Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: je možno in če je, kdaj test?? 30.3.2009 10:44:40
|
|
|
|
MATEJKA_
|
test je možen že dan po izostanku M. se pravi, najprej si izračunaj, kdaj pribl. bi naj imela M.
|
|
|
|
RE: je možno in če je, kdaj test?? 30.3.2009 10:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko poizkusis test za zgodnje odkrivanje nosecnosti,katerega naredis par dni prej.
|
|
|
|
RE: je možno in če je, kdaj test?? 30.3.2009 11:30:39
|
|
|
|
MAŠKA
|
Čist možno je, da si tudi zanosila. Po enem tednu po spolnih odnosih ti test še ne bo pokazal realnega stanja. Na tvojem mestu bi delala test po 40. dnevu po zm oz. kakšna dva tedna po nezaščitenem odnosu.
|
|
RE: je možno in če je, kdaj test?? 30.3.2009 19:57:41
|
|
|
|
Ninaaa
|
Tudi jaz sem rodila konec avgusta in dobila prvo M sredi decembra, zdaj smo pa že mesec in pol spet noseči ;) Držim pesti, da si tudi ti zanosila, s testom pa vseeno počakaj še vsaj kak teden, če hočeš da ti pokaže realni rezultat. Bi pa rekla, da je možna nosečnost ne glede na dolžino cikla, ker se ti zdaj verjetno sam cikel verjetno še ni čisto uredil. Naj bo rezultat tak, kot si želiš!
|
|
RE: je možno in če je, kdaj test?? 31.3.2009 9:59:34
|
|
|
|
clara23
|
Res Ninaaa?? Spet si nosečka? Ja super! Ćestitam! upam da sem tudi jaz
|
|
|
|
RE: je možno in če je, kdaj test?? 2.4.2009 16:59:29
|
|
|
|
clara23
|
no, da poročam..danes sem dobila . Pa drugič...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?