|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponovno izcedek
29.3.2009 10:44:00   
Anonimen
Pred vsako M dobim 3-4 dni roza do rjav izcedek, nato se mi ulije. M imam na 26 dni.Jtri bo 26. dan izcedka pa od nikoder.Seveda si user posted image  zelo želiva.Kaj menite ve na to?Je kaj šans?Drugače mi nikoli ne zamuja.Pa tudi se ne obremenjujem veliko glede zanositve.Samo tokrat me pa res zanima.
Med ciklusom po O sem imela nekaj krčev, na vodo vstajam ne vem več ali iz navade ali zaradi česa drugega zgodaj zjutraj?
Skratka vsa ka vaša izkušnja je dobrodošla.
lp

P.S.: Opravičujem se, ker je bila podobna tema že pred kratkim.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponovno izcedek
29.3.2009 10:48:35   
divans1
Drugega ti ne preostane, kot da počakaš in ko ti bo izostala, naredi test, pa boš videla, če je ratalo. Drugega ti pa ne morem povedat, je še prezgodaj.... Srečno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2009 11:02:52   
Anonimen
Naj omenim da sem cvedno pred M imela tak kiselkast vonj izcedka.Sedaj tega vonja ni zaznati.Ali to igra kakšno vlogo?Ste bile kdaj na vonj pozorne?

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2009 11:06:30   
Anonimen
Kdaj ste iemle pa napihnjen oz. napet trebušček, ko ste zanosile?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2009 13:25:38   
divans1
To je še vse prezgodaj za kakršnekoli znake. Ko test pokaže pozitivno, se začnejo pojavljati znaki. Ponavadi prej dela največ samo psiha in si domišljamo vse mogoče znake.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2009 8:07:27   
Anonimen
Danes je še vedno nisem dobila.Počakam do srede ko bo 28. dan?Čeprav jo imam na 26 dni?

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2009 16:06:08   
divans1
Ja, naredi test in poročaj!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2009 16:08:56   
majalina
držim pesti zate!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2009 17:56:59   
Jada82
Tudi jaz držim pesti! Poročaj, ker nas zellooooo zanima user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2009 2:49:00   
Princess Mononoke
Jaz sem tudi imela roza izcedke zadnja dva ciklusa 3 do 5 dni pred menstruacijo, vendar mene je panika zagrabila in sem sla do zdravnika. Naredili so mi UZ preiskave ce nimam slucajno kake ciste, saj so moji ciklusi neredni (23-27 dni). Na UZ so videli da moje telo nekako ni sinhronizirano in imam verjetno probleme s hormoni. Ker sem ravno pred temi problemi koncala dojiti (mojo skoraj 3 leta staro puncko user posted image ), so te probleme pripisali spremembi hormonov zaradi dojenja. Rekli so mi da nimam kaj dosti moznosti zanositi dokler se hormoni ne uredijo. Tako da se nisva kaj dosti trudila, bolj ko sva si zelela. Tako spet sem cakala na moje izcedke, ki jih ni bilo od nikjer, prav tako tudi menstruacije. Danes je 28 dan in sem si rekla da bom kar test naredila (sem imela enega starega), ce slucajno se ni kaj prijelo. Skoraj me je kap ko sem zagledala user posted image . Sem takoj sla v lekarno po se en test in spet user posted image . Znakov nisem imela nobenih, razen danes ponoci sem imela krce in pa en kup mozoljev se mi je pojavilo. Sem pa opazila da imam nekoliko vecji prozoren izcedek te dni. Aja pa zelo dobre volje sem zadne case. Tako da Anonimna ti priporocam da kar test naredis in drzim pesti za user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2009 19:03:57   
teji
oj da ne bom nove teme odpirala bom kar tu napisala. ovolacijo sem imela tu nekje od 25-29. no in od takrat naprej imam neke bolečine kot da bom dobla user posted image isti občutekali je imela katera podobnouser posted image hvalauser posted image

(odgovor članu Princess Mononoke)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.4.2009 8:29:11   
Anonimen
Žal se mi je včeraj zjutraj vlilo (28.dan).Mogoče mi je tako usojeno, ne vem.user posted image Hvala vsem za podporo.Držim pesti za vas vse in čestitke novi bodoči mamici!
lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.4.2009 14:17:05   
čebelca2
teji,mene že 10 dni v trebuhu tišči in špika v jajčnikih. samo ne vem kdaj sem mela ovulacijouser posted image ker ne merim bazalne temp, izcedek se mi nič kaj drugačen ne zdi pa tud neredno user posted image imam tko da lahko samo čakam ali bo kaj priteklo ali pa čez kak teden test delat... sem bila pa že 2x noseča in sem se obakrat tako počutla, za 2 nosečnost sem takoj vedla ker me je skoz neki špikal in čudno bolel (po 14 dneh in sem nardila test in je bil +)... morda boš pa ti tud mela plusek... nekaterim telo že zelo hitro pokaže spremembo, nekatere pa pač dolgo ne vedo da se kaj dogaja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.4.2009 20:23:11   
Penelope84
Sploh ne vem al sem že na ta forum pisala, namreč sem na dveh forumih. Jaz sem imela O. (glede na O.T vem, pa špikanje v jajčnikih) od 22-25.3. Takrat sva vsak drugi dan slončakala, sedaj me pa že od 28.3 močno špika v ginekoloških organim, full me boli, ko se sklonim, počepnem,napihnjen trebuh... Zdaj se zelo dobro zevedam, kje so gin.organiuser posted image . Skratka, danes sem šla h G., (strah me je bilo, da bi bile kakšni cistični jajčniki) naredila je UZ in ugotovila je, da je vse O.K. in da je možno, da čutim vgnezditveno bolečino. Maternica se razteza, se pripravlja na vgnezditev jajčecauser posted image user posted image user posted image . Ampak ni 100%user posted image  Bom videla naslednjo soboto, ko bom naredila test. Kaj mislite bi lahko že prej naredila test. user posted image  bi mogla dobiti 9.4., jaz bi delala pa test 11.4. Seveda bi jaz to naredila že prej, ker komi čakam, da vidim kaj bo.user posted image  Anonimna upam, da bo +

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.4.2009 12:29:52   
teji
IZVIRNO SPOROČILO: čebelca2

teji,mene že 10 dni v trebuhu tišči in špika v jajčnikih. samo ne vem kdaj sem mela ovulacijouser posted image ker ne merim bazalne temp, izcedek se mi nič kaj drugačen ne zdi pa tud neredno user posted image imam tko da lahko samo čakam ali bo kaj priteklo ali pa čez kak teden test delat... sem bila pa že 2x noseča in sem se obakrat tako počutla, za 2 nosečnost sem takoj vedla ker me je skoz neki špikal in čudno bolel (po 14 dneh in sem nardila test in je bil +)... morda boš pa ti tud mela plusek... nekaterim telo že zelo hitro pokaže spremembo, nekatere pa pač dolgo ne vedo da se kaj dogaja...

upajmo da bo kaj!!! me še pa vedno čutim bolečine spodaj, pa bradavičke me bolijo tk ko bi mela ureznino !!!

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.4.2009 13:55:27   
an...
Pozdravljene!
Sem še čisto nova na tem forumu, ga pa redno spremljam že skoraj pol leta:)))
No imam podobno težavico in sicer, včeraj pouser posted image se mi je pojavil roza izcedek,..ena dva tedna me tu pa tam zaboli v spodnjem desnem delu trebuha,...nimam pojma kaj se dogaja,..trudiva se že več kot pol leta ampak do sedaj ni ratalouser posted image ,...optimisti smo še vedno itak!!vaše izkušnje in odgovori več kot dobrodošli!!

lp vsem skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2009 22:23:12   
čebelca2
no, moje bolečine so obrodile sadove - po 12 dneh od user posted image sem nardila test in je bil rahel plusek, čez dva dni sem ponovila je user posted image . mi je pa res čudno da me od oploditve (ne ugnezditve) dalje špika in trebuh boli, dost zgodaj ane?

no, zdej se pa začne. sem veselauser posted image ...

(odgovor članu an...)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.4.2009 12:54:45   
Penelope84
Čebelca2 čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.4.2009 12:59:31   
čebelca2
hvalauser posted image

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.4.2009 11:19:21   
bejbika81
Pozdravljene!

Sem že na drugem forumu napisala, da so se mi pojavile neke čudne, kratkotrajne krvavitve.
Trajale so približno pol dneva (vedno dopoldan). Nato pa se mi je 12.4. ulila user posted image
Sem že upala, da je bila vgnezditvena, ampak ni.
Take čudne krvavitve še nisem nikoli imela in me malo bega. Saj vem, da je mogoče krivo to, ker sem bila prejšnji mesec FULL pod stresom...
Težava pa je zdaj v tem, da ne vem, kdaj približno si izračunati ovulacijo... Naj računam od 1. dne te krvavitve, ali vzamem 1. dan user posted image ?
Še nekaj... po izračunih, bi morala imeti prejšnji mesec O med 28.3. in 01.04., imela pa sem jo 1 teden prej, ravno takrat pa sem bila na službeni poti in z mojim nisva mogla user posted image . Naj probam z O testi, in če ja, kdaj naj jih začnem delat, glede na to, da sem prejšnji mesec imela O prej?

Najlepša hvala za vse odgovore!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.4.2009 11:53:42   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Žal se mi je včeraj zjutraj vlilo (28.dan).Mogoče mi je tako usojeno, ne vem.user posted image Hvala vsem za podporo.Držim pesti za vas vse in čestitke novi bodoči mamici!
lp

men je blo jasno, da se ti bo vlila, že ko sem brala post...to je čist normalno, da 2 do 3 dni pred M pride do izcedkov in na tak način opozori, da prihaja.....to, da si jo pa dobila 2 dni kasneje, je pa samo zarad psihe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?
darja72

sploh ne (41%)

občasno (1xtedensko) (24%)

vsak dan do 1 ure (10%)

dnevno več kot 1 uro (5%)

nikoli še niso poskusili (19%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!