Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pruh (kila) v nosečnosti 27.3.2009 16:17:16
|
|
|
|
pokec3609
|
jst osebno sicer k sreči nimam teh problemov, jih je imela pa moja sestrična.....rešitev?.....nič ampak nič ne delaš, nič ne dviguješ....praktično živiš tako kot da bi imela rizično nosečnost. je blo pa pri sestrični čedalje slabše, bolj visoko je bila noseča, bolj jo je bolelo.
|
|
|
|
RE: Pruh (kila) v nosečnosti 27.3.2009 16:38:52
|
|
|
|
dany82
|
Kako je pa bilo pri porodu, je imela kake komplikacije? Naravni porod ali carski? Saj počivam koliko se da, ampak se seliva v svoje stanovanje in težko sedim in gledam kako drugi delajo, ko bi si pa rada po svoje naredila stvari .
|
|
|
|
RE: Pruh (kila) v nosečnosti 27.3.2009 19:29:29
|
|
|
|
pokec3609
|
kolikor mi je razlagala kakšnih komplikacij pri porodu ni bilo, razen bolečine....ta pa se je itak mešala z bolečino popadkov, tak da jo je bolelo ko hudič, pa še sama ni vedla al zarad popadkov al tut zaradi kile
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?