|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zablujena generacija
31.3.2009 14:35:12   
Babaloo
Kaj je naša generacija res tako zablujena? Da se vara po čez in po dolgem??
Ti je mal dolgcajt doma, ker se pač žena ukvarja z malimi otroci in ima poleg dopoldanskega še popoldansko službo? Pa imaš še zahtevno službo? Ali pa je mož vseskozi v službi?
Pa skočiš mal v sosednjo (ali sodelavkino) posteljo pogledat, kaj se tam dogaja... In se imaš fajn!! Trenutno!!??
Pol pa prideta orkan in tornado skupaj, ko partner vse izve in gre vse, kar sta imela, k user posted image .
Ločitev, selitev,...

Pol pa slišim čez par mesecev, da le ni tako srečen, kot je mislil da bo. In se želi pogovarjat z mano, kot da nič ne bi bilo.
Kaj naj si mislim potem?
Poti nazaj ni! Vsaj zame ne!!!

To sem napisala za vse tiste, ki premišljate, ali bi skočili čez plot ali ne.
Ker marsikje poti nazaj ni!
Mogoče bi se bilo samo dobro doma skup vsest, se začet pogovarjat, delat stvari skupaj. In bi bilo bolje. Bi začeli ceniti to, kar imamo (imate) doma!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zablujena generacija
31.3.2009 14:58:04   
Lunca1
Saj po moje ni bilo včasih nič drugače, samo da se o tem ni toliko govorilo. Drugače pa, saj ne razmišljajo vsi tako.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2009 16:21:36   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Babaloo

Ti je mal dolgcajt doma, ker se pač žena ukvarja z malimi otroci in ima poleg dopoldanskega še popoldansko službo? Pa imaš še zahtevno službo? Ali pa je mož vseskozi v službi?
Pa skočiš mal v sosednjo (ali sodelavkino) posteljo pogledat, kaj se tam dogaja... In se imaš fajn!! Trenutno!!??
Pol pa prideta orkan in tornado skupaj, ko partner vse izve in gre vse, kar sta imela, k user posted image .
Ločitev, selitev,...

Pol pa slišim čez par mesecev, da le ni tako srečen, kot je mislil da bo. In se želi pogovarjat z mano, kot da nič ne bi bilo.
Kaj naj si mislim potem?
Poti nazaj ni! Vsaj zame ne!!!

To sem napisala za vse tiste, ki premišljate, ali bi skočili čez plot ali ne.
Ker marsikje poti nazaj ni!
Mogoče bi se bilo samo dobro doma skup vsest, se začet pogovarjat, delat stvari skupaj. In bi bilo bolje. Bi začeli ceniti to, kar imamo (imate) doma!!!

Za kakrsne koli tezave v zakonu sta potrebna dva. Nikoli ni samo eden popolnoma za vse kriv. In celo ce je tako, je ta drugi kriv ker je neumen in ne zmore presoditi s kom se bo porocil/a.
In tisti, ki mislijo, da niso nic krivi za razpad zakona, ker so vse delali v druzinsko dobro, se vcasih lahko somnijo, da je - put u pakao poplocan dobrim namerama.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2009 17:45:32   
TomTaylor

evergreen tema user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2009 20:38:39   
sanasan
sicer ne vem, katero generacijo misliš...jaz sem v tisti čez 30... pa saj ne vem, v moji okolici ne vem za nikogar, ki bi varal, bil prevaran...morda sem med bolj staromodnimi, al kajuser posted image

partnerja je pa fajn prej preizkusit in spoznat, da se mu ne sfrka ob vsaki malenkosti, težavah ipd....

ga je treba fajn zaposlit in si izbrat takega, ki ima zahtevno službo...ali pa takega kot sem si jaz....ogromno dela, najbližja sodelavka in tajnica sem mu pa jazuser posted image ...
no, malo heca....

mislim, da se malo spomnim tvoje zgodbe...sem mnenja, če ga je kar tako 'zaneslo', je fajn, da je šel, ker imaš tako možnost najt nekoga, ki bo s tabo resnično v dobrem in slabem..., ki ne bo takoj pobegnil k drugi, ampak se bo prej pripravljen pogovorit...

praviš, da se želi vrniti.... se je spremenil? .... tudi jaz ne vem, če bi ga bila sposobna nazaj vzet.... ampak never say neveruser posted image

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2009 21:15:54   
smrka
je mož vseskozi v službi?

Evo to je odgovor na tvoje pisanje. Sama si si odgovorila nanj. In zakaj se nista vsedla in se zacela pogovarjat, zakaj nista delala stvari skupaj?

< Sporočilo je popravil smrka -- 31.3.2009 21:16:32 >

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2009 0:55:12   
sanja nk.
si napisala, da se žena ukvarja z otroci ja kje je pa fotr....kaj on pa ničuser posted image user posted image , ni čudno da je mel čas...
drugače pa.....tega ne bom nikoli razumela, partner prevara partnerja...pa ga daje slaba vest pa prikrivanjeuser posted image user posted image
sej ni v vrtcu....če se že vara se direktno pove da nisi več za skupaj, pa da gresta svojo pot, seveda tisti ki vara ostane brez nečesauser posted image ...
potem pa slišim ko kdo reče, da je bil tiho , ker ni hotel zgubiti družine, pa user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj je pa potem skakal okol...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.4.2009 9:30:23   
Babaloo
Hočem reči tudi to, da smo dan danes tako zaposleni, da ne najdemo časa za svoje najdražje in ko nam gredo poti narazen ,se pa vsi čudimo, kako je do tega prišlo.
Sicer pa jaz nikoli nisem krivila samo njega. Vem, da sem tudi jaz prispevala svoj delež.
Poti nazaj ni.
Ampak je ena dobra izkušnja za v prihodnje. Upam, da smo se vsi kaj iz tega naučili.
Včasih pač malo nakladam... Bo kar bo...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2009 10:43:07   
ronja

toliko kot prej, samo da se o tem prej ni govorilo. Če še v muslimanskem svetu varajo, pa se to plača dobesedno z glavo...
Po moje večina ne razmišlja, ali bi skočila čez plot ali ne - če bi razmišljali takrat, tega večinoma ne bi storili. Ampak včasih pač ne razmišljaš - kot rečejo - trenutek slabostiuser posted image .

Sicer pa je res, da dokler ti je doma lepo, ne gledaš drugam. Ampak vsak par ima kdaj kizo in včasih ljudje pač napačno reagirajo. Ne samo v današnjih časih.

PS: band je pa superuser posted image

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.4.2009 18:09:06   
Anonimen

Hočem reči tudi to, da smo dan danes tako zaposleni, da ne najdemo časa za svoje najdražje in ko nam gredo poti narazen ,se pa vsi čudimo, kako je do tega prišlo.

Nic bolj kot sestdeset let nazaj, jaz mislim, da se bistveno manj. Takrat je bilo treba kar fajn delat, za golo prezivetje, vsaj vecini ljudi in so imeli casa za ukvarjanje eden z drugim manj kot danes.

Razlog za skok cez plot je prej prevec casa kot premalo.

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.4.2009 20:41:25   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Nic bolj kot sestdeset let nazaj, jaz mislim, da se bistveno manj. Takrat je bilo treba kar fajn delat, za golo prezivetje, vsaj vecini ljudi in so imeli casa za ukvarjanje eden z drugim manj kot danes.

Razlog za skok cez plot je prej prevec casa kot premalo.

Hmm, pred 60 leti smo bili ravno po koncu vojne in je bilo potrebno obnoviti vse. Ljudi je bilo malo, dela pa veliko, vendar se nihče ni preveč pretegnil.

Hočem reči tudi to, da smo dan danes tako zaposleni, da ne najdemo časa za svoje najdražje

Kakor kdo. Najprej družina, potem ostalo...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.4.2009 13:16:40   
princeska29
moje mnenje je tudi da za prepir sta vedno potrebna dva in če negdo vara potem je po mojem v odnosu nekaj narobe in najbolje bi blo stvari najprej razčistit in šele potem narest kozlarijo če jo je že potrebno!!!!midva s partnerjem sva v vezi vezi 12 let in imava 2 prečudovita otroka in za nama je kar precej kriz koliko pa jih je še pred nama pa sam bog ve!!!dolgo časa se nisva pogovarjala o problemih ampak sva jih lepo pometala pod preprogo in sva si mislila bo že!!dokler nama enkrat ni tak počilo da sva razmišljala celo o razhodu in priznam da sva bila za vsako stvar kriva oba malo en in malo drug!recimo mojuser posted image   je najbolj sovražil ko jaz nisem hotela nikam it ali pa nisem hotela sodelovat pri gradnji hiše(nikoli nisem povedla svojega mnenja)in sem kratkomalo vse prepustla njemu in to je bil glavni razlog vseh najinih prepirov

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.4.2009 13:23:20   
water lily
Naša generacija je predvsem razvajena. To pa še marsikaj za sabo potegne.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?