Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomoč mladi mamici - MB 8.5.2005 9:29:48
|
|
|
|
Blink1
|
Meni je OK. Uro pa lahko damo srečanjsko:):) 11.00???
|
|
|
|
Pomoč mladi mamici - MB 8.5.2005 9:42:16
|
|
|
|
frutka_
|
Hm?! Za kaj pa gre? Kakšne stvari pa zbirate? Morda lahko pomagam tudi jaz.
|
|
|
|
Pomoč mladi mamici - MB 8.5.2005 9:47:25
|
|
|
|
aj@ja
|
Frutka - podrobnosti tukaj...http://ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=39843&idk=101 Malce se bomo prilagodili mamicam, ki so v službi, a ne? Bomo videli, kolikim bi bolj odgovarjal popoldanski čas. Drugače je pa tudi dopoldanska ura vredu. Ni problema!:bravo::rozica:
|
|
|
|
Pomoč mladi mamici - MB 8.5.2005 10:02:31
|
|
|
|
india
|
Ojojj, mene pa v četrtek ni...a bi bila katera pripravljena še moje stvari odpeljat zraven? Prosim, saj ji dostavim na dom, v sredo ali še prej!
|
|
|
|
Pomoč mladi mamici - MB 8.5.2005 10:08:33
|
|
|
|
frutka_
|
Mene sicer v četrtek ne bo ampak če bom našla kaj uporabnega bom dala kateri Štajerki pa bo dostavila namesto mene. OK?! Kot razumem pa potrebuje vse oz. karkoli zase in sinka?!
|
|
|
|
Pomoč mladi mamici - MB 8.5.2005 10:15:50
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz imam odveč en hladilnik, če ga še vedno nimata, samo je :hudicek:, kako naj to pripeljem, oz. dostavim. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Pomoč mladi mamici - MB 8.5.2005 10:17:20
|
|
|
|
Teni_
|
Aha, sem zdaj videla, da sama uredita prevoz, potem pa več ni problem. Se vam pridružim. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Pomoč mladi mamici - MB 8.5.2005 10:25:17
|
|
|
|
iva01
|
Mogoč bi bilo najboljše da v četrtek popoldan okol štirih,da še tiste ki v službo hodijo lahk pridajo oz. prinesejo.
|
|
|
|
Pomoč mladi mamici - MB 8.5.2005 10:37:04
|
|
|
|
aj@ja
|
Predlog Ivice je vredu. Saj to bo trajalo kakšno uro ali dve, ni potrebe, da se pride točno na uro. Se bomo zmenili od do (recimo treh do petih ali štirih do šestih) in pač poskušate najti čas v tistem časovnem okviru.
|
|
|
|
Pomoč mladi mamici - MB 8.5.2005 10:45:30
|
|
|
|
Blink1
|
Jap...tudi lahko. Mi smo tak v porodniški:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?