|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kajenje po porodu
29.3.2009 15:46:57   
predsednica
Če ste kadile pred porodm koliko ste čakale da zpote začnete.Ali sploh niste začele zopet.
Jaz nisem zdržala več kot en teden.Mi je prav pasalo zvečer ob kavici z moji dragim.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kajenje po porodu
29.3.2009 16:38:32   
kajajaka
A med nosečnostjo si kadila, zdaj te pa skrbi a kaj?

(odgovor članu predsednica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2009 17:08:24   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Očitno nisi dobro prebrala....tako, da daj še enkrat...

Jaz sem tako ali tako skoz kadila, po porodu sem pač pazila, da nisem ravno takoj pred podojem kadila.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2009 19:38:07   
Jelcy
Pred zanositvijo sem redno in dosti kadila, ko sem zanosila sem prenehala, med dojenjem prav tako nisem kadila, sele ko sem prenehala dojit (po8.mesecu) sem prizgala prvi cik, ki mi ni ravno pasal, ampak zdaj spet kadim.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2009 22:32:48   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Očitno nisi dobro prebrala....tako, da daj še enkrat...

Jaz sem tako ali tako skoz kadila, po porodu sem pač pazila, da nisem ravno takoj pred podojem kadila.

Marogica, sem še enkra prebrala, pa mi še vedno ni jasno- napisala je, da ni kadila pred porodom, ne pa ali je v nosečnosti- ker dvomim, da 9 mesecev ni kadila in je zdržala, potem pa en teden po porodu naenkrat kriza...
Sicer pa- včasih sem kadila- veliko, škatlo na dan.
Ko sem spremenila način življenja in razmišljanja sem nehala in brez krize živim brez cigaret že 8 let - tako, da ne mi o krizi... user posted image

Kar se pa tiče kajenja ob malem otroku... super, nimam kaj drugega rečt. Če pa mamica še doji, ali pa piha dim vanj, je pa sploh krasno...
Brez zamere, ampak o škodljivih učinkih na otroka se ve že toliko, da nima smisla debate načenjat in se kregat...

Pa ne me napadat kadilke, pejte si enga za zdravje prižgat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2009 21:04:22   
Rožica I
Od vseh kolegic, ki imajo otroke, sta dve kadili pred, vmes in po nosečnosti oz v času dojenja. Njuna otroka sta v celotni družbi največkrat bolana in sta tudi največkrat jemala antibiotik. Naključje?
Skratka, kaj hočeš vprašati? Če nam je ok, če začneš kaditi takoj? Meni je ok....

ROŽICA

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2009 23:05:19   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Njuna otroka sta v celotni družbi največkrat bolana in sta tudi največkrat jemala antibiotik. Naključje?

Najbrž je, ja....Moja otroka gresta vsako pomlad k zdravnici na obisk, da ju samo "vidi", ker nista NIČ bolana. In to dobesedno oz. to so njene besede.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2009 17:32:39   
predsednica
ne med nosečnostjo nisem kadila zdaj pa sem pač morala.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2009 22:26:18   
tweed
ah, weaklings user posted image ...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu predsednica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?