|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grizenje pri dojenju
7.5.2005 19:52:22   
Taša
Moja desetmesečna Maša z katero se dojiva še samo zjutraj in zvečer me je začela z svojim dvem spodnjim zobkom tako grizit... To boli ko :hudicek:... Sigurno me pri vsakem podoju ugrizne enih dvakrat...in to skoz na eno in isto "zizo"... Ugrizne me pa tako, da se kar zaderem od bolečin.,pol se pa ona vstraši in začne jokat...Glede na to da imam še kar dosti mleka še ne bi rada prenehala z dojenjem..vendar če se bo to grizenje nadeljevalo bom primorana.. ne predstavljam si pa dojenja ko bo dobila še zgornja dva zobka... Kaj narediti? Imaste kakšen predlog ali rešitev....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Grizenje pri dojenju
7.5.2005 20:42:57   
bskrle
A si kaj huda nanjo? Ali prenehaš z dojenjem po ugrizu?
Moraš ji dopovedati, da mamico boli, da naj ne grize, če hoče pri tebi piti.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Grizenje pri dojenju
7.5.2005 22:17:20   
frutka_
Jaz sem ga stisnila malo bolj močno za nosek, da je spustil in sem glasno rekla AU! da boli. Je kar enih parkrat poskušal...pri nas se je to začelo potem, ko se je začenjal odstavljati. Kot da bi mu mleko prišlo gor, kot pravimo. Najprej je ugrinil in se nato obračal vstran od prsi.
Upam, da bosta uspešno rešili situacijo!

LP

P.S.: so pa mali zobčki prave žagice, ne?!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Grizenje pri dojenju
8.5.2005 12:10:42   
tesa
Mi smo imeli ravno takšen problem. Ponavadi moj to počne, kadar se nasiti in bi se samo še igral.
Zdaj mu dam "jesti" le takrat ko je res lačen ali žejen in ko vidim, da se hoče še samo igrati mu jo vzamem:)- Nekajkrat sem mu rekla, da boli in mu dojko vzela in zdaj se je navadil lepo vlečti.
Moj ima že šest zobkov. Spodaj dva in zgoraj štiri.
Se pa tudi spravljam, da bi ga počasi odstavila, ker dalj časa bom odlaševala težje se bo odvadil.
Že zdaj pa se mi zdi, da ima dojenje bolj za uživanje
in crkljanje kot hranjenje.:)-
Ga bomo pa na drug način crkljali pa bo;)

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Grizenje pri dojenju
8.5.2005 14:19:33   
urbancek
Midva se dojiva ze 15 mesecev. Imel je obdobje, ko me je zanalasc ugriznil, pa sem mu rekla, da to mamico boli in mu vzela dojko, seveda mu je nisem dala takoj, sele cez nekaj casa. Najprej me je zacudeno gledal, pa sem mu znova dejala, da to mamico boli in ne sme delati grdo. To je trajalo priblizno en mesec, potem pa je bilo dobro. Vcasih ga vidim, da bi znova poskusil, pa si ne upa, ker mu takoj recem, da je lumpi, ze razume.
Lepo se naprej dojita in uzivajta, bo minilo.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?