|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ADAPTIRANO MLEKO
8.5.2005 22:15:22   
usa
ŽIVIJO
VČERAJ SEM NA FORUMU V ENI TEMI ZASLEDILA, DA BI SE NAJ ADAPTIRANO MLEKO DOBILO NA RECEPT.ALI JE ŽE KATERA VPRAŠALA PEDIJATRA ZA TA RECEPT.
HVALA ZA ODGOVORE.
LP USA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ADAPTIRANO MLEKO
8.5.2005 22:19:39   
lutka
O tej temi je bilo že veliko govora.........

ponekod se dobi adaptirano mleko na recept....recimo Maribor

Ker sem tudi sama poskušala dobiti recept...sem se obrnila na ministerstvo za zdravje...kjer mi je "gospod":grrr:,dal obrazložitev,da so do recepta upravičeni samo določeni(alegiki,otroci z nizko porodno težo itd).............jaz pa sem imela dvojčke in kljub temu nisem bila upravičena.......tako je vsaj v Celju

Vprašaj......vem,da ponekod so punce dobivale recepte brez problema

lp:rozica:

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ADAPTIRANO MLEKO
8.5.2005 22:24:33   
k1
odvisno od občine, ali sofinancira.... pozanimaj se!

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ADAPTIRANO MLEKO
8.5.2005 22:36:22   
Anonimen
Tako je, odvisno od občine. Čeprav je meni v porodnišnici sestra ob odhodu domov rekla, da recepta pa res ne morem dobiti, da to dobijo le bolani otroci. Potem pa sva lepo kupila mleko po poti domov. Ko pa je prišla patronažna na obisk, pa ji je bilo samoumevno, da sva dobila na recept.Še dobro, da nama je omenila, ker sva kar zazijala. In sva šla še isti teden po recept k zdravnici in ga dobila brez težav. Do konca 4 meseca starosti nam pripada ena škatla na teden. Če pa je pakirana enojno,kot Novalac, pa dve škatli. V glavnem, je dovolj za en teden, je ne zmanjka prej. Se pa bliža počasi konec našega uživanja receptov, smo stari že skoraj 4 mesece. Pa vsaj za to smo hvaležni. Smo iz okolice MB, občina Miklavž.

(odgovor članu usa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   ADAPTIRANO MLEKO
8.5.2005 22:36:49   
usa
TO POMENI DA NIMAM ŠANS,KAJTI TUDI MI HODIMO V OTROŠKI DISPANZER CELJE.

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ADAPTIRANO MLEKO
8.5.2005 22:47:04   
lutka
težka bo:zmeden:

katero pediatrinjo pa imaš?

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ADAPTIRANO MLEKO
8.5.2005 22:50:50   
usa
PEČNIK-ROJNIK

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ADAPTIRANO MLEKO
8.5.2005 22:55:36   
lutka
jaz imam pa DR Zupanec.........ne vem no........vparašaj,več kot zavrnit te ne more:zmeden:

mislim pa da Celjska občina za to ne namenja posebnega denarja:((:((:((

Je pa mene vse skupaj kar nekaj časa jezilo,saj sem za Aptamil dala na mesec cca.50.000sit.

Upam,da ti uspe.......javi ali si kaj zrihtal

lp:rozica:

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ADAPTIRANO MLEKO
8.5.2005 23:04:52   
usa
TAKOJ KO KAJ IZVEM SE JAVIM.
LP:roza::roza:

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ADAPTIRANO MLEKO
9.5.2005 6:26:10   
Lunca1
Lutka, a slučajno kaj koristiš možnost Kolinske za dvojčke. Ko dobiš popust za Milupino hrano. Objavljajo, zdaj ne vem v Mami ali pa Moj Malček.

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ADAPTIRANO MLEKO
9.5.2005 8:09:26   
lutka
Ja imam kartico od kolinske..........amak sem ugotovila da je Aptamil PRE še vedno dražji-kljub popustu,kot v Avstriji.:zmeden:

Zdaj ga sicer ne kupujem več,ampak sem hodila v Avstrijo po Aptamil,tam je cena za eno škatlo cca.1800 sit...........v kolinski je bil pa s popustom 2700 sit

lp:rozica::rozica:

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ADAPTIRANO MLEKO
9.5.2005 8:30:27   
KIRA
v MS niti pod razno, razen če ima baby kako alegijo na mleko oz. sestavine v mleku. sem večkrat vprašala, zato ker sem s koncem 3 meseca oz. začetkom 4 izgubila mleko popolnoma. dodajali pa smo itak že prej.
po mojem se mi zdi to skrajno nesramno oz. brezbrižno od odgovornih, da se tako izrazim. kaj pa če mamici zmanjka mleka in ne more dojit???!!!

jaz sem zmetala ven že celo premoženje za to mleko, pa ga kupujem v Avstriji (Comformil2 je 11,00 EUR), ker bi drgač bankrotirala, ker je pri nas predrago.
včasih moram iti fehtat babice, da ga sploh lahko kupim, drugače bo bmoja mala lačna. šparam kjer morem, ampak sva vseeno več ali manj suha in moram malo babice gnjavit, drgač ne gre..

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ADAPTIRANO MLEKO
9.5.2005 8:30:27   
KIRA
v MS niti pod razno, razen če ima baby kako alegijo na mleko oz. sestavine v mleku. sem večkrat vprašala, zato ker sem s koncem 3 meseca oz. začetkom 4 izgubila mleko popolnoma. dodajali pa smo itak že prej.
po mojem se mi zdi to skrajno nesramno oz. brezbrižno od odgovornih, da se tako izrazim. kaj pa če mamici zmanjka mleka in ne more dojit???!!!

jaz sem zmetala ven že celo premoženje za to mleko, pa ga kupujem v Avstriji (Comformil2 je 11,00 EUR), ker bi drgač bankrotirala, ker je pri nas predrago.
včasih moram iti fehtat babice, da ga sploh lahko kupim, drugače bo bmoja mala lačna. šparam kjer morem, ampak sva vseeno več ali manj suha in moram malo babice gnjavit, drgač ne gre..

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ADAPTIRANO MLEKO
9.5.2005 12:17:46   
SISI25
Mi ga nismo dobili, smo pa tako kot Lutka iz Celja.

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ADAPTIRANO MLEKO
9.5.2005 12:18:52   
SISI25
Aja pa imamo tudi Pečnikovo in ne glede an to da imamo dvojčke je rekla, da ni mogoče, da dobijo samo tisti, ki so alergični.

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ADAPTIRANO MLEKO
9.5.2005 12:31:57   
lutka
Se mi zdi, da je samo Mariborska občina tako radodarna:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ADAPTIRANO MLEKO
9.5.2005 23:52:32   
Anonimen
In Miklavška občina.:)

(odgovor članu usa)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?