok, potem pa je bila noseča? Drugih znakov nimam ... Hvala že vnaprej za pomoč
|