Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 19:31:05
|
|
|
|
ZARA
|
Lego kocke. Izum tisočlejta, vedno aktualne.
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 19:34:08
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Lego kocke. Izum tisočlejta, vedno aktualne. sem tudi jaz na to pomislila pa se ne splača... jih že ma 1000
|
|
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 19:36:36
|
|
|
|
Shorty_
|
prstne barve in risalni blok, plastelin, flomastre, kako leseno sestavljanko, risalno tablo....
|
|
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 19:39:50
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR prstne barve in risalni blok, plastelin, flomastre, kako leseno sestavljanko, risalno tablo.... Dej no, saj še ne gre v šolo.
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 19:41:01
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Lego kocke. Izum tisočlejta, vedno aktualne. sem tudi jaz na to pomislila pa se ne splača... jih že ma 1000 Potem pa tisti traktor za po dvorišču vozit. Samo ne mi zdaj rečt, da nimate dvorišča.
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 19:51:15
|
|
|
|
sanja nk.
|
slikanico, avtomobil na katerega lahko sede.....idej je nešteto...
|
|
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 20:15:46
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Lego kocke. Izum tisočlejta, vedno aktualne. sem tudi jaz na to pomislila pa se ne splača... jih že ma 1000 Potem pa tisti traktor za po dvorišču vozit. Samo ne mi zdaj rečt, da nimate dvorišča. hehe ma dvorišče pa še veliko na deželi je doma!
|
|
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 20:44:35
|
|
|
|
porednica22
|
kocke...tabla piši, briši...voščenke...ali pa kakšno leseno sestavljanko..:) lp
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 21:11:14
|
|
|
|
Pia73
|
puzzli, lego kocke, pogajalec,.. jaz kar starše vprašam, če ne vem, sicer pa kupim po trenutnem navdihu.
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 21:17:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas pa bo tudi 2leti star pa ga legice sploh ne zanimajo..... Je pa tole kar je pri nasemu in: Poganjalec like a bike bruder traktorji ali kopac,prikolica........ ( ze ima en bruder traktro in kvaliteta res odtehta ceno) thomy zeleznice..... kot so ze napisale traktor s prikolico za dvorisce tablo brisi pisi je ze lani dobil in je zelo aktualna aja pa harmoniko bo se dobil,je cist nor na atijevo iz otrosta ampak mu je prevelika in bo dobil otrosko
< Sporočilo je popravil skamp -- 27.3.2009 21:18:52 >
|
|
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 21:37:13
|
|
|
|
kajajaka
|
pobarvanko, barvice in flomastre (ki so pralni!)
|
|
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 21:42:58
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR prstne barve in risalni blok, plastelin, flomastre, kako leseno sestavljanko, risalno tablo.... Dej no, saj še ne gre v šolo. ej naši dvoletnici daš vse našteto pa kako knjigico z živalicami in žogo pa je srčna cel dan
|
|
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 21:43:23
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka pobarvanko, barvice in flomastre (ki so pralni!) ja resno
|
|
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 22:56:44
|
|
|
|
pikica01
|
v babycentru maš elektronsko knjigico živalski vrt - okoli 15.5 evrov pride naš frajer je čist navdušen nad njo!!
|
|
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 22:58:34
|
|
|
|
tinncyka
|
hvala vam za predloge ... izbrala bom kar ta zadnjo varjanto od pikice01, ker tablo že ma od sestrce, traktorček pa tudi je dobu za božička!! lp lahko noč
|
|
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 27.3.2009 23:20:04
|
|
|
|
pikica01
|
prav rada bi ti povedala če je ta ... sam men tega ne odpre (ker nimam tega programa naloženega)
|
|
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 28.3.2009 15:22:25
|
|
|
|
tinncyka
|
evo sem kupla to knjigo - knjiga živali pride pa 12,15 evrov
|
|
|
|
RE: kaj kopiti 2 leti staremu... 28.3.2009 22:15:02
|
|
|
|
kokoska007
|
kaj pa konjiček RODY? pri nas je bil zakon. je pa najboljši ORIGINAL, kupi se lahko tudi copy-verzije, ki so malo cenejše ampak ne veš kakšno sranje od plastike kupiš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?