|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj najlepši dan v letu-Moja hčerka Patricij...
8.5.2005 23:27:10   
MEGY_Patricija
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
DRAGE MOJE:rozica::rozica:

DANES, 8.MAJA je bil zame,eden najlepših :bravo::bravo::bravo::darilo::darilo::morje::morje::sloncek::sloncek::love::love:dni v mojem življenju, ker je šla moja hčerka patricija k 1.SV. OBHAJILU , ker pa bi ta praznik rada delila z vami si oglejte slikice v mojem albumu....

Mnenja in lepe misli so dobrodošle..:sloncek::sloncek::angel::rozica:

Lep pozdrav od MEGY:kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.5.2005 23:37:14   
lan
:bravo::bravo: Patricija!

(odgovor članu MEGY_Patricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2005 0:20:04   
MEGY_Patricija
Ja zakaj tako sprašuješ Patricija!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2005 0:23:05   
MEGY_Patricija
<<<<<<<

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2005 8:01:05   
miša1
O zelo je bila lepa mala nevestica. Čestitam!

Tud moj sin gre junija k obhajilu.

Vidim, da so imele punčke zelo lepe oblekice. Pri nas pa nekaj bluzijo, da bodo punce imele čisto navadna krilca. Ne vem, no.

Jaz sem mojemu kupila črne hlače, belo srajco s črticami od Jutranjke, suknjič mu bo pa zašila šivilja, ker je malo močnješi in težko dobim. Pa lepe črne elegantne čeveljčke. In upam, da bo lepo. Meni je to zelo všeč. Saj v tistih kavbojkah in športnih copatah vsak dan. Kupiti pa moram še kravato.

Jaz bi imela še nekaj vprašanj, če bi mi lahko odgovorila oz. bi te proosila za kakšen nasvet.
lp
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2005 8:39:30   
ery
Patricija čestitam: Si zelo lepa!! :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2005 9:30:35   
puncica
Tudi men ni všeč to da se gre vse to tako razkošno pri moji sestrični so bili vsi enako oblečeni, spodaj so bili normalno napravljeni, čez pa so imel take rdečo besele obleke, bili so ful luštni, ker so bili vsi enaki in ni bilo bahanja, v smislu naša ima pa najlepšo oblekico in tud problema ni bilo da tisti ki si niso mogl oh in sploh oblekice privoščit da so lahko otroka čist normlano malo lepše oblekl, kot za nedeljo k maši. Men se je to zdel ful lepo.

A ja druače pa čestitke patriciji in ponosni mamici. :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2005 9:31:11   
puncica
besele beri bele:)-

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2005 10:12:27   
Pupica
Patricija:bravo::bravo::bravo::bravo:

Za mamico:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2005 10:51:51   
erika
Pri nas bodo pa čez 14 dni vsi enako oblečeni. V župnišču dobijo dobijo obleke za čez. Ker imam fanta mi to kar prav pride, čez nekaj let, ko bo šla pa še "ta mala" mi pa verjetno ne bo.

Patricija:bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2005 14:01:43   
žiža
tud pri nas so vsi enako oblečeni. Prvoobhajanci imajo bele haljice birmanci pa rdeče pa križčke imajo okoli vratu. So prav lepi in nič zafnani.

Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2005 14:44:15   
puncica
Men so taki najbolj luštni:bravo::bravo: Da so vsi enaki.

Neposredna povezava do sporočila: 12
9.5.2005 15:44:10   
lefairyon
megy slikce so super...patricija je res prava mala manekenkica...to je res lep dogodek...sicer pa vsak ima svoje mnenje a ne?glavno je da ste se vi imeli lepo in da ste uživali...
lp, nadi:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 13
9.5.2005 15:58:54   
MEGY_Patricija
ODGOVOR USEM IN VSAKI POSEBEJ.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
HVALA, DA STE POVEDALE SVOJA MNENJA A MORAM TO POVEDATI PA, ČE MI VSE ZAMERITE ,KAJ MITO MAR SAJ NI MAR NE DUDI TISTIM, KI SO ME SKRITIZIRALE,DA SE HVALIM KAKO JE LEPA ZAME JE IN SEM PAČ TO ŽELELA DELITI Z VAMI,KER SEM PAČ PONOSNA NA SVOJO HČERKO NOBENI IZMED VAS PA JO NISEM KAZALA ZATO,DA BI SE HVALILA.ČE BI NAM ŽUPNIK POVEDAL SVOJO ŽELJO IN MNENJE PREJ BI TUDI NAŠE IMELE VSE ISTA OBLAČILA IN NEBI BILO NOBENE NEVOŠČLJIVOSTI A NAM JE TO PREDLAGAL 1 MESEC PRED OBHAJILOM TAKO,DA SMO VSE IMELE ŽE KUPLJENE OBLEKICE JA PA, KAJ SI HOČEŠ, ČE ŽE STARI LJUDJE PRAVIJO VSE LEPO ZADRŽI ZASE KER TI BODO FOUŠ VSE SLABO PA TUDI KER TI BODO PRIVOŠČILI,:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

VIDIM PA, DA STE NA TEMU FOROMU TUDI TAKE KI ZNATE ZELO VELIKO KRITIZIRATI DRUGE IN STE JIM SREČO, KI SO JO ŽELELE Z VESELJEM DELITI Z VAMI FOUŠ :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:IN JIM PRIVOŠČITE SAMO JOJ MENI SE JE PA TO IN TO ZGODILO PA TO IN TO JA ŽAU MI JE, DA TAKO REČEM A MISLIM, DA BI VSAKIČ KATERA MORALA POMESTI SAMO PRED SVOJIM PRAGOM NE PA PRED TUJIM ŠE POSEBNO PA TISTE, KI SPLOH NISTE PRIJAVLJENE Z IMENI........VE PA SE NA KOGA TO LETI...VSEM KI PA STE V DOBRI MERI DELILE SVOJA MNENJA Z MANO PA HVALA IN NE MISLITE DA SEM VAM JO KAZALA ZATO KER KAO DA JE MOJA NAJLEPŠA.....VEDETI MORATE ZA VSAKO MAMICO JE NJEN OTROK NAJLEPŠI IN NAJVEČJE BOGASTVO SPOMNITE SE KDAJ NA TISTE ,KI PA JIH BI RADE IMELE PA JIH NE MOREJO IMETI ZARADI ZDRAVJA KOLIKO BI MORALE VSE BITI NEVOŠČLJIVE VSEM NAM IN VAM DA JIH VE IMATE ONE PA NE .....PA SAJ NIMA SMISLA TA ZGODBA ITAK NIMA SVOJEGA KONCA....:angel::angel::angel::angel::angel:

Neposredna povezava do sporočila: 14
9.5.2005 16:00:18   
MEGY_Patricija
Nadi :rozica::rozica::rozica:imaš prau a vseeno hvala.

:angel::sloncek::angel::sloncek::angel::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 15
9.5.2005 18:11:33   
polona2
Imam zelo lepe spomine na svoje 1. obhajilo, oblekica je bila sposojena:), tistega dne sem se imela pravljično,
lepo je v albumu videti, da se Patriciji ni godilo nič drugače, kot meni pred xx leti, :rozica:.

Neposredna povezava do sporočila: 16
9.5.2005 19:29:49   
puncica
...in zato si mogla vse pisat z velikimi črkami:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 17
9.5.2005 20:04:52   
MEGY_Patricija
Ja ,da bo bolj vidno in da boš lahko ti dodala se kakšen komentar:(:grrr::grrr::grrr::zaspan::zaspan::((:zmeden:;)8)8):((:(:grrr::grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 18
9.5.2005 20:26:57   
puncica
:zmeden: Dej si raj še enkrat preber (prvi post) kar sem napisala pol pa kritiziraj. Sploh zadnji odstavek.

Še vseeno pa bi lahko to na bolj normaln način napisala pa bi dosegla isti namen. Mnenja so pa seveda različna kar je treba vzeti v zakup, če pa tega ne preneseš pa boh pomagaj.:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 19
9.5.2005 22:37:52   
Trebnje
Malo pozno,ampak čestitke tudi od nas!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel::angel::angel:

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?