Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fantovščina in dekliščina 28.3.2009 15:20:52
|
|
|
|
rija
|
seveda mi je ok in bi mela striperja. valjda
|
|
RE: fantovščina in dekliščina 28.3.2009 15:42:27
|
|
|
|
hrchy
|
odvisno, kaj mu/ji pripravijo prijatelji... jaz striperja ne bi imela, ker bi mi slo prevec na smeh... pa niso ravno moj tip, no... ce bi se zacel v kakih tigrastih sajnastih tangicah zvijat pred mano...
|
|
|
|
RE: fantovščina in dekliščina 28.3.2009 16:54:01
|
|
|
|
Lenck
|
meni tudi ne bi bilo do tega, so mi tovrsti "umetniki" mimo. niti ne vem, kaj bi z njim počela, samo za gledat mi je brezzveze dedca nekam postavit če pa komu je, naj pač uživa.
|
|
RE: fantovščina in dekliščina 28.3.2009 19:25:57
|
|
|
|
Pupsika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck meni tudi ne bi bilo do tega, so mi tovrsti "umetniki" mimo. niti ne vem, kaj bi z njim počela, samo za gledat mi je brezzveze dedca nekam postavit če pa komu je, naj pač uživa. st pa bolj gledam na to kot dobr štos, mi tud noben striper ni všeč, pač mi te nabildani tipi ne potegnejo ampak je pa lahko hud hec in prava zabava, če je tud ta striper za hece. Jst kar sumim, da mi bodo "babe" enega podturile .
|
|
RE: fantovščina in dekliščina 29.3.2009 12:35:00
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Men je pa to tko zlajnana fora, da mi je prov brezvezna že. Jest ga ne bi hotla met...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?