|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kile - 20 teden
27.3.2009 17:28:04   
Anonimen
Zanima me koliko je priporočljivo, da se zrediš do 20 tedna. Jaz sem se 5 kg.  Men se zdi to kar precej. kakšne so pa vaše izkušnje? Hvala in LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kile - 20 teden
27.3.2009 17:31:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanima me koliko je priporočljivo, da se zrediš do 20 tedna. Jaz sem se 5 kg.  Men se zdi to kar precej. kakšne so pa vaše izkušnje? Hvala in LP

ma ne se sekirat, glede kg se so punce zredile od 0-10 kg tak da se ne sekiraj , raje uživaj v nosečnosti in v vsem kar se ti ponujauser posted image user posted image user posted image čestitam user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2009 21:40:31   
daisyb
jaz sem se tudi kakih 5 do 20 tedna. sedaj sem v 27 tednu pa sem se zredila vsega za 7 kg. res se ni preveč za sekirati...samo zdravo jej pa gibaj se, če se lahko pa se boš čisto v redu počutila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2009 10:48:11   
simonalokar
hoj tudi jaz sem se zredila za 5 kg in sem v 21 tednu. jem kar mi paše. glede tega se ne bom obremenjevala. saj bo po porodu šlo vse dol. no saj meni je bilo tako po prviuser posted image .

uživaj in se ne obremenjuj

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2009 8:49:23   
linaema
jaz sem se za 8 kg do 28 tedna...user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2009 11:03:35   
Lenck
ogromno je teh tem o kilaži... pa me samo zanima - ali se same toliko sekirate, ali vas drugi sekirajo, ali res mislite, da je bistveno, ali se zrediš dve, tri ali štiri kile?
zakaj toliko sekirancije glede kg?

sploh pa vprašanje, kaj kg pomenijo - meni so šle gor, ampak v ostale dele telesa (razen trebuha) hujšam. pa kaj naj torej sklepam, da sem se preveč kg zredila, ali da premalo jem, ali kaj? a ni najbojše, da namesto preštevanja kg prisluhnemo svojemu telesu?
eh... glavno, da imamo kaj, s čimer se obremenjujemo user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu linaema)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2009 1:50:38   
modrasmotka
jst sm se do 22 tedna sam 2 kile.moja oseda pa 10 kg.
men je rekla G.da se mi ni treba sekirat,mi potem nebo potrebno toliko dol spravlat,tako da se z tem sploh ne obremenjujemuser posted image

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2009 10:50:17   
avgust09
jaz sem se do 26 tedna 8 kg zredila, pa se mi to ne zdi veliko.

t

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2009 10:51:10   
avgust09
ah neki me računalnik heca user posted image

hotela sem še dodati da ti samo uživaj v user posted image

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2009 10:55:01   
Skye
Tisoč ljudi, tisoč čudi.....saj sploh ni važno koliko se zrediš...važno je, da se ti in user posted image dobro počutita. Jaz sem se npr. zredila do 20 tedna, mislim da 11 kg, do konca pa potem še 9 kg, pa mi noben ni nič rekel, da bi bilo preveč. Je pa res, da eni G. glede tega kar nekaj komplicirajo user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2009 12:24:38   
urshak
Jaz sem v 26 tednu pa sem do sedaj pridelala 5 kg. Je pa res, da sem jih imela že pred nosečnostjo kar nekaj več.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.4.2009 12:58:03   
TomTaylor
jz sem se iz štartnih 66 do zdajle (20t) zredila 3-4 kg (odvisno od dnevauser posted image ), tako da mi za vikend pokaže 70, med tednom pa 69 ali kakšna deka gor.  V prvi nosečnosti sem se do 20. tedna zredila 8 kg.

(odgovor članu urshak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.4.2009 13:10:26   
taši84
js slabe pol kile. al pa naša vaga mal narobe kaže ker trebuh kr lepo raste.

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.4.2009 15:55:48   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

to pa je čist odvisno..če imaš ful zalog ali pa si bila ful drobna...preveč se ne obremenjuj glede kg...ker se zna zgodit, da boš ful malo jedla pa se boš redila ko hudič user posted image user posted image pri meni je tako bilo...če sem jedla ali nisem so mi kg šli gor kot nori...proti koncu pa bo še voda začela zafrkavat...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.4.2009 9:34:46   
emaa
Do 20 tedna v nosečnosti z dvojčki popolnoma nič, sem komaj nazaj do začetne prilezla, vsega skupaj pa 11kg. Zdaj sem v 16. tednu, pa sem še v minusu s kilami, bo že, še tako prehitro pridejo. Vsaka je drugačna, nekatere se zredijo, druge ne, ene bruhajo, druge ne, problematičen je edino velik porast teže v kratkem času, npr. 2kg na teden. 

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.4.2009 9:38:23   
Andromeda
Jaz sem se do 24. tedna zredila za 3 kg. Potem je bila pa panika, ker sem v 5 tednih pridelala 6 kg - vzrok pa je bil nosečniški diabetes. Drugače sem pa suhica.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?