Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: VEČDNEVNE RAHLE KRVAVITVE 29.3.2009 13:22:12
|
|
|
|
pepa6
|
No meni se dogaja nekaj podobnega. Imela sem od decembra lani na 6 dni pa do 2 februarja-torej nekje 3 krat na mesec je bla sedaj pa sem imela nekje 3 krat vmesno krvavite, krče, zbadanje v jajčnike, glavobole, ampak vmensa krvavitev traja samo 1 dan, pol pa je ni več, in se pojavi čez 1 ali 2 tedna spet za en dan. Je mogoče to zaradi dojenja, ali pa zato ker sem noseča? No ne vem, babice in dedki so nekak udarjeni na vraže in pravijo da bomo spet zibali, no ne vem.
|
|
|
|
RE: VEČDNEVNE RAHLE KRVAVITVE 30.3.2009 18:41:37
|
|
|
|
pa3sa
|
Tudi mene nekaj zanima glede 1. po porodu,.. Sem 5 mesecov po porodu in sem nekaj dni nazaj zasledila rjavkast izcedek,..zdaj ga pa skoraj nič več ni,.. A je to sploh ? Skratka prosila bi tiste, ki ste to že dale skozi, da nam malo opišete, kako je bilo pri vas in kako zgleda 1. po porodu,.. je močna, koliko časa traja,.itd? Za odgovore se že v naprej lepo zahvaljujem!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?