|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čebriček ali banjica
8.5.2005 9:54:41   
mišika
zanimajo me vaša mnenja glede banjic in čebričkov? Gledala sem čebriček TOMMY TUB in SHANTALA, kateri je boljši, ali pa je banjica boljša? Pomagajte mi z nasveti, ker grem v kratkem po nakupih.Ali se da sploh novorojenčka okopat v čebričku, ali mu ni po ramicah mrzlo ker ni cel v vodi? lp mišika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čebriček ali banjica
8.5.2005 10:35:41   
frutka_
Jaz še imam vedno banjico in v njej uživa. Čebrička nisem uporabljala nikoli tako da ne vem kako se obnese ampak mi ni preveč všeč. Sploh zato, ker je naš mali tako velik in v vodi noro rad brca z nogami. Tudi pranje glavice v čebričku mi ni jasno...

Nekaterim je čebriček všeč, drugim pa spet ne. Če imaš možnost si ga sposodi in preizkusi.

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čebriček ali banjica
8.5.2005 10:40:18   
Mojca P.
Mi smo od zacetka uporabljali banjico in sicer tisto, ki nima ravnega dna. V bistvu ima narejen sedez; prve mesece prakticno lezi, ko pa sedi, ga pa prestavis na drugi konec banjice (sliko imam v albumu). Je res super, ker kar hitro lahko otroka spustis in je sam "zataknjen" v banji, ti pa imas obe prosti roki za umivanje.
Pri cebricku pa se sprasujem isto kot Frutka, ceprav ga nekatere zelo pohvalijo. Vem pa, da za Ziga ne bi bil najbolj primeren, ker je ze od zacetka prevec zivahen v vodi (poglej fotke Mali srcek) in bi bil v cebricku sigurno prevec utesnjen.:rozica:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čebriček ali banjica
8.5.2005 10:59:21   
Jančika_
Imamo Shantalo in je zakon. Najprej smo imeli banjico, pa je bil mali cel nesrečen v njej. Zdaj je star 9 mesecev in nikoli ni bilo problemov z umivanjem las. Je pa res, da imamo bolj statičnega mladca:).

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čebriček ali banjica
8.5.2005 11:35:47   
Anonimen
Če ga kopaš v čebričku, mora biti v njem toliko vode, da so ramena pod vodo. Pri nas se ni najbolj obnesel, ker smo ga najprej kopali v banjici, pa se je tako navadil na brcanje. Potem pa se je v čebričku počutil ful utesnjenega.

(odgovor članu mišika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   čebriček ali banjica
8.5.2005 11:47:33   
natasa45
Pri nas pa imamo že od rojstva oboje. En večer se kopa v banjci, drugič pa v čebričku. V obeh uživa.Za enkrat ji lahko tudi glavico spiram v čebričk, vendar kadar imamo namiljeno jo raje spiram v banjci. Stari pa smo slabe 4 mesece in ne vem kako bo ko bo malo starejša.
jaz bi si na tvojem mestu probala sposodit čebriček, pol pa že vidiš kako gre, še vedno ga lahko naknadno kupiš.
lp, Nataša

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   čebriček ali banjica
8.5.2005 11:47:34   
natasa45
Pri nas pa imamo že od rojstva oboje. En večer se kopa v banjci, drugič pa v čebričku. V obeh uživa.Za enkrat ji lahko tudi glavico spiram v čebričk, vendar kadar imamo namiljeno jo raje spiram v banjci. Stari pa smo slabe 4 mesece in ne vem kako bo ko bo malo starejša.
jaz bi si na tvojem mestu probala sposodit čebriček, pol pa že vidiš kako gre, še vedno ga lahko naknadno kupiš.
lp, Nataša

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   čebriček ali banjica
8.5.2005 12:35:24   
polona2
Shantala je zakon, Hana ima 11 mesecev in jo od rojstva kopamo v čebričku, naša mala torej uživa:)!!!

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   čebriček ali banjica
8.5.2005 12:51:10   
piščanc
enako kot frutka, veliko bolj uživa v brcanju

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   čebriček ali banjica
8.5.2005 15:33:02   
puncica
Mi smo imel od začetka banico in je tamal skoz noter uživala, men se je zdel v čebričku otrok tako zmečkan, sicer ga pa nikol nisem probala tako da izkušenj nimamo.

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   čebriček ali banjica
8.5.2005 16:40:02   
Baldi
Imamo oboje, banjico in čebriček (tummy tub). Banjica je v kleti, čebriček pa je vsakodnevno v uporabi:sloncek:

Se mi zdi škoda razpravljati o predsodkih, ki jih nekatere navajate. Naša :duda: ima cca. 9kg in neznansko uživa med kopanjem. Očke ji kar žarijo, oči in mami pa se topita poleg od sreče. Do petega meseca smo kopali na mizi v :duda: sobi, kasneje pa na tleh. Tudi z umivanjem glave ni nikakršnih težav.

O "prednostih" pa si lahko prebereš:
http://www.trgovec.net/tummy-tub/product_info.php?products_id=57&osCsid=36c8dfd73e52fe720f6aff39662a3cbf
S shantalo je podobno, le da je baje malo večja. Če to ni res, pa naj me kdo popravi.

LP:pujs:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   čebriček ali banjica
8.5.2005 18:57:34   
Annny
U, Baldi, a še pri 9 kg ga spravite v Tummy Tub?
Pri nas je uživala v njem do cca 5,5 kg..potem se je v čebričku izgleda začela počutiti utesnjeno.

Pri nas je pa tako, da je velika banjica zakon, ker v njej skače, čofota, se obrača s hrbta na trebuh, zraven ima tudi plavajoče igračke..;)
Lp

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   čebriček ali banjica
8.5.2005 21:11:17   
Baldi
Hja Annny, a tako:zmeden2:
Mi smo pričeli s kopanjem pri enem mesecu (patronažna je malo zamujala)... 5.5 kg pa je imela naša :duda: pri mesecu in pol. Nikoli nisem imel občutka, da bi se počutila utesnjeno, res ne. So pa posamezne faze v razvoju otoka, ko moraš biti bolj pozoren...npr., ko :duda: med kopanjem potiska noge navzgor in kasneje v usta, odrivanje ip.

Sedaj je va fazi navdušenega čofotanja in špricanja:sloncek: Brez :racka: pa tudi ne gre:)

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   čebriček ali banjica
8.5.2005 23:01:57   
bilba
kje pa imajo tole Shantalo?no,btw.mene je čebriček prepričal:bravo:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   čebriček ali banjica
8.5.2005 23:10:50   
polona2
Jaz sem ga kupila pri Schmidu v Celovcu, se ga pa da tudi drugje dobit, samo :zmeden:...

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   čebriček ali banjica
9.5.2005 0:35:34   
lidia
shantalo ima tudi sonček...

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   čebriček ali banjica
9.5.2005 9:02:19   
Baldi
bilba in ostale, ki jih zamima:

http://www.soncek.si/shop/page/group/id/925/

in

http://www.soncek.si/shop/page/group/id/838/

LP:pujs:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   čebriček ali banjica
10.5.2005 11:29:27   
pravljica
mene je čebriček tudi prepričal...ampak uporabljala bom pa oboje...btw, če ima kdo čebriček za prodat do julija, naj se javi :)-

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   čebriček ali banjica
10.5.2005 18:23:25   
Seven*
CEBRIIIICEEEKKK!!! :bravo::bravo::bravo: Kdor ni preprican, naj si ogleda nas album. :))

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.