Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nns - naravno načrtovanje spočetij 16.4.2009 18:27:57
|
|
|
|
Njumi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja (...) ampak zakaj potem piše, da ni primerno za ženske po porodu? Ne vem, zakaj tako piše, pa tudi ne vem kje tako piše. Na linkih, ki sem jih posredovala? Dejstvo je, da je sporočanje o simptotermalnih metodah včasih izkrivljeno, zato je fajn, če se obrneš na vire, ki svoje trditve podpirajo z dokazi, testi in dr. (npr. strani o Billingsovi metodi ali Roetzerjevi - ta če znaš nemško). Sluzi, če se jo naučiš prepoznavati in če nimaš vnetja ali kakšne druge bolezni, ki lahko oteži prepoznavanje ali izločanje le-te, ne moraš zgrešiti, zato ne vem, zakaj ta metoda ne bi bila priporočljiva za doječe matere, oz. ženske, ki po porodu še nimajo menstruacije. V teh primerih, razen kondomov, si res ne predstavljam boljše rešitve, razen abstinence. Dejstvo pa je, da moraš ob vseh obveznostih, ki jih mlada mamica ima, opazovati še sebe... Lp,
|
|
|
|
RE: nns - naravno načrtovanje spočetij 17.4.2009 14:15:37
|
|
|
|
ronja
|
V teh primerih, razen kondomov, Ja, tu sva midva, abstinenca ne pride v poštev, je je bilo pred porodom čisto dovolj . No, saj to, kakšna je sluz v različnih delih cikla itak opaziš, jaz sem navadn okar vedela, kdaj približno ali celo natančno (me je bolel jajčnik, ko se je jajčece izločalo) imam ovulacijo, ampak nikoil nisi ravno 100%... Pa prej mi je bilo tveganje malo bolj pomembno...
|
|
|
|
RE: nns - naravno načrtovanje spočetij 17.4.2009 19:32:03
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njumi Midva že 3 leta uspešno odlagava spočetje najinega , vseeno pa , se in ... kaj bi eni vse dali, da bi le spočeli otročka.
|
|
|
|
RE: nns - naravno načrtovanje spočetij 17.4.2009 20:31:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor kaj bi eni vse dali, da bi le spočeli otročka ni to tema, si mogoče mal pomešala
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?