Tia27
|
Naj te malo pomirim, da je naša 14-letnica ista glede hrane.Pri 5 mesecih, ko smo začeli uvajati gosto hrano je še kar nekaj pojedla, vedno bolj je rastla, vedno manj bi ona jedla.Mi težavo neješčnosti rešujemo tako, da jo zamotim, dam ji telefon, kako zanimivo stvar, ne pa igračo, tud stekleničke začimb pomagajo, da se z njimi igra med hranjenjem.Dajem ji ponavadi tisto zajest kar ima pač še kr nekako rada,ne silim jo npr. z testeninami, ki jih ful ne mara.Imamo samo 4 zobke, in imamo problem, da noče grist in ji moram vso hrano spasirati, noče in noče grist, se ji kar zaletava. Svetujem ti, da malčka ne silite, ker bo dobil po mojem še večji odpor, to je zgolj nasvet, nočem biti nekaj zdaj tu pametna, nimam s tem ravno izkušenj, mogoče ima katera drugačne izkušnje ne vem.Po mojem ko bo lačen bo že kaj pojedel, važno je da pije dosti, če že ne je toliko.Pri nas je tko en dan je super, drug dan pa bol zanič. Jaz sem vse to prebrodila, vem kako je hudo ko kam prideš pa ti rečejo kakšen suhec je otrok, pa sem jo "filala", ne na silo; sam da je jedla pa karkoli, sedaj sem nekak uspela, da ima pri 14-mesecih 9,30 kg, ampak je kar dolga. Upam da sem ti kaj omilila skrbi, vem kako je pri teh naših lumpkih, želim ti da bi začel tvoj lumpek papat z veseljem, kar si sama pri sebi najbolj želim.Pozdravček
|