Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tale Ana Liza mi je zakon! 8.5.2005 21:21:39
|
|
|
|
lan
|
Ja,je res faca!
|
|
|
|
Tale Ana Liza mi je zakon! 8.5.2005 21:29:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz je pa ne zmorem poslušati niti ene minute... pa neko primorščino naj bi govorila... pojma nima, kaj je primorščina!
|
|
|
|
Tale Ana Liza mi je zakon! 8.5.2005 21:34:20
|
|
|
|
puncica
|
Tudi jst je ne zmorem poslušat 1 min, mi je njej vreščoči glas ubijalski in raj kr ugasnem, pol pa še maria slišim, se mi pa tak obrne, sem raj tle na rr:bravo::bravo:
|
|
|
|
Tale Ana Liza mi je zakon! 8.5.2005 21:36:56
|
|
|
|
.ču
|
Jes sm pa z enmu ucm na RR:)z enmu pa na TV:) Je pa tud men AL fajn:bravo:
|
|
|
|
Tale Ana Liza mi je zakon! 8.5.2005 21:42:14
|
|
|
|
Moyca_
|
ženska zažiga pa rečte kaj čete:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Tale Ana Liza mi je zakon! 8.5.2005 21:50:17
|
|
|
|
Annny
|
Tud jst nisem glih njena fenica:)-:)-
|
|
|
|
Tale Ana Liza mi je zakon! 8.5.2005 21:52:25
|
|
|
|
TaRe*
|
Jaz že parkrat zapovrstjo nisem gledala,ampak mi je tud AL full fajn .Se mi res zdi taprava igralka...in zasluži vse tiste nagrade,ki jih je v zadnjih letih dobila. O tem pa,kolk dobro primorščino govori,pa:zmeden::zmeden::zmeden:po moje tok slabo že ne,saj je menda po rodu primorka,a ni?
|
|
|
|
Tale Ana Liza mi je zakon! 8.5.2005 21:56:34
|
|
|
|
ninca
|
:bravo::bravo: men tut drugo leto bosta abje z možem vodila viktorje...haha:)- sigurn bo zanimiv :bravo::bravo:
|
|
|
|
Tale Ana Liza mi je zakon! 8.5.2005 21:57:37
|
|
|
|
.ču
|
O,ninca ti si pa dobr informirana:bravo:a to se ze zdej ve,al kako?
|
|
|
|
Tale Ana Liza mi je zakon! 8.5.2005 21:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor sem jaz videla, se tako obnaša tudi v privat življenju. Sicer pa ja, Primorka je, ampak to še ni garancija, da govoriš primorsko. To, kar ona govori, je ena sama spakedranščina. Sicer pa, vsak ima svoj okus.
|
|
|
|
Tale Ana Liza mi je zakon! 8.5.2005 22:46:32
|
|
|
|
HuAnita
|
Meni so sicer slovenske 'zabavne' oddaje za pobruhat, tako na nacionalki kot na komercialkah, ampak AL je uspela ustvariti lik, ki mi je zelo všeč, neposreen, iskriv, duhovit, takoj se znajde... Mislim, da na TV ni še druge takšne osebe!
|
|
|
|
Tale Ana Liza mi je zakon! 8.5.2005 22:56:47
|
|
|
|
Anonimen
|
rečte kar hočte AL je še vedno boljš kot Desa! Men je ful všeč prav zarad tega ker si tolk upa.... pa ker se vedno znajde....:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?