|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginikolog KR porodnišnica
28.3.2009 11:27:02   
Kliki
Mogoče katera ve če Dr. Urh še sprejema pacientke?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginikolog KR porodnišnica
28.3.2009 12:44:11   
Kliki
Kam ste se pa skrile vse gorenjke?user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2009 12:58:08   
Anonimen
Poklici in vprasajuser posted image .

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2009 15:33:44   
Kliki
Ja sej bom samo naropčajo samo zjutraj pa sem v službi. Sem mislila da katera hodi k njemu, če a je res ful OK?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2009 23:44:44   
lotkla
Lahko povem samo to,da me je Urh po porodu šival in da je svoje delo opravil odlično,saj se mi sploh ne pozna da se bila šivana.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2009 20:14:40   
Kliki
Hvala za dobre informacije. Kot vidim je res odličen ker sem se danes naročila in pridem na vrsto šele 10.6.

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.