|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mrzel trebuh
31.3.2009 16:41:06   
eva Ana
Zanima me če ima še katera občutek, da ima mrzel trebuh?!
Jaz ugotavljam, da recimo ponoči, ko spim in se sredi noči zbudim mam vedno full hladen trebuh. Je res, da ne spim v pižami ampak samo v majčki, ki ponavadi med spanjem zleze gor. Pa tud recimo grem na sprehod, pa pridem domov z hladnim trebuhom.
Zdaj pa ne vem, al to pripisat mojemu "tankemu" oblačenju (ne maram debelih in več plasti oblleke na sebi)al čemu drugemu?
A še katera kaj podobnega ugotavlja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mrzel trebuh
31.3.2009 17:56:43   
anika87
Ja ne vem, kak maš ti ponavadi, ampak jaz mam recimo pozimi oz. ko pridem z mrzlega, vedno mrzle tiste dele telesa, kjer je največ špehca user posted image , to je pa pri meni recimo trebuh in stegna. Ne vem kakšno imaš ti postavo, jaz sem malo močnejša  in se mi nikoli to ni zdelo nič posebnega, če je bil trebuh mrzel.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2009 19:33:26   
TomTaylor
jz imam pa rit vedno mrzlo, pa se zaradi tega ne obremenjujem user posted image

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2009 19:38:36   
tia12

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

jz imam pa rit vedno mrzlo, pa se zaradi tega ne obremenjujem user posted image

user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2009 21:32:36   
eva Ana
user posted image user posted image user posted image , jaz se za rit tud ne obremenjujem!
V trebuhu pa mam user posted image , pa pač človek pomisli na vse mogoče.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2009 9:06:27   
anika87
Ja seveda, rit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako sem pa lahko na rit pozabla, tudi jaz imam večkrat mrzlo rit... hahaha

EvaAna, po moje je tvojemu dojenčku dost toplo. Ampak glede tega lahnega oblačenja, ki ga omenjaš, pa to ne samo za dojenčka, tudi za tebe to ni najboljše. Jaz šele zdaj vem, zakaj so nam babice in mame vedno govorile, da se naj oblačimo in naj ne sedimo na betonu... odkar sem imela hudo vnetje jajčnikov, tako da sem bila skoraj en teden na infuzijah.

Pazi nase!!!

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2009 14:43:44   
TomTaylor
Ok, šalo na stran, hotela sem samo ponazorit, da se je brezveze obremenjevat s hladnim trebuhom. Zakaj?

Normalna telesna temperatura živega človeka se giblje od 35-37 stopinj. Tudi organi normalno delujejo pri tej temperaturi. Maternica je organ znotraj telesa, plod pa je v maternici. Maternica je pod stalno telesno temperaturo 35-37 stopinj prav tako tudi plod. Za primerno temperaturo skrbi tudi kroženje krvi v telesu. Tisti deli telesa, ki niso dovolj prekrvavljeni in dalj časa izpostavljeni velikemu mrazu pa lahko odmrznejo, počrnijo in odpadejo (to so: nos, prsti na nogah in rokah). Četudi nosiš lahna oblačila, v naših zimskih razmerah ne bosta ne ti in ne plod ne zmrznila, niti podhladila, še manj pa je možnosti da ti odpade trebuh...Bi prej ti sama umrla zaradi podhladitve, pa še to čisto gola nekje v Sibiriji...

A se še sekiraš? user posted image

Če te pa zanima ZAKAJ sploh imaš mrzel trebuh je pa odgovor jasen - lahna oblačila  (sej če bi bila npr. brez nogavic in odkrita bi tudi noge imela mrzle)

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 1.4.2009 14:46:20 >

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2009 15:42:24   
HM84
Trebuh naj bi bil itak vedno mrzel. Nisi nikoli opazila poleti, ko švicaš kot ne vem kaj, trebuh pa je vedno hladen... ?

Brez panike, to je normalno;)

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2009 11:07:38   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: anika87

EvaAna, po moje je tvojemu dojenčku dost toplo. Ampak glede tega lahnega oblačenja, ki ga omenjaš, pa to ne samo za dojenčka, tudi za tebe to ni najboljše. Jaz šele zdaj vem, zakaj so nam babice in mame vedno govorile, da se naj oblačimo in naj ne sedimo na betonu... odkar sem imela hudo vnetje jajčnikov, tako da sem bila skoraj en teden na infuzijah.

Pazi nase!!!

Se strinjam, če sama veš, da se ne oblačiš toplo, potem bi na tvojem mestu le malo potrpela. Če zaradi bebe ne, pa zaradi sebe - vnetje ledvic, prehlajen mehur in kaj podobnega zdajle ne bi bili prijetni...

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2009 11:09:53   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

V trebuhu pa mam user posted image , pa pač človek pomisli na vse mogoče.

Ne vem kaj misliš. Mislim, na  kaj vse človek pomisli?

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?