Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prva žagico (zobek), kaj je zdej z umivanjem ... 8.5.2005 15:13:23
|
|
|
|
puncica
|
Sem mal iskala pa nič konkretnega našla. Naša pika je včeraj pri 11 mescih in petih dneh dobila prvi zobek, oz. prvo žagico.:sloncek: :bravo::bravo: za zobek, ki se je matral na svet zelo zelooooo dolgo. In za našo piko, ki je po treh nočeh groznega nespanja danes pridno spala celo noč (s tremi postanki namreč duda se je zgubila :(( ) Zanima me naslednje kdaj ji morem zdej začet to umivat a kr takoj, ko še zobek ni cel zunaj, al počakam da zraste, sicer tamala sploh noče ust odpret, da bi dobr pogledala kaj in koliko sploh gleda ven. In kako ji to umivat a z gazo al kako, ma nimam pojma, kako. Dejte mal povedat kako ve to prakticirate oz. ste na začetku prakticirale. HVala in LP
|
|
|
|
Prva žagico (zobek), kaj je zdej z umivanjem ... 8.5.2005 15:29:43
|
|
|
|
corfu
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Prva žagico (zobek), kaj je zdej z umivanjem ... 8.5.2005 15:59:26
|
|
|
|
BokiMB
|
Probaj z gazico. Na začetku se mi zdi, da je najbolj praktična. S krtačko smo mi začeli umivat, ko je bil zunaj konkreten del zobka. Pred tem nisem imela kaj krtačit...
|
|
|
|
Prva žagico (zobek), kaj je zdej z umivanjem ... 8.5.2005 17:12:23
|
|
|
|
Nia30
|
Naš ima dve žagici (5,5 meseca) un jaz mu jih zvečer pred spanjem malo poribljem z vlažno pleničko. Tako sem delala tudi pri ta prvi; ščetko za dojenčke sva začele uporabljat šele po prvem letu. Lp
|
|
|
|
Prva žagico (zobek), kaj je zdej z umivanjem ... 8.5.2005 17:15:41
|
|
|
|
.ču
|
Najprej:bravo:za zobek! Jes sm počakala,da so prišli ven poj sm pa začela akcijo:) Najprej z gazico:(nakar so moji prsti hudo nastradali,poj sm šla v lekarno po tisti nastavek,ki se ga da na prst in ima "vgrajeno" krtačko.Je pa iz gume,pa zraven se še kremo za zobe dobi. Za to zadevo so mi punce tle povedale. Pa ni dolg delvala in sm kr ta pravo krtačko kupila. Najprej se je spet upiral,poj sm mu jo pa dala kr v rokce in sam šari po zobkih.Vmes mu jo mal vzamem in mu na hitr očistim še sama in poj mu jo spet dam nazaj. Zgleda,da bomo počas osvojili zadevo:) Lp
|
|
|
|
Prva žagico (zobek), kaj je zdej z umivanjem ... 8.5.2005 18:48:56
|
|
|
|
urši*
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Prva žagico (zobek), kaj je zdej z umivanjem ... 8.5.2005 19:15:13
|
|
|
|
Seven*
|
Mi smo bili pri zobozdravniku (preventivno), pa je rekla, da se zobki cistijo z gazico vse dokler otrok ne zna sam izpljunit! Pomembna je predvsem prehrana v tem obdobju!
|
|
|
|
Prva žagico (zobek), kaj je zdej z umivanjem ... 8.5.2005 19:42:55
|
|
|
|
Annny
|
Potem pa čim manj sladkih mlečnih kašic ipd...:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?