Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zadnja porodniška-nakazilo 9.5.2005 8:33:24
|
|
|
|
Taša
|
Še nekaj! Ker sem ostala brez zaposlitve me zanima, kdaj potem vložiti za denarno socialno pomoč oz. kaj z preostalimi 12. dnevi???A bom tistih 12 dni kar brez ?
|
|
|
|
zadnja porodniška-nakazilo 9.5.2005 10:00:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Mislim, da si prav razlagaš nakazilo, vlogo za socialno pa daj tudi že en mesec prej!
|
|
|
|
zadnja porodniška-nakazilo 9.5.2005 10:33:53
|
|
|
|
Gina
|
Ja, tako kot si rekla, samo je še ena stvar: do socialne pomoči ste upravičeni samo, če ne dosegate minimalnega zneska, ki je priznan za 4 člane, 2 odrasla + 2 otroka, malo poglej na strani ministrstva, koliko je zdaj meja, sicer dobite razliko med vašimi dohodki in tem zneskom.:ups:. Ne vem pa kako je s kakšnim nadomestilom s strani zavoda, takoj ko človek ostane brez službe, se mi zdi, da nekaj bi pa morala dobit. Najboljše da vprašaš kar na zavod za zaposlovanje. Aja, še link: http://www.sigov.si/mddsz/?PID=95&CID=103&L=sl
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?